Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Konstanth222
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 2:43 pm Temat postu: |
|
|
No, mam taką wielką nadzieje.. właśnie zaraz mykam po ten test.. bo jesteśmy więcej niż 14 dni po. Ile to taka nieodpowiedzialnosc i emocja potrafi stresu i obaw narobic psychika dosłownie może wysiąsc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Konstanth222 no moze moze... dlatego warto myslec glową a nie inną cześcia ciała chociaż czasem to trudne. Moze test was uspokoi bo bedzie juz wiarygodny, powinien byc ale i tak jestem pewna ze bedzie negatywny Daj znac jaki wynik ;D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Konstanth222
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Co Ciekawe, tylko na tym forum dostaje konkretne odpowiedzi od Ciebie... wszędzie przeszukiwałem o preejakulatach i te sprawy.. i widze że jesteś pewna swojego zdania. Troche przerażające jest gdy pomysle o tym wszystkim. Gdzie indziej piszą że przez proejakulat można w ciąży, ale ja nie dochodziłem.. włożyliśmy na 5 sekund, i szybko zeszła.. sprawdziła czy ma błone dziewiczą, i ma.. więc nie zaszedłem daleko.. cholernie sie podniecałem i mogło mi wyciekac cos, a że ona była wtedy płodna to w ogóle ciary mnie przeszły i strach, że coś mogło zajśc. Jesteśmy jeszcze za młodzi, i odczekamy do bardziej dojrzałych czasów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Konstanth222 wiem co piszę... popatrz na moją ilość postów Nie spotkałam się jeszcze z ciażą z preejakulatu, a interesuję się tymi sprawami od kilku lat. Owszem gdy mężczyzna wychodzi "na styk" z partnerki, krótko przed wytryskiem po czym on następuje owszem - takie ciaże się zdarzają dlatego tak głośno się mówi że stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. Ale ciąża bez wytrysku - tego jeszcze nie było.
Gdzie indziej, wiem że takie rzeczy piszą.... ale myślę że wynika to z faktu żeby małolaty nie braly sie za seks i sie zabezpieczały. A po drugie taki tekst się w internecie przyjał i jest tylko powielany i został uznany za "prawdę".
No macie dowód że nie jesteście gotowi.... takie sprawy mają być przyjemnością a nie katorgą i potem ogromnym stresem. Jak będziecie gotowi to zobaczycie ze będziecie inaczej na to patrzeć.
MOże ja już się zdecydujecie na seks, zanim rozpoczniecie wspóżycie pomyślcie wcześniej o zabezpieczeniu, idzzcie do ginekologa może po tabletki. W dzisiejszych czasach antykoncepcja jest naprawdę dostępna
A jak test ? Zrobiliście? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Konstanth222
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 3:41 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze nie, w każdym razie.. napisze wynik modle sie bardzo by był negatywny.. kupiłem płytkowy "Pink-test" i rozwikłają sie moje stresy, lub okaże sie że dopiero teraz mam sie bac. Co do współżycia, masz ogromną racje.. to jest tak jak z jabłkiem.. jak jest ziolone i małe.. jest twarde i nie smacze, a gdy dojrzeje.. staje sie pyszne i soczyste. A co jeżeli z płynem z penisa jest tak, że po jakimś czasie podniecania wylatuje, i zcieka.. są w nim plemniki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 4:26 pm Temat postu: |
|
|
W tym płynie wydobywanego podczas podniecenia nie ma plemników. Moga byc ale na krotko przed samym wytryskiem, pisalam juz wczesniej. Plyn ten nazywa sie preejakulatem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Konstanth222
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Oki, dobrze.. zapamiętam i dziękuje Tobie bardzo za pomoc widac że są jeszcze ludzie na tym świecie, którzy mają wiedze i są pewni tego co piszą.. łatwo idzie rozpoznac po charakterze pisma czy ktoś jest inteligentny. Jeszcze raz dziękuje! i napisze wynik testu później |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 11:30 pm Temat postu: |
|
|
no wiec mam 18 lat okres dostalam majac 9-10 lat 2 albo 3 kl podstawowki . mialam wszystkie mormalne objawy przed okresem . nie wiem czy wy tak macie ale ja takj mam ze pare dni przed okresem tak 4 sni mi sie to ze mam okres . w tym mc mialam ten sen 2 noce pod rzad i co i nic .chyba za bardzo sie stresuje . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 12:22 am Temat postu: |
|
|
awaria stres opoznia miesiaczke i robi sie bledne kolo. test ciazowy wyszedl negatywny wiec pora sie uspokoic i wrzucic na luz. Jak sie miesiaczka nie pojawi w najblizszych dniach idz do ginekologa bo byc moze trzeba bedzie ja wywolac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zimomon
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 12:54 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
Na początku chciałbym napisać, że każdy objaw ciąży powinien być rozpatrywany osobno, więc prosiłbym o nie odpowiadanie w stylu "było wcześniej, poszukaj" - Jak wiadomo temat ma dużą ilość stron i kontynuacji etc - piszę to na wszelki wypadek chociaż nie zauważyłem by takie coś się pojawiło.
Mój problem polega na mega (nie wiem czy to odpowiednie słowo) lęku, przez co nie zaszło do naszego pierwszego razu, ale tu nie chodzi o to... 9 sierpnia wraz z moją dziewczyną postanowiliśmy, że zrobię jej tzw. palcówkę. Nie wiem nawet czy można to do tego zaliczyć bo była ona robiona przez majtki & spodnie. Są tutaj dwie rzeczy które nie dają mi spokoju:
1. przed palcówką (Jak to słowo głupio brzmi) poprawiałem sobie penisa, by nie było zbytnio widać mojej erekcji/nie pełnej erekcji, przez co mogłem przenieść płyn ejakulacyjny. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku?
2. w trakcie palcówki dostałem nagłego, niekontrolowanego wytrysku, czyli przedwczesny wytrysk. Na sobie miałem spodenki i majtki. Co do tego podpunktu wydaje mi się on 1000 razy mniej prawdopodobny niż podpunkt 1, bo przecież mieliśmy na sobie spodnie, a wiatropylne dziewczyny raczej nie są.
Jakie jest ogólnie prawdopodobieństwo w obu przypadkach ciąży?
Dziś dziewczyna powiedziała mi, że bardzo boli ją głowa - od razu skojarzyło mi się z tamtym dniem - tak wiem, jestem przewrażliwiony.
O to czy dostała okresu nie chce pytać, bo sama myśl o prawdopodobieństwie ciąży może w niej go opóźnić.
Informacje dodatkowe które mogę dodać to, to, że jest Ona dziewicą, przed palcówką nie przeszedłem od razu do "rzeczy" tylko dotykaliśmy swoje ciała itd..
Bardzo mi zależy na rzetelnej i konkretnej odpowiedzi, co pozwoliło by mi (mam nadzieje) puścić w niepamięć całe tamto wydarzenie (bądź co bądź, jakiś "uraz" zostawia przedwczesny wytrysk).
Również prosiłbym o rady związany z dalszą "zabawą" jej ogólnym bezpieczeństwem itd.
Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|