Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 13, 2011 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mania ,szczerze mowiac zatkało mnie.
nei wiem jakim cudem sa te 2kreski...ale bez watpienia.. 2 moga oznaczac ciaze, nawet jak 2ga jest bladziutka to za pare dni stezenie hormonu wzrosnie i bedzie juz grubasna...;/

madziulaw takim razie skoro jest czysto to nie pozostaje Ci nic inengo jak zrobic test Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
maniang

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj zrobiłam kolejny test, płytkowy. są dwie kreski, z tym że druga troche bladsza niż ta na teście strumieniowym.
farmaceutka mowila ze plytkowe sa mniej czule, wiec moze dlatego.
ide dzisiaj wieczorem do lekarza, zobaczymy co mi powie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mania to wyglada na wczesna ciaze Neutral kolejny test to potwierdził..
tylko jakim cudem skoro bierzesz tabletki anty? Confused
napisz jak wrocisz..

Powrót do góry
maniang

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie sie zastanawiam. i wierzyc mi sie nie chce.
a myslisz ze mozliwe jest, zeby test pomylil sie pozytywnie? z tego co slyszalam to testy myla sie negatywnie, tzn. jest ciaza a pokazuja ze jej nie ma.

czytalam tez o roznych objawach i oprocz bolu brzucha, glowy i lekkich zawrotow nie mam nic innego. piersi mnie nie bola. moze bardziej chce mi sie pic, ale to przeciez o niczym nie swiadczy.

sama nie wiem.
Powrót do góry
Ilenogmakot

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 5:26 pm    Temat postu: Pocieranie sie przez ubranie;> Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, na wstępie chcialbym zaznaczyć iż stare przysłowie mowi "kto pyta nie bładzi". Przechodząc do tematu, wraz z dziewczyną kochaliśmy się, byliśmy ubrani, noo chyba wiadomo o co chodzi. Wytrysk, moje spodnie troche przemokły, i tu pytanie. Czy jest mozliwość, ze w wyniku tego dojdzie do zapłodnienia?? Mooże pytanie nie należy do kto wie jakich, jest raczej na roznych forach obrzucane komentarzami typu "dziecko neo" itp... Prosze tylko o odpowiedz na temat, moge dodać ze nigdy nie ukonczylem gimazjum a biologi nigdy nie mialem... Z góry dziękuje:)
Powrót do góry
kinga24

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 6:11 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem. moj ostatni cykl zaczal sie 24 marca, wedlug wyliczen dni plodne mialam miedzy 2-10 kwietnia.odbywalam stosunki z mezczyzna w ciagu dwoch ostatnich dni plodnych.prosze napiszcie mi jakie jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze.Pomozcie prosze, bo zwariuje...
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieja pokrewne. zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81
Powrót do góry
herm92

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

20 dnia cyklu miesiączkowego współżyłem z dziewczyną. Tzn. najpierw, po stosunku oralnym, kiedy doszedłem i wytrysk nastąpił do środka chustki higienicznej, od razu oddałem mocz i umyłem dokładnie penisa ciepłą wodą i mydłem. Później, po kilkunastu minutach odbyliśmy stosunek w prezerwatywie Durex Performa. Przez środek znieczulający miałem problem z erekcją i po kilku minutach wyszedłem z partnerki i zdjąłem prezerwatywę. Oczywiście nie kontynuowliśmy stosunku, ale niechcący dotknąłem końcem penisa warg sromowych dziewczyny. Czy w zaistniałej sytuacji istnieje ryzyko zapłodnienia ze względu na (kroplę w moim przypadku) preejakulatu, który mógł wydostać się jeszcze w prezerwatywie?
Proszę o rzetelną odpowiedź.

Dodano po 1 godzinach 33 minutach:

Uścislając - chodzi mi o to czy ewentualna kropla preejakulatu bądź wydzieliny z kropelkowania, które mogły wydostać się z penisa, gdy jeszcze byłem w prezerwatywie, mogą być groźne przy takim jednorazowym, przypadkowym dotknięciu po zdjęciu prezerwatywy?
Bardzo proszę o odpowiedź.

---zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maniang Testy i to kilka raczej się nie mylą. Oczywiście hormon hcg może byc wydzielany w innych przypadkach niż ciaża ale to już bardzo poważne schorzenia i rzadko się zdarzają. Przy braniu tabletek tak jak napisałam wczesniej ...może się zdarzyć wpadka ale jest to jeden przypadek na hhohohoho Wink))

herm92 szanse bliskie zeru Wink.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli wytrysk nie nastapił w srodku to jak moze byc ciaza?

przez spodnie plemniki nie przecisna sie do pochwy, reszta do ciazy potrzebne sa dni płodne,owulacja i sluz w ktorym sa w stanie przezyc do 4dni Smile wszelkie inne srod zewn. je zabija Smile

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga24, nie opisujesz czy był to stosunek zabezpieczony czy nie i jak wyglądał .. więcej konkretów, wtedy będzie można określić czy jest możliwość czy nie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41