Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:21 am Temat postu: |
|
|
Kolezance podsun pod oczy ksiazke z biologi, bo chyba ma braki w edukacji jak dochodzi do zaplodnienia.
Tak jak wind twierdzi, bez wytrysku nie ma szans na zaplodnienie. Predzej moze byc w ciazy jelsi kochala sie bez zabezpieczenia... to szansa na ciaze jest duza.
Co do szanowania to nic nie powiem, mam takie samo zdanie jak wind do lozka to pierwsze a na lekcje to ani jedna :/ Dzieci dzieci....
Dodano po 2 minutach:
niespokojna1988 no nie zawsze sie udaje, za 1 razem ze tak powiem zajsc w ciaze... jak to mowia "ciaza jest dla tych co nie chca", a akurat te osoby ktore pragna dziecka to w ciazy nie sa.
Psychika rozne figle potrafi platac, wiec wiesz;) NIestety ta metode uzywaja zazwyczaj ludzi mlodzi i niedoswiadczeni, ktorzy mysla ze "panuja nad sytuacja" a potem jest placz... bo "dziewczyna w ciazy" :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niespokojna1988
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:27 am Temat postu: |
|
|
No wiadomo wiekszosc napewno robi to bez zabezpieczenia a jeszcze wiecej bardzoo mlodych dziewczyn i potem gimnazjum chodzi jakas z duzym brzuchem :/ Wiadomo ciezko zajsc w ciaze tylko to tak sie wydaje ze latwo. Masz racje z tym ze zachodza Ci ktorzy nie chca. Dla mnie dziecko nie byloby juz zadna przeszkoda dlatego mowie ze metode ktora stosuje stosuje ja swiadomie Jedynie widze ze wiele ludzi ktorzy nie maja pojecia jak dochodzi chyba do zaplodnienia uprawia sex a potem ratuje sie takimi forami aby cokolwiek sie dowiedziec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:30 am Temat postu: |
|
|
Co do mojego wieku to niedlugo koncze 18 lat, jestem przed matura.
Czy uprawiam seks? PARADOKS - nie uprawiam seksu bo uwazam ze jeszcze nie dojrzalem do tego, poza tym nie robilem tego nigdy wlasnie po to, zeby nie martwic sie o ciaze. Z dziewczyna uprawiamy tyllko peeting i seks oralny.
Teraz oczywiscie wiem wiecej o tych rzeczach, wiem co jest grozne a co nie, ale mimo wszystko jeszcze sie wstrzymam z seksem, bo strach przec ciaza uswiadomil mi ze jeszcze chyba za wczesnie dla mnie.
Wszystkie objawy podpinacie pod zmeczenie... moze i tak, to jest dosyc prawdopodobne, zmartwilo mnie tylko to, ze to sie pojawilo tak nagle, wczesniej tego nie bylo. A dziewczyna nawet kiedy sie wyspi, to i tak jest zmeczona.
Mowisz, ze jak nie 5 to 7 dostanie okres - wczesniej Tosia pisala ze pewnie dostanie wczesniej, bo w czasie kiedy byla owulacja, to dziewczyna miala sluz nieplodny.
A co do tego ze sluz czasem nie wycieka i jest w srodku, to wiadomo. Ale uprawiajac peeting moimi palcami dosyc dokladnie poznalem jaki sluz jest w srodku, rozumiesz o co chodzi Sek w tym, ze sluzu nieplodnego nie bylo.
A jesli chodzi o temp, to dziewczyna mowi ze nic jej nei dolega, nie jest chora itp, po prostu ma wysoka temperature. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niespokojna1988
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:47 am Temat postu: |
|
|
No ale skoro piszesz nie uprawialem sexu jedynie peeting czy oralny to powiedz jakim cudem ona moze byc w ciazy?? w ciaze nie jest zajsc latwo wiec nawet jesli bys sie sposcil w nia do srodka to nawet i wtedy by moglo nie zaskoczyc a co tu mowic o Twojej sytuacji, jesli tak bardzo sie boicie to zrobcie test albo bete i bedziecie mieli z glowy, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 10:15 am Temat postu: |
|
|
Thor nie ma szans na ciaze... uwierz. Tosia mowi tak ,ja inaczej bo kazda z nas ma inny organizm i Twoja dziewczyna tez.. tylko podczas zazywania tabsow anty okres przychodzi rowno co do dnia ,czasem i godziny... chociaz ja tez nie moge narzekac bo nie biore tabletek a mam rowno co 28,wiec to zalezy od organizmu. okres i tak sie pojawi.predzej czy pozniej. tylko nie nalezy wmawiac sobie ciazy bo niby jak? nawet nie uprawialiscie sexu wiec skad ciaza.. przez palce? slabo . a co do samopoczucia... wyjrzyj za okno: szaro,ponuro, chłodno, mokro... mało powodow by złapac infekcje?
