Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie Swoj przypadek opisywalem pare stron wczesniej, pamietacie pewnie o co chodzi.
teraz mam inne pytania dotyczace "ciazy"?. Moja dziewczyna juz od dluzszego czasu odczuwa zmeczenie. Wczesniej zasypiala o 2-3 i wstawala okolo 7 i wszystko bylo ok. Teraz zasypia okolo 1, wstaje nadal o 7 i ciagle spi, ciagle zmeczona i nieprzytomna. Dziewczyna powiedziala mi, ze najbardziej jest zmeczona wieczorami i w szkole, a tak po 23 juz nie jest zmeczona, w nocy mowi ze jest ok dotad az pojdzie spac.
kolejnym zmartwieniem jest to, ze nagle zaczely bolec ja oczy (nosi soczewki). Ciagle ja bola oczy, a wiem ze w przypadkach ciazy wzrok sie zmienia.
jak to jest z tym sluzem? Dziewczyna powinna dostac okres 5 listopada, czyli za pare dni, wczoraj uprawialem z Nia peeting i... nie bylo zadnego sluzu? Byl tylko ten sluz wytwarzany podczas podniecenia, nie bylo tego bialego sluzu ktory byl wczesniej, i ktory byl w okresie spodziewanej owulacji.
Moze juz wariuje, ale te rzeczy chyba nie sa normalne. A, i dodam jeszcze ze dziewczyna ma podwyzszona temperature, co rowniez moze byc oznaka ciazy. Zaczela mierzyc pare dni temu, i od tamtej pory 37.1. Zwariuje zaraz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zuziax
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:14 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam za caps locka .cykle sa na zmiane co 28-29dni.dziekuje bardzo
Dodano po 3 minutach:
trwaja 4-5dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
zuziax jezeli kochalas sie w pazdzierniku (bo nie napisalas w ktorym miesiacu dokladnie) to niestety byl to poczatek dni plodnych, a wiec ryzyko istnieje. A na tabletke po jest juz stanowczo za pozno
MIesiaczka Ci sie spoznia? Zrob test minimum 14 dni po stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zuziax
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:10 pm Temat postu: |
|
|
tak kochalam sie w pazdzierniku.niby sie jeszcze nie spoznia ale mam obawy.zrobie test dziekuje bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
a to nie mozna wydac 8zł na gumki? ...
teraz bedziesz przezywac i płakac nad rozlanym mlekiem... no chyba ze ciaza jest planowana - jak tak to przepraszam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Thor a jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? ... te objawy o ktorych piszesz to ja bym podpieła pod zmeczenie... moze szkoła ja meczy, ile Wy macie lat? po maturze -czy przed?... sluz nie zawsze musi "wyciec" na bielizne czasem w srodku siedzi sobie grzecznie heh .
petting i ciaza? niemozliwe.
mam pytanie: uprawialiscie sex? kiedykolwiek? czy zawsze petting?
przestan panikowac! moze Twoja dziewczyna Cie tak nakreca.. mowi ze moze jest w ciazy itp? czy sam z siebie tak masz.?
zobaczysz ze dostanie okres. jak nie 5tego to ,7 kobiecy organizm to nie zegarek na baterie w ktorym chodzi wszystko co do minuty.... czasem moze byc wczesniej, czasem pozniej.
nic sie nie przejmuj.
Dodano po 21 sekundach:
Tosia nie odp musisz byc asertywna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zuziax
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:58 pm Temat postu: |
|
|
mozna pewnie,a ciaza -planowana bylaby za 3-4 miesiace ale jeszcze nic pewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam!ja pisze w sprawie koleżanki,bo już nie wiem jak ja pocieszać i rozmawiać.Niedawno jak to la mnie opisała leżała z chłopakiem pół nago mieli zdjęte częściowo dolną bieliznę i się całowali przy tym dotykali i on był trochę pijany a po 2 tyg.kochała się z chłopakiem bez zabespieczenia i dochodzi w głowę czy mogła zajść w ciąże z tym pierwszym z którym nic nie robiła w sumie.Czekam na odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:06 am Temat postu: |
|
|
jesli nic nie robiła to w ciazy nie bedzie.. ?! bo niby jak
swoja droga... ładnie sie dziewczyna "szanuje"... raz z 1dnym, raz z 2gim ...
bez wytrysku w srodku ciazy nie bedzie. po 16 dniach od stosunku moze zrobic test ciazowy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niespokojna1988
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 12:18 am Temat postu: |
|
|
Witam jestem tu nowa mam nadzieje ze przyjmiecie mnie milo Ja mialam rowniez podobny przypadek myslalam ze jestem w ciazy mialam mnostwo objawow ktore by ja zapowiadaly. Jednak zrobilam test 2 dni po spodziewanej miesiaczce i wyszla jedna kreska. A okresu nadal nie bylo a im wiecej czytalam tym wiecej doszukiwaalam sie oznak ciazy. Przed jakas godzina wlasnie dostalam okresu wiec jednak ciazy nie bylo. Ja mialam sytuacje ze kocham sie z narzeczonym bez zabezpieczenia z pelna swiadomoscia co moze z tego wyniknac taka sytuacja panuje juz przez rok jest to stosunek przerwany. Mam bardzo regularne miesiaczki wiec byc moze sprawdza mi sie on ale nie polecam tego sposobu osobom ktore nie chca miec dziecka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|