Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cherryll no to dobrze Smile A nie mowilsymy! To co proponujesz jest dobrym posmyslem Smile ale to nie w tym dziale rozmowy Smile

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
blanka84 napisał:
ile przed okresem moga byc dni plodne (cykl28dni)...

przed okresem sa niepłodne (ok 10dni)...
płodne wystepuja od 10-18 dc, owulacja ok. 14-16dc roznie z nia bywa Razz
ale na 100% przed samym okresem nie zajdziesz w ciaze Razz nawet nie proboj Wink Wink

a po okresie tak mniej wiecej ile można zajść w ciąże??
podejrzane pierwszy raz mam tak długo okres bedzie juz 7dni a zwykle mam max4dni....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zalezy ilodniowe masz cykle i ile u Ciebie trwa okres..
mniej wiecej przy regularnych cyklach 28dniowych np dni plodne zaczynaja sie juz ok. 8dnia.. czasem 10..roznie to bywa... fakt faktem ze nie zaleca sie po okresie wspolzycia bez gumki itp...

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny to nie temat o dniach płodnych i niepłodnych Smile . Bałaganik się zrobił.
http://www.biomedical.pl/forum/nieplodne-na-100-vt3383.html
http://www.biomedical.pl/forum/dni-plodne-i-nieplodne-temat-specjalny-part3-vt11004.html?highlight=dni+p%B3odne

Ostatni raz proszę przejść do odpowiednich działów. Kolejne posty odbiegające od tematu będą przenoszone .

Powrót do góry
Roleczka19

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 9:37 pm    Temat postu: Dziewica w ciazy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam takie pytanko...
...jest mozliwosc zajscia w ciaze bedac ...dziewica?? Embarassed wiem wiem to glupie Embarassed ale...
Podczas ostatniego okresu mialam dziwny objaw którego wczesniej nie mialam, a mianowicie bol piersi. i trwa on do tej chwili a krwawienie ustalo 2 dni temu. Jakies 4 tygodnie temu (5 tyg) bylam z chlopakiem w lozku, tzn nie uprawialismy seksu, ale sie piescilismy i sie obawiam czy cos nie przeniknelo podczas tych piesczot. Pare dni po tym wydarzeniu mialam okres raczej normalny jak zawsze, a teraz mi sie skonczyl drugi okres po tym wydarzeniu, ale mialam straszny bol piersi czego wczesniej nie doswiadczalam. I sie obawiam... Czy to mozliwe?? Co myslicie?? Rolling Eyes

---pytanie przeniesione do pokrewnego tematu---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 30, 2009 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Roleczka19 Jezeli swieza sperma zostala wprowadzona do pochwy to istnieje taka mozliwosc (oczywiscie jesli mialas dni plodne) jesli jednak nic takiego nie mialo miejsca to ciaza wykluczona.
Dziewictwo nie wyklucza mozliwosci zajscia w ciaze.

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 2:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ze po tym mialam okres, i teraz znow mialam okres tylko ze z bolem piersi ten drugi.

Dodano po 1 minutach:

ps do mode: nie pytam o dni plodne tylko o objawy ciazy :/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Roleczka a my odpowiadamy. Nie można tak ot tak powiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie. Jak były to dni płodne i świeżą sperma została wprowadzona do pochwy to jest szansa na ciążę.

Ból piersi..On się może pojawić w każdym momencie naszego życia...Możliwe że wcześniej nie zwracałaś na niego uwagi po prostu. Tylko teraz podświadomie z obawy przed ciążą bardziej obserwujesz swój organizm.
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Roleczka19 ale przecież to oczywiste Wink Skoro miałaś okres - normalny to w ciąży nie jesteś. Ból piersi jak ból piersi czasami jest czasami nie ma i zupełnie nie świadczy bezpośrednio o zajściu w ciąże.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 31, 2009 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Roleczka19 jak by nikt nic nie odpisal to bys miala pretensje ze nikt nic nie odpisal a ty sie produkujesz. Ktos ci odpisuje a ty masz pretensje. My piszemy w jakiej sytuacji moze dosjc do zaplodnienia. Kazdy przypadek jest indywidualny i nie jestesmy w stanie ci powiedziec "tak, jestes w ciazy" albo "nie nie jestes".

Jesli chodzi o objawy ciazy wystraczy poczytac forum. Czytanie nie gryzie, a jest tu naprawde duzo na ten temat bo piszemy tutaj non stop jedno i to samo... Confused
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 40 z 56