Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 12:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolezance podsun pod oczy ksiazke z biologi, bo chyba ma braki w edukacji jak dochodzi do zaplodnienia.

Tak jak wind twierdzi, bez wytrysku nie ma szans na zaplodnienie. Predzej moze byc w ciazy jelsi kochala sie bez zabezpieczenia... to szansa na ciaze jest duza.

Co do szanowania to nic nie powiem, mam takie samo zdanie jak wind do lozka to pierwsze a na lekcje to ani jedna :/ Dzieci dzieci....

Dodano po 2 minutach:

niespokojna1988 no nie zawsze sie udaje, za 1 razem ze tak powiem zajsc w ciaze... jak to mowia "ciaza jest dla tych co nie chca", a akurat te osoby ktore pragna dziecka to w ciazy nie sa.
Psychika rozne figle potrafi platac, wiec wiesz;) NIestety ta metode uzywaja zazwyczaj ludzi mlodzi i niedoswiadczeni, ktorzy mysla ze "panuja nad sytuacja" a potem jest placz... bo "dziewczyna w ciazy" :/

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiadomo wiekszosc napewno robi to bez zabezpieczenia a jeszcze wiecej bardzoo mlodych dziewczyn i potem gimnazjum chodzi jakas z duzym brzuchem :/ Wiadomo ciezko zajsc w ciaze tylko to tak sie wydaje ze latwo. Masz racje z tym ze zachodza Ci ktorzy nie chca. Dla mnie dziecko nie byloby juz zadna przeszkoda dlatego mowie ze metode ktora stosuje stosuje ja swiadomie Smile Jedynie widze ze wiele ludzi ktorzy nie maja pojecia jak dochodzi chyba do zaplodnienia uprawia sex a potem ratuje sie takimi forami aby cokolwiek sie dowiedziec Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 8:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do mojego wieku to niedlugo koncze 18 lat, jestem przed matura.

Czy uprawiam seks? PARADOKS - nie uprawiam seksu bo uwazam ze jeszcze nie dojrzalem do tego, poza tym nie robilem tego nigdy wlasnie po to, zeby nie martwic sie o ciaze. Z dziewczyna uprawiamy tyllko peeting i seks oralny.

Teraz oczywiscie wiem wiecej o tych rzeczach, wiem co jest grozne a co nie, ale mimo wszystko jeszcze sie wstrzymam z seksem, bo strach przec ciaza uswiadomil mi ze jeszcze chyba za wczesnie dla mnie.

Wszystkie objawy podpinacie pod zmeczenie... moze i tak, to jest dosyc prawdopodobne, zmartwilo mnie tylko to, ze to sie pojawilo tak nagle, wczesniej tego nie bylo. A dziewczyna nawet kiedy sie wyspi, to i tak jest zmeczona.

Mowisz, ze jak nie 5 to 7 dostanie okres - wczesniej Tosia pisala ze pewnie dostanie wczesniej, bo w czasie kiedy byla owulacja, to dziewczyna miala sluz nieplodny.

A co do tego ze sluz czasem nie wycieka i jest w srodku, to wiadomo. Ale uprawiajac peeting moimi palcami dosyc dokladnie poznalem jaki sluz jest w srodku, rozumiesz o co chodzi Smile Sek w tym, ze sluzu nieplodnego nie bylo.

A jesli chodzi o temp, to dziewczyna mowi ze nic jej nei dolega, nie jest chora itp, po prostu ma wysoka temperature.
Powrót do góry
niespokojna1988

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale skoro piszesz nie uprawialem sexu jedynie peeting czy oralny to powiedz jakim cudem ona moze byc w ciazy?? w ciaze nie jest zajsc latwo wiec nawet jesli bys sie sposcil w nia do srodka to nawet i wtedy by moglo nie zaskoczyc a co tu mowic o Twojej sytuacji, jesli tak bardzo sie boicie to zrobcie test albo bete i bedziecie mieli z glowy,
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor nie ma szans na ciaze... uwierz. Tosia mowi tak ,ja inaczej bo kazda z nas ma inny organizm i Twoja dziewczyna tez.. tylko podczas zazywania tabsow anty okres przychodzi rowno co do dnia ,czasem i godziny... chociaz ja tez nie moge narzekac bo nie biore tabletek a mam rowno co 28,wiec to zalezy od organizmu. okres i tak sie pojawi.predzej czy pozniej. tylko nie nalezy wmawiac sobie ciazy bo niby jak? nawet nie uprawialiscie sexu wiec skad ciaza.. przez palce? slabo Smile. a co do samopoczucia... wyjrzyj za okno: szaro,ponuro, chłodno, mokro... mało powodow by złapac infekcje? Razz

