Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Patychaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 19, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiem. Czytałam trochę na ten temat. Aczkolwiek terminowo to będzie się zgadzało co do testu, bo w sobotę będzie 18 dzień po stosunku.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malutka21

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 12:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. chcialabym ponownie poruszyc temat mojej kumpeli i spozniajacego sie okresu, gdyz mi najzwyczajniej skonczyly sie argumenty na przekonanie jej ze wszystko jest ok. w skrocie, w polowie cyklu (byly to dni plodne) uprawiala petting z chlopakiem ktory kilka godzin wczesniej masturbowal sie. oczywiscie do penetracji nie doszlo, do wytrysku rownierz nie. piescil ja reka. rece wczesniej byle umyte. na dzien dzisiejszy okres spoznia sie jej 10 dzien. do tego czuje sie oslabiona, bole glowy, a dzis nawet odkryla bole brzucha ale inne niz zazwyczaj na okres. ostatnimi czasy byla na ostrej diecie do tego stres. pytanie, czy waszym zdaniem jest szansa na to by to byla ciaza? czy ktos z was to przechodzil? zaznaczam iz testu nie chce zrobic gdyz twierdzi ze ciazy nie ma prawa byc gdyz nie kochala sie fizycznie z chlopakiem. z drugiej strony schiza rosnie do mega paranoi. prosze o kilka wypowiedzi bym mogla jakos ja uspokoic.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 1:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę! Z czego? Z zapylenia?Partenogenezy? Shocked

Odchudza się to ma. Proste i logiczne.
karolaaxd

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 8:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres spóźnia mi się już 10 dni, zawsze miałam regularny. Czy to ciąża? (Współżyłam ze swoim chłopakiem, ale byliśmy zabezpieczeni prezewatywą).
Powrót do góry
malutka21

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 8:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z toba jak najbardziej. ale dziewczyna naczytala sie o tym ze niby plemniki moga zyc do 18 godzin i teraz sieje panika ze pomimo tego ze chlopak umyl rece, to jednak moglo cos sie uchowac no i doszlo do zaplodnienia. generalnie to bardzo ciezki przypadek z niej. a teraz kiedy jeszcze zauwazyla bol brzucha to juz w ogole sie u niej dzieje.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jej powiedz albo najlepiej pokarz ten post:

Plemniki na powietrzu nie przeżyją 18 godzin!!!A tym bardziej potraktowane wodą (przez co pękają) mydłem (co je zabija również) i jeszcze ręcznikiem ( co je miażdży).

Skoro się boi to niech idzie do ginekologa, zrobi test z krwi. Nie będę 1000razy tego samego powtarzać.

I przeczytaj regulamin forum. Nie powtarzamy tych samych postów.
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli prezerwatywa nie pękła i nie zsunęła się, Wcześniej nie było żadnych możliwości zajścia w ciążę, to możesz być spokojna.
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malutka21 to jak Twoja koleżanka się tak upiera przy ciąży to po prostu pogratuluj jej dzidziusia.
i wyślij do gina. bo przecież kobiety w ciąży muszą o siebie dbać Laughing
PS. sorry za off'a Wink
Powrót do góry
marti111111

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 3:00 pm    Temat postu: Opóźniona miesiączka bez mozliwości zajścia w ciążę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam zła przeczucie , wydaje mi się że spóźnia mi się miesiączka i to o długo po ostatniej miesiączce zapomniałam zaznaczyc kiedy zaczęłam misiączkowac teraz do końca nie wiem kiedy powinnam dostać , ale wydaje mi się , że to już za długo bolą mnie piersi i wg. ale nic nie ma . Czy spóźnianie się miesiączki może oznaczac chorobę ? Czy może być miesiąc w którym się nie dostanie ?

Proszę nie zmieniać domyślnej czcionki!
mala_mi

Przeniosłam do pokrewnego tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest mozliwe: choroba, zaburzenia hormonalne, ciąża...
Podaj więcej szczegółów.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 19 z 52