Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 4:07 pm Temat postu: Czy jestem w ciąży part.26 |
|
|
Zapraszam do kontynuacji tematu _________________ Jestem mamą ))
Ostatnio zmieniony przez tosia81 dnia Wto Sie 17, 2010 10:50 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mitek1171
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 4:31 pm Temat postu: |
|
|
A wiec czytam dosc sporo na forum noi widze rozbieznosci i rozumiem ze nikt tu nie jest lekazem ale widzialem posty np ze w odbycie sa zwieracze a co za tym idzie sperma jako tako wyplynac nie moze wiec czy to prawda??
Mam takze pytanie czy to moze byc oznaka rowniez jakiejs "choroby" np torbiel czy cosik bo z tego co czytalem tez moze byc itak?
I przedewszystkim dziekuje za odpowiedzi.Zadaje sporo pytan bo sie niecierpliwie noi nie mam takiej wiedzy jak wy dziewczyny.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysza917
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 5:58 pm Temat postu: |
|
|
ja kiedys mialam cos podobnego.
zaraz po stosunku mialam male plamienie, bylam pewna ze to okres ale to bylo tylko jednodniowe.
za jakis tydzien po kolejnym stosunku-znowu plamienie, wystraszylam sie troche i poszlam do ginekologa.
okazalo sie ze mialam jakies zapalenie i nadzerke, dal mi tabletki wzielam je i do tej pory nic sie nie dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 6:07 pm Temat postu: |
|
|
mitek1171 napisał: | U mojej dziewczyny znow sie pojawila oznaka okresu tzn krew czy cosik takiego wczoraj i po tym ponownie nic okresu nadal nie ma co to moze znaczyc? I czym byc spowodowane?
Dodam ze jest on brązowawy inny niz kiedykolwiek i sa to takie plamienia.. oco kaman? Z dziewczyna kochalem sie 2 razy wtym miesiacu raz 7go a raz 14 obydwa stosunki byly stosunkami analnymi z wytryskiem wewnatrz.Ostatni okres miala 23go kwietnia dzis mamy 23 maja a ona tylko ma takie jakby plamienia wczoraj w poludnie sie troche pojawilo dzis rano rowniez i przedwczoraj tez co do tego 7go to nic sie niwydazylo takiego po czym moglbym sadzic ze to ciaza... |
Przede wszystkim tak może rozpoczynać się okres . Właśnie od brązowawych plamień. Na pewno okres się rozkręci. Współżyjecie analnie więc nie ma możliwości zajścia w ciąże no chyba ,że wytrysk nastąpi na bliskie sfery narządów kobiety ( np. łechtaczka i okolice). Bez obaw . Sperma wypływa również z pochwy przecież nie może tam zostać prawda _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moniulka82
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Hej Dzięki bardzo za odp robiłam dzisiaj betę wynosi 0,100 nie wiem co to oznacza chociaż nadal bolą Mnie piersi nie do wytrzymania i mam jakąś dziwną ochotę na słodkie a dzisiaj zauważyłam u siebie jakies dziwne upławy przypominające serek jeśli tak można napisać Okres w kwietniu był normalny a w maju 06 przypominalo to raczej plamienie. Sama nie wiem co o tym myśleć. Proszę pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Młoda18
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 7:31 pm Temat postu: Czy mogę być w cdfiąży jeśli uprawiałam sek podcza miesiączk |
|
|
[list=]Czy moge zajść w ciąże jeżeli podczas stosunki( tak zwanego przerywanego) dostałam okresu.Proszę pomużcie mi! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moniulka82
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Młoda 18 wydaję Mi się to nie możliwe byś mogła zajść. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysza917
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 8:14 pm Temat postu: |
|
|
u mnie kolejny d\zien nie mam @ .
jutro zrobie test, ostatni robilam w piatek byl negatywny moze sie cos zmienilo.........mam nadzieje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mitek1171
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Prosiłbym ejszcze na zrekniecie na moj post troszke wyzej;]
I pytanie bo dziewczyna teraz dostaje krwawych plamien ze tak powiem jest to krew wczesniej było brązowe...Ale nie jest to jeszcze normalny okres i tak intensywny. Czy ta krew bardziej wyklucza ciąze? Troche schizuje bo nie chce sie mi wierzyc zeby bylo cos z anala a ja jestem dość roztropny.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilona33312
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 9:45 pm Temat postu: czy mogę być w ciąży |
|
|
pomocy . ok 2 miesięcy temu przestałam brać tabletki anty... i zaraz miałam okres , lecz teraz spóznia mi się już3 tygodnie. Czy mogę być w ciąży jeśli uprawiałam seks ggy brałam tabletki i byliśmy zabezpieczeni i co się dzieje ze mną ze nie mam okresu
--- Nie powielaj postów i nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Czekaj cierpliwie na odpowiedz a nie ponaglaj . Przeczytaj REGULAMIN---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|