Thor juz nic nie wymyslaj.czekajcie spokojnie, i cieszcie sie z przyjemnosci Smile bardzo duzo wiesz i jestem pewna na 100% ze z Twoja zdobyta wiedza nie macie szans na "wpadke" Smile moge Cie smiało stawiac za przykład dla innych. dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy mysla przed a nie po fakcie.
pzdr Very Happy Very Happy

Powrót do góry
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope... Twoj nick jest baaardzo trafny Very Happy

Masz racje :0 Musze przestac myslec, ze wszystkie katasftory tego swiata spadaja wlasnie na mnie, a moze jednak mam troche tego farta w zyciu Wink

Poczekam do tej miesiaczki, niech nadejdzie jak najszybciej!

Organizm kobiety naprawde jest nieprzewidywalny i skomplikowany... skad niby sluz nieplodny w srodku cyklu?Very Happy

Bede tutaj zagladal czesto Smile Jak juz moja sprawa sie wyjasni w 100%, to napewno znajde inne dreczace mnie pytania Smile No i moze przyda sie kolejna osoba dzielaca sie zdobytymi informacjami Smile

Serdecznie pozdrawiam!!
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niespokojna1988 nie mow tak hop ze nie jest tak latwo bo malolaty podchwyca i bedzie masakra. Owszem nie zaskoczy jesli uprawia sie seks z finalem w srodku, ale podczas dni nieplodnych (jesli ma sie cykle regularne jak w zegarku). Naprawde teraz "młodzieży" wszystko przychodzi do glowy.... najczesciej juz "po fakcie".
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor
Twoja dziewczyna w ciąży nie jest,
weźcie pod uwagę to, że to może po prostu zmęczenie jesienne. brak słońca, szarość za oknem. do tego dochodzi pewnie zmęczenie szkołą i ogólne osłabienie organizmu.
co do oczu- niech zgłosi się do okulisty. skoro nosi soczewki to pewnie wie, że czasem trzeba od nich odpocząć i ponosić trochę okulary. bóle oczu mogą być spowodowane: ogrzewaniem, przesuszonym powietrzem, wiatrem. może też czas pomyśleć o jakiś witaminkach.
wiem, że to nie dział na takie dywagacje, ale chciałam Ci pokazać że to co uważacie za ciążę ciążą wcale nie jest. no chyba, że ona jest wiatropylna albo ma innego partnera. Rolling Eyes
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor nooo proszę Cię. Zmęczenie, ból oczu itd to nie objawy ciąży. Mamy jesień ma prawo czuć się zmęczona a oczy mogą ją boleć od soczewek ale na pewno nie od ciąży Wink. Czy każdy dziwaczny objaw będziesz podczepiał po ewentualną ciąże? Nie ma sensu. Rozmawialiśmy już o tym.
Ze śluzem jest różnie i tak jak gdzieś już pisałam nie może być wykładnikiem ciąży więc nawet tym się nie sugeruj. A i Ty paluszkami nie masz szans na rozróżnienie śluzu podczas pieszczot ponieważ miesz się on ze śluzem z podniecenia.
Podwyższona temperatura występuję zarówno w drugiej fazie cyklu i trwa do miesiączki lub dzień dwa przed jak i w ciąży. Jeśli nie mierzy tempki przynajmniej dwa pełne cykle i w odpowiednich miejscach jak pochwa, odbyt lub usta to w ogóle sprawa jest bezsensu i nie ma sensu zwracać na to uwagi.

AA i na pewno nie pisałam ,że dostanie wcześniej okres bo w czasie owulacji miała śluz niepłodny...to bezsensu Wink). wind ma racje .
Oj za dużo informacji naraz mój drogi i się zamieszałeś.
jaa18 gratulację Wink odwagi .

Powrót do góry
niespokojna1988

PostWysłany: Wto Lis 03, 2009 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor nie przejmuj sie dziewczyna bedzie miala okres Smile Ja bedac jeszcze w liceum mialam duzo gorsza sytuacje od Ciebie i musialam sobie z nia poradzic Smile jesli Twoja dziewczyna bedzie w ciazy to w swoim czasie sie o tym przekonasz chociaz na bank nie jest po tym co piszesz Smile I przynajmniej jej tak nie truj bo ona wkoncu zacznie sie o to samo martwic i bedzie jej sie sponiac bo bedzie sie bala ze jest w ciazy chociaz tak naprawde nie bedzie a tak zdarzyc rowniez sie moze :)pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 44 z 56