Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamiles
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 7:44 pm Temat postu: re |
|
|
ale ponad 2 tygodnie to dużo. no dobra to ja tak zrobię wyśle ją i już niech się leczy:D
słuchajcie, ale ja rozmawiałem wiecie, że lekarz jej dał adres do jego prywatnego gabinetu na usg, żeby mu płacić masakra.
Ciesze się, że i tak była u tej pani.
ok dzięki miłego tam
niech Pan wynagrodzi wam, eeee no w czym tam chcecie:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartek19
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Siemka. Witam ponownie. Nie wiem czy pamietacie moj problem, jest on opisany we wczesniejszym dziale tematu. Napisałem, że z patnerką się "ocieraliśmy" w bieliźnie i przypadkowo doszedłem. Prawdopodobnie zdążyłem odpepchnąć partnerkę. Jednak teraz myśli powróciły (a może jednak nie zdazylem...). Napisaliście, że w ten sposób w ciążę zajść się nie da. Pozwoliło mi to przeżyc spokojnie niecały miesiąc. Teraz jednak nerwy znów wróciły - stres, ciągłe pesymistyczne myśli, brak apetytu itd. Nieraz jak pomyśle że jakby było po wszystkim, poczułbym się jak z tysiącami problemami mniej, ponieważ jest to mój największy problem:( Partnerka narazie nie dostaje okresu...narazie nie panikuje jakos bardzo bo wiem, że czasami może się spóźnić...ale ona nie ma za bardzo objawów przychodzącego okresu - piersi nie bolą, nie są nabrzmiałe....raz się uspokoilem jak powiedziala ze ja brzuch lekko bolal jakby na okres ale slad po tym zaginął...cały czas mam nadzieje że wszystko ok i trzymam się tej myśli, ale pech chciał że akurat w takiej sytuacji, w tym miesiącu się spóźnia. Nie wiem o co was zapytac;/ powinienem się uspokoić ze swiadomością ze wszystko ok, czy jednak myśleć że coś nie tak? Jak długo to jeszcze będzie trwało (to jest wykanczające, powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie dopuszcze do takiej sytuacji - psycha pada po takim czyms). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 9:45 pm Temat postu: |
|
|
bartek19 czemu Ty sie przejmujesz? Przecież to nie ma sensu. Wykończysz się. Uwierz mi na słowo - w taki sposób nie zachodzi się w ciąże. Pomyśl logicznie. Gdyby było to takie łatwe wiesz jaki mielibysmy wyż demograficzny ? . Żeby plemnik miał sznasę zapłodnić jajeczko musi mieć odpowiednie warunki do poruszania się a więc przede wszystkim śluz płodny i obecnoć narządów rodnych kobiety. w innym wypadku nie ma szans. Przez bieliznę plemniki się nie przedostaną...nie ma szans. Śpij spokojnie.
Okres spóźnia się z wielu powodów m.in stres, torbiele, burza hormonów, zaburzenia hormonalne itd. duzo by wymieniać. Tak samo jest z objawami przed -okresowymi . Raz występują a innym razem nie.
Proszę nie wkręcajcie sobie ciazy. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bartek19
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 10:15 pm Temat postu: |
|
|
No z tym stresem się zgodze, wywołany przez szkołę oczywiście. No a z tym wkręcaniem no to już jest niestety u człowieka naturalne. Podczas stresu bierze się każdą ewentualność pod uwagę - to już jest bardziej kwestia psychiczna, z którą ja jak widać nie radzę sobie najlepiej. Nie umiem się uspokoić dopóki nie dowiem się o okresie. Wtedy będę najszczęśliwszy na świecie. Ale dzięki za odpowiedź, na pewno bardzo mi to pomoże, bo ciężkie chwile w życiu mnie spotkały;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mari20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 2:46 pm Temat postu: Ból brzucha |
|
|
Nadal staram sie z nazyczonym o dziecko.. Tym razem lekarz ustalil nam podczas monitoringu cyklu "ten dzien" kochalismy sie dla pewnosci kilka nastepnych dni... jutro bedzie 2tydz i zblizajacy sie termin miesiaczki...czy bole jak przy miesiaczce moga jeszcze dawac szanse na ciaze czy tylko mowia o tym ze miesiaczka przyjdzie i znow nic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Mari20 czestoo w czasie ciazy kobiety odczuwaja bole tak jak na okres - wiec jest nadzieja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
darinaa53
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 10:16 pm Temat postu: Miesiaczka a moze ciaza? |
|
|
Witam was wszystkich serdecznie!!!
Mam taki problem od dwóch miesiecy mam taki dziwny okres zawsze mi leciało bardzo duzo ale te dwa miesiace mnie nie pokoja raz mi leci mało a raz wogule nie wiem co jest grane....
[color=green]---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81[/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
|
darinaa53 zzrob test BHCG bo ciazy nie mozna wykluczyc, jesli byly niezabezpieczone stosunki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ula93
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 2:09 pm Temat postu: POMOCY MAM 17 LAT I OBAWIAM SIE ZE JESTEM W CIAZY! |
|
|
Witam !
Mam ogromny problem nie wiem z kim o tym porozmawiać sądzę, że w wirtualnym świecie będzie mi prościej.
Od roku jestem zagubiona po rozstaniu z chłopakiem którego bardzo kochałam to z nim pierwszy raz współżyłam po rozstaniu z nim bawiłam się chlopakami. Dwa razy zdarzył mi się sex z przypadkowymi partnerami.
Pierwszy raz ok. miesiąc temu bez zabazpiecznia z obawy że mogę zajść w ciąże wykupiłam receptę i zażyłam tabletkę 72h po stosunku.
Było wszystko w porządku jednak 27.05 zdążył się drugi stosunek z innym chłopakiem również bez zabezpieczenia. Ma on 20 lat współżyje od 4 lat i twierdzi że nie spuścił się we mnie jednak ja się boję że sperma mogła się dostać do mnie. Nie mam pieniędzy na kolejną tabletkę zresztą i tak jest już za poźno... Trudno w tak wczesnym etapie mówić o jakichkolwiek objawach jednak martwi mnie to że bardzo często sikam ( i podczas sikania bolą mnie miejsca intymne)... co robić?? pomocy!
--- Pisz w istniejących tematach ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 2:22 pm Temat postu: |
|
|
ula93 to co robisz to strasznie nieodpowiedzialne żeby nie powiedzieć głupie.... Nie będę Ci prawic morałów bo tez kiedyś miałam tyle lat co Ty i też "kochałam" i zostałam zraniona. Wtedy wydawało mi się ,że świat wywrócił się do góry nogami a teraz wiem ,że to żadna miłość nie była. Ty do takiego wniosku również dojdziesz kiedy spotkasz prawdziwą miłość . Nie warto marnować życia a sex z przypadkowymi facetami tak się może skończyć . Nie tylko dziecko ale i choróbska czyhają w ukryciu. Warto?? Raczej nie.
Ostatni stosunek miałas 27 to stanowczo za wczesniena jakiekolwiek objawy. Zapłodniona komórka zagnieżdża się w ciągu 7-9 dni po owulacji. Nie napisałaś jak długie są Twoje cykle, kiedy był okres? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|