Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 1:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Na początku chciałbym napisać, że każdy objaw ciąży powinien być rozpatrywany osobno, więc prosiłbym o nie odpowiadanie w stylu "było wcześniej, poszukaj" - Jak wiadomo temat ma dużą ilość stron i kontynuacji etc - piszę to na wszelki wypadek chociaż nie zauważyłem by takie coś się pojawiło.

zimomon wiesz jak na dzien dobry zniechecic do odpowiadania na posty nie ma co...

1. przez ubranie w ciaze sie nie zachodzi. Zeby byla jasnosc czy rzez plyn ejakulacyjny rozumiesz sperme, czy wydzieline wydobywajaca sie podczas dponiecenia?

2. Jesli wytrysk nie mial miejsca na okolice intymne partnerki to nie mozna moziwc o ryzyku ciazy, no chyba ze ta swieza sperme wprowadziles do pochwy na palcach (do srodka bezpsrednio, nie przez ubranie) a ona miala dni plodne. Ale w innym przypadku nie moze byc mowy o ciazy.

Bol glowy nie oznacza ciazy - predzej zmiane pogody

Co do rad.

Kilka zasad bezpiecznego pettingu

1. Dziewictwo to nie jest metoda antykoncepcyjna - dziewice tez zachodza w ciaze ale o tym pozniej bo sa to skarajne przypadki ale jednak czasem sa.
2. Po kontakcie palcow ze sperma, nalezy umyc dokladnie rece ciepla woda i mydlem zanim przejdzie sie do sedna sprawy i bedzie sie robic palcowke.
3. Wytrysk dla bezpieczenstwa nigdy w okolicach intymnych kobiety (wlasnie dlatego pisalam ze dziewice moga zajsc w ciaze)
4/ Przyszlosciowo: w przypadku gdy po peirwszym stosunku nastapi wytrysk a w ktotkim odstepie czasu chcialbys sie ponownie kochac z partnerka musisz koniecznie umyc dokladnie czlonka i oddac mocz inaczej plemniki zostana pod napletkiem i w cewce moczowej i podczas drugiego stosunku dostana sie z preejakulatem do pochwy kobiety a potem krotka droga do jajeczka.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 8:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, ale googlując coś często tematy na pierwszej stronie są z odpowiedzią "poszukaj sobie" itd, przepraszam.

1. Oczywiście, że to drugie - wydzielina.
2. Przedwczesny wytrysk to dość hmm.. intymna sytuacja która zostawia "uraz" na psychice itd i musiałbym być bardzo napalony, żeby kontynuować "zabawę"; wniosek - zaraz pod przedwczesnym wytrysku uciekłem do toalety, a później już nic nie robiliśmy.

Co do dziewictwa wiem to... napisałem to nie wiem, chyba sam z dość dużego strachu i godziny..

Co do pierwszego stosunku i późniejszych, na pewno pierwszy będzie z prezerwatywą, a co do późniejszych, to trzeba będzie pomyśleć o innej antykoncepcji, bo ta jest mało przekonująca jeżeli chodzi o stałych partnerów.

Dziękuje za rady!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
awaria

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 9:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem . bo ryzykowy stosunek byl 26,07 to jest 22 dni jak zronilam test . a okresu nadal brak
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

awaria to umow sie do lekarza bo pewnie i tak bedziesz musiala czekac na wizyte.

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak w miedzy czasie dostane okres

Dodano po 9 minutach:

dostalam okres jest wszystko ok
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W związku z przekroczeniem 40-stu stron zamykam temat i zapraszam do kontynuacji tu:
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp109813.html#109813

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
Strona 41 z 41