Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamila111

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obawiam się, że dzieckiem nie jestem, moge byc starsza od ciebie i to wcale nie znaczy ze musze wszystko wiedziec w kazdej dziedzinie, a sama wiesz jaki poziom uświadamiania jest w szkole. Myślałam, że jest możliwe przez to ze w preejakulacie są plemniki, doskonale wiem ze wiatropylna nie jestem bo takto bym mala gromade dzieci. Dziękuję
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tiestol11

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Póki co moja dziewczyna nie dostała jeszcze okresu. Jutro z rana (w 37 dzień) zrobimy Pre test i jeśli już ten 4 test pokarze wynik negatywny, to rejestracja do gina. A dziwne bo piersi ją bolą dość mocno i wyszło jej pare syfków tak jak przed okresem może jej się aż tak spóźni jak miała pół roku temu aż w 39 dniu dostała a objawów nie było wówczas żadnych.
Powrót do góry
Aneta1740

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wszystkim troche mi pomogliście
jutro zaczynam szukac dobergo lekarza i oczywiście dam znac co i jak
no jeśli to bedzie jeszcze kogos interesowało he
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma co się sprzeczać bo i tak to nic nie da. Trzeba uważać i tyle. Każda forma współżycia niesie ryzyko czy jest przed w środku czy po okresie. Bywa los przewrotny więc nie ma co ryzykować.
tiestol11 nie przesadzajmy. Testy negatywne zrobione w odpowiednim czasie są wiarygodne. To ,że nie ma objawów okresowych o niczym nie świadczy lub odwrotnie - to ,że je ma a okresu brak też nic nie mówi. Lekkie spóźnienia są normallką i mogą wystąpić u każdej kobiety. Wizyta u ginekologa nie zaszkodzi .

Powrót do góry
last_chance

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 9:34 pm    Temat postu: ludzie.. glupieje? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedzcie blagam co myslicie bo mam takie schizy. zaczelam uprawiac seks z chlopakiem a ze byl to pierwszy raz i bez gumki to sie przestraszylam i po jakichs 2 min skonczylismy. bylo powoli i na pewno nie bylo wytrysku ani wewnatrz ani na zawnatrz. mysle ze nei wszedl do konca bo nie bolalo za bardzo i on mowi ze gdzies do polowy. 3 dni pozniej czyli w terminie dostalam okres. trwal 6 dni. czytalam ze przez pierwsze miesiace ciazy mozna miec okres.. i pomimo ze wlasciwie to powinny byc dni nieplodne, nie bylo wytrysku, szybko skonczylismy, mialam normalny obfity okres to sie martwie. mam jakies powody?

--- Pisz w odpowiednich działach i tematach. Tytuł powinien być rzeczowy i konkretny. Regulamin nalezy przeczytać a nie tylko odhaczyć ---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamila a skad wiesz ile ja mam lat? ja tak napisałam bo Twoje wymysły sa smieszne, tak jakbys nie miała zadnego pojecia o ciazy, zaplodnieniu itp. skoro sie nie ma doswiadczenia to sie uzywa zabezpieczenia,albo wstrzymuje z sexem. ot i cała filozofia , chyba ze co m-c wolisz miec urojona ciaze Rolling Eyes Cool

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 09, 2011 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

last chance skoro nie było wytrysku to nie ma mowy o ciazy.. jak długie masz cykle i kiedy dokładnie to sie stało?
postapiliscie nieodpowiedzialnie i w przyszlosci mozecie za to zapłacic powiekszeniem rodziny. pamietaj ze dziewice tez zachodza w ciaze, od tego sa gumki zeby temu zapobiegac. ciezko wydac 8zł?

Dodano po 32 sekundach:

w sumie potem dostałas @ wiec nie jestes w ciazy. i w ciazy nie ma okresu! a plamienia!!

Powrót do góry
Kamila111

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ile, tak samo ty nie wiesz, więc czemu zwracasz się do mnie dziecko? Może i mam urojone, ale po to jest to forum zeby sie dowiedziec czegos nowego, uspokoic jak w moim przypadku. A zeby nabrac doswiadczenia trzeba kiedys zacząć. Myślę, że sporo rzeczy juz wiem, jedyna rzecza ktora chciałam wiedziec to to, czy bez wytrysku mozliwa jest ciąza i ot cała filozofia. dziękuje
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 12:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to juz odp znasz Smile mysle ze jestes młodsza i to o wiele Smile ale mniejsza z tym . odpowiedz znasz i na przyszlosc sie zabezpieczajcie to nie bedzie takiego problemu Smile pzdr.

Powrót do góry
Kamila111

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myśl co chcesz, ale może byś się zdziwiłaSmile Dziękuję za odpowiedź
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 15 z 40