Thor juz nic nie wymyslaj.czekajcie spokojnie, i cieszcie sie z przyjemnosci bardzo duzo wiesz i jestem pewna na 100% ze z Twoja zdobyta wiedza nie macie szans na "wpadke" moge Cie smiało stawiac za przykład dla innych. dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy mysla przed a nie po fakcie.
pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 10:26 am Temat postu: |
|
|
Wind of hope... Twoj nick jest baaardzo trafny
Masz racje :0 Musze przestac myslec, ze wszystkie katasftory tego swiata spadaja wlasnie na mnie, a moze jednak mam troche tego farta w zyciu
Poczekam do tej miesiaczki, niech nadejdzie jak najszybciej!
Organizm kobiety naprawde jest nieprzewidywalny i skomplikowany... skad niby sluz nieplodny w srodku cyklu?
Bede tutaj zagladal czesto Jak juz moja sprawa sie wyjasni w 100%, to napewno znajde inne dreczace mnie pytania No i moze przyda sie kolejna osoba dzielaca sie zdobytymi informacjami
Serdecznie pozdrawiam!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 11:12 am Temat postu: |
|
|
niespokojna1988 nie mow tak hop ze nie jest tak latwo bo malolaty podchwyca i bedzie masakra. Owszem nie zaskoczy jesli uprawia sie seks z finalem w srodku, ale podczas dni nieplodnych (jesli ma sie cykle regularne jak w zegarku). Naprawde teraz "młodzieży" wszystko przychodzi do glowy.... najczesciej juz "po fakcie". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Thor
Twoja dziewczyna w ciąży nie jest,
weźcie pod uwagę to, że to może po prostu zmęczenie jesienne. brak słońca, szarość za oknem. do tego dochodzi pewnie zmęczenie szkołą i ogólne osłabienie organizmu.
co do oczu- niech zgłosi się do okulisty. skoro nosi soczewki to pewnie wie, że czasem trzeba od nich odpocząć i ponosić trochę okulary. bóle oczu mogą być spowodowane: ogrzewaniem, przesuszonym powietrzem, wiatrem. może też czas pomyśleć o jakiś witaminkach.
wiem, że to nie dział na takie dywagacje, ale chciałam Ci pokazać że to co uważacie za ciążę ciążą wcale nie jest. no chyba, że ona jest wiatropylna albo ma innego partnera. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Thor nooo proszę Cię. Zmęczenie, ból oczu itd to nie objawy ciąży. Mamy jesień ma prawo czuć się zmęczona a oczy mogą ją boleć od soczewek ale na pewno nie od ciąży . Czy każdy dziwaczny objaw będziesz podczepiał po ewentualną ciąże? Nie ma sensu. Rozmawialiśmy już o tym.
Ze śluzem jest różnie i tak jak gdzieś już pisałam nie może być wykładnikiem ciąży więc nawet tym się nie sugeruj. A i Ty paluszkami nie masz szans na rozróżnienie śluzu podczas pieszczot ponieważ miesz się on ze śluzem z podniecenia.
Podwyższona temperatura występuję zarówno w drugiej fazie cyklu i trwa do miesiączki lub dzień dwa przed jak i w ciąży. Jeśli nie mierzy tempki przynajmniej dwa pełne cykle i w odpowiednich miejscach jak pochwa, odbyt lub usta to w ogóle sprawa jest bezsensu i nie ma sensu zwracać na to uwagi.
AA i na pewno nie pisałam ,że dostanie wcześniej okres bo w czasie owulacji miała śluz niepłodny...to bezsensu ). wind ma racje .
Oj za dużo informacji naraz mój drogi i się zamieszałeś.
jaa18 gratulację odwagi . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niespokojna1988
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Thor nie przejmuj sie dziewczyna bedzie miala okres Ja bedac jeszcze w liceum mialam duzo gorsza sytuacje od Ciebie i musialam sobie z nia poradzic jesli Twoja dziewczyna bedzie w ciazy to w swoim czasie sie o tym przekonasz chociaz na bank nie jest po tym co piszesz I przynajmniej jej tak nie truj bo ona wkoncu zacznie sie o to samo martwic i bedzie jej sie sponiac bo bedzie sie bala ze jest w ciazy chociaz tak naprawde nie bedzie a tak zdarzyc rowniez sie moze :)pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|