Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
matt90interia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 18, 2011 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie też tak myślimy ale troche nas niepokoi takie opóźnienie się okresu zawsze byly co 32-36 dni.. ostatni byl 10 lipca, czy mozliwe jest ze takie przesuniecie jest spowodowane tym ze koncem czerwca/ poczatkiem lipca dziewczyna brala antybiotyk po ktorym zle sie czula, bylo jej slabo, odlozyla antybiotyk i pojechalismy na urlop nad morze i tam dostala okres 10 lipca, po powrocie do domu, a dokladnie 15 lipca miala miejsce ta "palcowka"...

Dodano po 3 minutach:

no właśnie...
tylko czemu jest takie przesuniecie okresu? mozliwe ze przez antybiotyk ktory brala koniec czerwca/ poczatek lipca, zle sie po nim czula bylo jej slabo, ale podczas urlopu nad morzem dostala okres 10lipca i po powrocie do domu tj. 15 lipca miala miejsce ta palcowka... a tydzien pozniej spanie w moim lozku w bardzo wycietych majtkach. mozemy byc spokojni ze to nie ciaza?

Dodano po 4 minutach:

ostatni okres byl 10 lipca a robienie palcem 15 lipca zaraz po okresie, tydzien pozniej spalismy w jednym lozku ale nie bylo seksu. czy mozemy spac spokojnie?

Dodano po 3 minutach:

wiec czemu okres sie spoznia o 4 dni? do tej pory zawsze max byl 36 dzien a teraz jest juz 40 dzien.. czy moze miec na to antybiotyk ktory brala koncem czerwca, bylo jej po nim slabo i zle sie czula. poczatkiem lipca pojechalismy na urlop nad morze i tam dostala okres 10lipca, po powrocie do domu tj.15 lipca byla ta placowka i tydzien pozniej spala w moim lozku w bardzo wycietych majtkach. czy antybiotyk mogl opoznic ten okres, skoro poprzedni zaczal sie tak jak mial byc? mozemy byc spokojni ze to nie ciaza?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Sie 18, 2011 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

matt90interia nie ma możliwości ciąży bo nie było wytrysku ani penetracji pochwy. Plemniki muszą dotrzeć do pochwy a u Was to niby jakim cudem? Opóźnienie 4 dniowe to nie opóźnienie...zdarza się . Antybiotyk jak najbardziej mógł wpłynąć na terminowość miesiączki . Mozliwe sa również zaburzenia hormonalne, stres itd albo najzwyklejsze opóźnienie

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 18, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a gdzie sa moje wypowiedzi? ;/ znow uciekły Mad

Powrót do góry
matt90interia

PostWysłany: Czw Sie 18, 2011 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cos szwankuje to forum ;/
byla penetracja ale palcem...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 7:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale penetracja palcem nic nie oznacza. Wytrysk jest z penisa;)

Powrót do góry
matt90interia

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 7:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem, wiec czekamy na okres..
mam do was tez takie pytanie bo narazie nie chcemy takiego pelnego seksu czy takie robienie palcem ktory jest czysty jest bezpieczne i jesli nic nie mam na palacach to nigdy nie ma sie o co bac?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 8:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jesli jest czysty Smile
nie na ma nim ani kropelki nasienia wowczas mozecie sobie dotykac sie ile dusza zapragnie Smile
chyba wiesz jak dochodzi do ciazy co?

Powrót do góry
matt90interia

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 8:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem, tylko sperma jest grozna, ale zawsze przed zabawa myje rece zeby nic na nich nie bylo Wink
martwie sie tylko ze ten okres az tak sie spoznia, bo nigdy wczesniej tak nie bylo..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 9:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo sie stresuje i stad opoznienie.
mozecie zrobic test dla pewnosci ale nie wiem w jakim celu skoro nawet nie było stosunku? Smile

Powrót do góry
matt90interia

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 9:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie stresuje sie tym, moze inne sprawy mialy na to troche wplywu m.in nasze ostatnie klutnie, troche nerwow wtedy bylo..
ale zawsze sa nerwy takie mamy zycie ze sie czesto denerwuje ale nigdy az tak sie nie przeciagnal okres, jedynie teraz tyle to trwa a byly miesiace ze bylo duzo wiecej nerwow i stresow niz w tym.. nie wiem o co tu chodzi..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41