Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test wskazany bo zwykle krótko po okresie rozpoczynaja sie dni plodne... no ale to jest takie gdybanie.. co by bylo gdyby.... ale taka głupota mnie przeraża... a chłopak tak sie ucieszy ze bedzie tatusiem ze ją zostawi... :/
Zgadzam się z gwiazdką laska nie ma pojecia co to jest wychowanie dzieci i odpowiedzialnosc... A czy ta kolezanka ma chociaz prace? Perspektywy jakies? Czy moze matury jeszcze nie ma ... (wcale bym sie nie zdziwila)

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie ma pracy Confused ani matury nic jest na utrzymaniu rodziców

Dodano po 1 minutach:

dam znac jak to sie skonczyło wszystko dziekuje slicznie za wszystkie odpowiedzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gwiazdka1

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z taką inteligencją ja stawiam na gimnazjum, ale teraz to takie życiowe, że dzieci maja dzieci. Czy to znaczy , że musze niedlugo córcie posłać do gina po tabletki czy cóż? ma 4 lata ale teraz to szybko sie zaczyna Cool

Dodano po 46 sekundach:

czekamy nha odp. i mamy nadzieję, że jednak jeszcze teraz nie zajdzie. Laughing
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szanse są Wink) Ale dziwne sposoby kobiety sobie wybierają Wink)

Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie ostatnio facet zostawil i tak sobie pomyslalam, ze gdybysmy wpadli to moze dziecko by uratowalo nasz zwiazek. Z ciekawosci sie spytalam go co by bylo gdybysmy wpadli a on na to ze dziecko dzieckiem, ale kazdy ma prawo do wyboru i uważa ze to ze dziecko by bylo wcale by nie oznaczało ze my musimy stanowic dalej parę, ale by mnie nie zostawil samej na lodzie, opiekowalby sie ze mna tym dzieckiem, ale kazdy ma swoje zycie.
Takze z jednej strony rozumiem ta dziewczyne, sama bym chciala miec z tym chlopakiem dziecko, ale trzeba miec przede wszystkim rozum i byc odpowiedzialnym za to co sie robi...
gwiazdka1

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozstanie z pewnością boli, ale ja uważam , że dziecko nie popwinno być taką kartą przetargową ''a może wróci do mnie''. To powinno wyjść z obu stron, ze wzajemnej miłości do siebie i z pewnością to nie sposób na zatrzymanie faceta!! lepiej poczekać na tego właściwego, jak zostawił to nie wart aż takiego poświęcenia Crying or Very sad <pocieszacz>
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie najbardziej śmieszy sytuacja kiedy dziewczyna zachodzi w ciążę i pobiera się z chłopakiem "bo tak wypada"
potem są zapełnione domy dziecka, przemoc i uzależnienia.
za kilka miesięcy dochodzi do rozwodu i tyle w kwestii szczęśliwego dzieciństwa Confused
mam znajomą która poszła z chłopakiem do łóżka na jednej z pierwszych randek. zaszła w ciążę. ożenili się.
a teraz- po niecałym roku- kłócą się, biją i dążą do rozwodu.
ich mi nie żal w ogóle, w końcu sami sobie zapracowali na to, tylko dzieciaka szkoda.
Mad Mad
daj znać czy koleżanka zaszła...
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ze zostawil, wcale nie znaczy ze jest zlym czlowiekiem czy facetem. Wypalila sie jego milosc, ale wydaje mi sie ze on sam nie wie teraz czego chce, siostra mu 3 tygodnie temu umarla ktora probowal ratowac, tydzien pozniej ze mna zerwal. Rozstanie strasznie bolało, bo w ogole sie tego nie spodziewalam. Przeszla mi tylko mysl o dziecku bo bylam gotowa w razie wpadki na to ze moge przeciez zajsc w ciaze uprawiajac milosc. Ale jestem na tyle madra ze wiem ze to by bylo bez sensu. Nikt z nas nie bylby szczesliwy
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 11, 2009 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie róbcie off'a.

Temat zamykam ze względu na liczne tematy pokrewne. Proszę w nich pisać i nie robić śmietnika na forum.
Wink
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Wrz 28, 2009 9:52 am    Temat postu: "czy jestem w ciąży part.22" Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---Proszę tutaj kontynuować rozmowę----tosia81

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 7 z 56