Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 3:36 pm Temat postu: |
|
|
mania ,szczerze mowiac zatkało mnie.
nei wiem jakim cudem sa te 2kreski...ale bez watpienia.. 2 moga oznaczac ciaze, nawet jak 2ga jest bladziutka to za pare dni stezenie hormonu wzrosnie i bedzie juz grubasna...;/
madziulaw takim razie skoro jest czysto to nie pozostaje Ci nic inengo jak zrobic test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maniang
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 12:06 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj zrobiłam kolejny test, płytkowy. są dwie kreski, z tym że druga troche bladsza niż ta na teście strumieniowym.
farmaceutka mowila ze plytkowe sa mniej czule, wiec moze dlatego.
ide dzisiaj wieczorem do lekarza, zobaczymy co mi powie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 3:10 pm Temat postu: |
|
|
mania to wyglada na wczesna ciaze kolejny test to potwierdził..
tylko jakim cudem skoro bierzesz tabletki anty?
napisz jak wrocisz.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maniang
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 5:00 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie sie zastanawiam. i wierzyc mi sie nie chce.
a myslisz ze mozliwe jest, zeby test pomylil sie pozytywnie? z tego co slyszalam to testy myla sie negatywnie, tzn. jest ciaza a pokazuja ze jej nie ma.
czytalam tez o roznych objawach i oprocz bolu brzucha, glowy i lekkich zawrotow nie mam nic innego. piersi mnie nie bola. moze bardziej chce mi sie pic, ale to przeciez o niczym nie swiadczy.
sama nie wiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ilenogmakot
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 5:26 pm Temat postu: Pocieranie sie przez ubranie;> |
|
|
Witam, na wstępie chcialbym zaznaczyć iż stare przysłowie mowi "kto pyta nie bładzi". Przechodząc do tematu, wraz z dziewczyną kochaliśmy się, byliśmy ubrani, noo chyba wiadomo o co chodzi. Wytrysk, moje spodnie troche przemokły, i tu pytanie. Czy jest mozliwość, ze w wyniku tego dojdzie do zapłodnienia?? Mooże pytanie nie należy do kto wie jakich, jest raczej na roznych forach obrzucane komentarzami typu "dziecko neo" itp... Prosze tylko o odpowiedz na temat, moge dodać ze nigdy nie ukonczylem gimazjum a biologi nigdy nie mialem... Z góry dziękuje:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kinga24
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 6:11 pm Temat postu: czy moge byc w ciazy? |
|
|
mam problem. moj ostatni cykl zaczal sie 24 marca, wedlug wyliczen dni plodne mialam miedzy 2-10 kwietnia.odbywalam stosunki z mezczyzna w ciagu dwoch ostatnich dni plodnych.prosze napiszcie mi jakie jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze.Pomozcie prosze, bo zwariuje...
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieja pokrewne. zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
herm92
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 6:24 pm Temat postu: |
|
|
20 dnia cyklu miesiączkowego współżyłem z dziewczyną. Tzn. najpierw, po stosunku oralnym, kiedy doszedłem i wytrysk nastąpił do środka chustki higienicznej, od razu oddałem mocz i umyłem dokładnie penisa ciepłą wodą i mydłem. Później, po kilkunastu minutach odbyliśmy stosunek w prezerwatywie Durex Performa. Przez środek znieczulający miałem problem z erekcją i po kilku minutach wyszedłem z partnerki i zdjąłem prezerwatywę. Oczywiście nie kontynuowliśmy stosunku, ale niechcący dotknąłem końcem penisa warg sromowych dziewczyny. Czy w zaistniałej sytuacji istnieje ryzyko zapłodnienia ze względu na (kroplę w moim przypadku) preejakulatu, który mógł wydostać się jeszcze w prezerwatywie?
Proszę o rzetelną odpowiedź.
Dodano po 1 godzinach 33 minutach:
Uścislając - chodzi mi o to czy ewentualna kropla preejakulatu bądź wydzieliny z kropelkowania, które mogły wydostać się z penisa, gdy jeszcze byłem w prezerwatywie, mogą być groźne przy takim jednorazowym, przypadkowym dotknięciu po zdjęciu prezerwatywy?
Bardzo proszę o odpowiedź.
---zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 8:11 pm Temat postu: |
|
|
maniang Testy i to kilka raczej się nie mylą. Oczywiście hormon hcg może byc wydzielany w innych przypadkach niż ciaża ale to już bardzo poważne schorzenia i rzadko się zdarzają. Przy braniu tabletek tak jak napisałam wczesniej ...może się zdarzyć wpadka ale jest to jeden przypadek na hhohohoho ))
herm92 szanse bliskie zeru . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:52 pm Temat postu: |
|
|
jesli wytrysk nie nastapił w srodku to jak moze byc ciaza?
przez spodnie plemniki nie przecisna sie do pochwy, reszta do ciazy potrzebne sa dni płodne,owulacja i sluz w ktorym sa w stanie przezyc do 4dni wszelkie inne srod zewn. je zabija _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:54 pm Temat postu: |
|
|
kinga24, nie opisujesz czy był to stosunek zabezpieczony czy nie i jak wyglądał .. więcej konkretów, wtedy będzie można określić czy jest możliwość czy nie. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|