Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justme jesli ma bardzo obfite okresy to powinna udac sie do lekarza zeby je jakos złagodzic.. słabosc i zawroty głowy nie wroza nic dobrego... nie daj Boze zemdleje a Ciebie nie bedzie obok.. to nie zarty. wyslij ja na wizyte do gin.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paola142

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 5:07 pm    Temat postu: Objawy nadchodzącego okresu czy ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Wiem, że może za szybko panikuje ale wczoraj powinnam dostać okres. Cykle mam zwykle 25-28 dniowe a dzis jest 29 dzień. Kochałam się ze swoim chłopakiem w tym miesiacu z jakies 4 razy. Raczej nie były to dni płodne tak wynika z kalendarzyka. Ogolnie bolą mnie piersi od dwoch dni chociaż już o dziś już o wiele mniej, a z pochwy wydobywa się nie za dużo gęstego, mlecznego koloru śluz, i momentami boli mnie podbrzusze jak i jajniki. Kochaliśmy sie zawsze z zabezpieczeniem. Czy wpływ na to, że jeszcze nie dostałam @ przez dużą dawkie stresu przez cały miesiąc i grypę ktora trwała 2tygodnie? nie przyjmowałam żadnych silnych leków.
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście kilkudniowe opóźnienie nie powinno Cie wprawiać w panikę. Tym bardziej,że stosunki były zabezpieczone. Opóźnienie jak najbardziej może byc spowodowane stresem i chorobą. Spokojnie Wink. Jesli nic się nie stało z zabezpieczeniem to ciąża wykluczona. Jesli chcesz się uspokoić bo nie ufasz waszemu zabezpieczeniu to zrób test z moczu

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam dzisiaj test z moczu. Oczywiście wyszedł negatywny. Kochałam sie ze swoim chłopakiem 4 dni temu ale wtedy nic się nie stało z zabezpieczeniem co by mogło spowodować, że mogę zajść w ciąże. Chłopak nigdy nie konczy we mnie. a nasze wczesniejsze stosunki ktorę odbylismy to raczej test już powinien pokazać, że jestem w ciąży. Wiem, że moze byc to spowodowane stresem czy chorobą ale i tak jakoś nie mogę spokojnie spać.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Wink Nie ma szans na ciaże.

Powrót do góry
paola142

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

------Nie powielaj tematów. Przeczytaj REGULAMIN-----tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz dostłas odp w innym dziale.
nie powielaj postow

Powrót do góry
montana

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Namieszałam. Zapomniałam o 2 tabletkach w 3 tygodniu brania. Konkretniej nie wzięłam w czw i pt (15 i 16 tabletka)przypomniało mi o tym z samego rana w sobote krwawienie, wówczas odruchowo wzięłam te dwie zapomniane, krwawienie było skąpiutkie aż do poniedziałku. Potem te tabletki najzwyczajniej straciłam,bo nosze je w torebce,ktora ukradziono. A więc nie wziełam juz tabletki przypadającej na sobote ani dalszych. Krwawienie skończyło się definitywnie w środę, było dość intensywne niż zazwyczaj. Kochałam się bez zabezpieczenia w niedzielę 16stycznia, jak również teraz w weekend 20,21,22,23stycznia. W poniedziałek 24stycznia wieczorem bolało mnie podbrzusze,jajniki ale nie mocno,dało sie wytrzymać, w środku miałam brązową wydzieline,jednak niewiele,gdyż na zewnątrz nic sie nie dało zaobserwować. Moje pytanie brzmi, czy jest szansa na ciąże? Czy te objawy są objawami owulacji w związku z czym mogłoby dojść do zapłodnienia,jesli kochałam sie w niedziele? Czy może jest szansa,ze zaszłam już w niedziele 16stego , to objawy zagnieżdżania zarodka? Wiem,że po tabletkach cieżko ocenić,zwłaszcza,że nie zauważam u siebie śluzu nawet na bieliźnie. Czy możliwe,że owulacje dopiero dostane i wówczas seks w nadchodzący piątek,będzie miał szansę?
Czytałam,że po odstawieniu można bardzo szybko zajść w ciąże, bo zwiększa się płodność, i owulacja może wystąpić już w 8 dobie od odstawienia, stad moje przypuszczenia...
Życie samo podjęło pewne decyzje za mnie, dlatego nie ukrywam,że mam ogromną nadzieję na ciążę.
Powrót do góry
czika

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

błagam o odpowiedź. kochałam się z chłopakiem dwa dni temu zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, nie dochodził we mnie tylko na twarz i piersi ale od razu po tym poszliśmy pod prysznic i tam normalnie zmywałam z siebie spermę no ale leciała po moim ciele połączona z wodą czy jest mozliwośc, ze zaszłam w ciąże?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xpinezkax, jak możesz być w ciąży skoro miałaś okres ? to jest niemożliwe, tym bardziej jeśli się zabezpieczyliście oraz że wytrysku nie było w Tobie .. a te objawy albo sobie uroiłaś albo łapie Cię jakaś choroba .. a ceny testów ciążowych ? od 6 zł w górę (10 zł, 15 zł, 20 zł ..), ale moim zdaniem i tak wyjdzie negatywny Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 23 z 40