Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nati001

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiatam wszystkich chciałabym sie dowiedziec czy to mozliwe bo dowiedziałam sie tego od przyjaciólki bliskiej Neutral bo moja koleżanka opowiadał mi ze jak ona sie kochała z chłopakiem on był zabezpieczony prezerwatywa i wiadomo wszystko zostało w gumce jak doszedł do końca i ona wykorzystała jego chwile jak poszedł sie załatwiac do wc z gumki wylała sobie cała sperme do srodka pochwy i zrobiła swiece bo chce miec dziecko a jej chłopak jescze niechce miec i mam takie pytanie czy to jest możliwe żę zaszła w ciążew taki sposób ???dodam ze ma nieregularne cykle a ona twierdzi że napewno bedzie w ciązy.Ja pierwszy raz słysze takie coś to jest dla mnie chore ale trudno co ludzie nie wymysla już to aż głowa boli Rolling Eyes a wy jak uważacie??? bardzo bym prosiła o wasze zdania

Dodano po 15 minutach:

czy ktos potrafi odpowiedzieć na to pytanie???????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli ma nieregularne cykle to nigdy nie wiadomo kiedy nastapi owulacja, takze moze zajsc w ciaze, aczkolwiek to nieodpowiedzialne z jej strony.. ;/
nati001

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez tak uważam ze to nieodpowiedzialne czyli tak jak ona zrobiła to duże są szanse na ciąze jak jescze ma nieregularne cykle???

Dodano po 10 minutach:

czyli przez takie cos co koleżanka zrobiła to są duże szanse na dziecko ??????

Dodano po 20 minutach:

mala_mia Ty co myslisz o moim ostatnim pytaniu???bardzo bym była wdzieczna za odpowiedz

Dodano po 25 sekundach:

mala_mia Ty co myslisz o moim ostatnim pytaniu???bardzo bym była wdzieczna za odpowiedz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy - jesli miala dni plodne ... to nie mozna wykluczyc ciazy... ale nie ma co gdybac nad prawdopodobienstwem ciazy.,.. bo to tak jak by wróżyc z fusów. NIech zrobi test 14 dni po stosunku, czy sytuacji.... bedzie wiadomo czy sie jej udało czy też nie...

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no proszę jakie to nowoczesne metody zachodzenia w ciążę, a później chłopcy piszą, że gumka małoskuteczna ;D
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje ze sie nie uda... bo takie idiotyczne zachowanie dobrze o tej dziewczynie nie swiadczy....

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idiotyczne zachowanie to mało powiedziane, kompletny brak wyobraźni...niewiedza czym jest wychowywanie dzieci i odpowiedzialność za nie !! ;/
Powrót do góry
nati001

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo za odpowiedz tez mi sie wydaje że bardzo głupio zrobiła Rolling Eyes nie nie miała płodnych była 4 dni po okresie i cykle ma nieregularne

Dodano po 2 minutach:

[b]gwiazdka1[masz racje zgadzam sie z Toba w stu procentach
Powrót do góry
gwiazdka1

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak czy inaczej test wskazany Rolling Eyes
Powrót do góry
nati001

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gwiazdka1 no napewno bedzie musiała test zrobic jestem ciekawa jak to sie skonczy czy zaszła w ciąże czy tez jej sie nie udało
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 6 z 56