Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
piotrek84

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam się trzymam swojego zdania, prosta zasada > nie bylo strzału do środka > nie ma możliwośći zapłodnienia:) Swoją drogą to jestem ciekawy czy w dziejach ludzkośći był przypadek zapłodnienia poprzez jakiś tam płyn, a nie przez porządną dawkę spermy. Ach ten Internet, ktoś kiedyś pewnie napisał, że wystarczy spojrzeć na penisa i już można być w ciąży i to się tak ciągnie po różnych forach, a od samego włożenia na chwilę bez strzału do środka to jakoś nie chce mi się wierzyć, że może być ciąża.

Swoją drogą to tak myśląc logicznie gdyby te wszystkie płyny zapładniały to po co byłaby sperma Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mpola18

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 5:02 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niedawno próbowałam uprawiać seks analny z moim chłopakiem. Dodam, że byłam 5 dni po owulacji i te "próby" odbyły się bez zabezpieczenia. Okres mam dostać niby jutro ale czy mogę być w ciąży? Czy współżyjąc analnie jest możliwość zajścia w ciążę? Wiem że pytam o głupoty ale potrzebuję rady. Wiem także, że powinnam była to zrobić z zabezpieczeniem.
Czy w razie czego wie ktoś czy taką ciążę można usunąć za pomocą tabletek czy już zabiegiem? Błagam pomocy!

---Zanim napiszesz posta przeczytaj REGULAMIN. Nie zakładaj nowych tematów skoro juz istnieją pokrewne.---tosia81
Powrót do góry
kacha017

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 6:18 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. kochalam sie z moim chlopakiem dokladnie 23 dni temu, mielismy prezerwatywe chyba wszystko bylo ok,nic sie nie zsunelo ani nie peklo,robilam niedawno test ciazowy ale wyszedl negatywnie. od paru dni bola mnie piersi,okres powinnam miec niedlugo,moze 02.02 ogolnie mam nieregularne cykle. co mam o tym myslec? mozliwe sa juz jakies objawy ciazy?

---Zanim napiszesz posta przeczytaj REGULAMIN. Nie zakładaj nowych tematów skoro juz istnieją pokrewne.---tosia81
Powrót do góry
kasia127555

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 7:11 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesć . w 4 dzień cyklu <ostatni dzień miesiączki > pieściłam sie z moim chłopakiem . nie było wytrysku . nie wiem czy miał śluz . dotykał penisa bez wytrysku i wsadzał mi palec do pochwy . jestem dziewicą . 2 dni potem byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem dziewicą i widac niteczke śluzu płodnego < czyli ze sie zaczyna > Czy jestem w ciąży ? cykle mam 28 dniowe . robiłam test w 19 dniu cyklu rano . wyszedł negatywny . okres mam za 3 dni . niewiem czy jestem w ciąży czy nie . Proszę o pomoc i szybką odp . dziekuję . Kasia ;(

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kacha017, zdecydowanie za wcześnie na prawdziwe objawy ciąży .. skoro test wykonany był minimum 16 dni od stosunku to powinien byc wiarygodny .. skoro było zabezpieczenie i nie doszło do żadnej niebezpiecznej sytuacji to czym się martwisz Wink ? śpij spokojnie, moim zdaniem ciąży nie ma, a te objawy to na zbliżający się okres .
Plus123

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasia127555, przez różnego rodzaju pieszczoty nie zachodzi się w ciążę .. ciąża wykluczona, tym bardziej jeśli wytrysku nie było, więc jakim cudem chcesz byc w ciąży ? nie ma możliwości .. nie martw się, okres nadejdzie, śpij spokojnie Wink
Plus123

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mpola18, moim zdaniem nie powinnaś byc w ciąży, bo jak ? przecież przez odbyt nie dojdzie do zapłodnienia .. ryzyko by istniało, gdyby wytrysk był w okolicy pochwy i akurat były to dni płodne .. ale chyba u Ciebie nie było takiej sytuacji, tym bardziej, że byłaś po owulce .. spokojnie, ciąży z tego nie będzie Wink

a co do zabezpieczenia - warto używac w takim wypadku prezerwatywy ze względu na bakterie .
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od pettingu w ciaze sie nie zachodzi! Smile skad te głupie mysli?
potrzebny jest wytrysk w srodku i owulacja Smile
spokojnie,nie panikuj Mr. Green Mr. Green

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrek84 napisał:
Swoją drogą to jestem ciekawy czy w dziejach ludzkośći był przypadek zapłodnienia poprzez jakiś tam płyn, a nie przez porządną dawkę spermy.

ponoc tak Smile ja mam inne zdanie i nie wierze Razz chocby nie wiem co Razz

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 11:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej nie ma zapłodnienia bez wytrysku i wprowadzenia spermy ( przyp. opisywany 2str. wczesniej:D).

A pro po jeszcze mojej sytuacji. Owszem okres dostała ale biedna strasznie cierpi teraz;p cytat " straciłam wiecej krwi niz przez ost. 4 miesiace"..biedna. ale ja wspieram;) mimo ze jej slabo czasem i kreci sie w glowie( no jak tyle krwi traci, a ciagle leci...) i tak jest dzielna:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 22 z 40