Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi współżyjesz bez zabezpieczenia to chyba normalne ,że zawsze jakieś ryzyko jest. Nie masz nigdy pewności ,że dni bezpłodne akurat w danym czasie są. Teoretycznie po okresie sa dni niepłodne ale tak jak wcześniej pisałam teoretycznie. Jeśli masz cykle 34 dniowe to nie powinno byc z tego ciazy. Test wykonujemy najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki. Wcześniej jest niewiarygodny.

xasiax123 Jeśli nie było niespodzianki w postacie pękniętej czy zsuniętej prezerwatywy to w czym problem? czekaj na okres. Przeziębienie może go opóźnić.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli masz niedoczynnosc tarczycy to wogole bedziesz miala trudnosci z zajsciem w ciaze. idz do gin i sie wypytaj o wszystko. przyjmujesz leki na tarczyce?

Powrót do góry
hippi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak przyjmuje leki i ostatnio mi sie wyniki wahaja raz wysokie raz niskie a dzis dostalam miesiaczke 3 dni wczesniej niz powinnam dostac i brzuch mnie boli jak przy normalnym okresie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi daj spokój. W ciązy nie jesteś więc nie doszukuj się niczego. Problemy z tarczycą nie oznaczają problemów z zajściem w ciąże. Wszystko zależy od tego jakie to zaburzenia

Powrót do góry
chickenpower

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam problem.Kochałem się ze swoją dziewczyną w końcowej fazie miesiączki, tzn nie powinno już jej być ale widocznie miesiączka sie opózniła czyli krwawienie przedłużyło sie o 1 dzień. Kochaliśmy sie z zabezpieczeniem. Owulacja pożniej wystąpiła ale była krótsza niz zwykle.okresu nie ma. spóznia się juz 5 dni. Dziewczyna zrobiła test, wyszedł negatywny. jakie jest prawdopodobieństwo ze moja dziewczyna jest w ciąży??? prosze o pdpowiedz
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chickenpower napisał:
Witam. Mam problem.Kochałem się ze swoją dziewczyną w końcowej fazie miesiączki, tzn nie powinno już jej być ale widocznie miesiączka sie opózniła czyli krwawienie przedłużyło sie o 1 dzień. Kochaliśmy sie z zabezpieczeniem.

Owulacja pożniej wystąpiła ale była krótsza niz zwykle.okresu nie ma. spóznia się juz 5 dni. Dziewczyna zrobiła test, wyszedł negatywny. jakie jest prawdopodobieństwo ze moja dziewczyna jest w ciąży??? prosze o pdpowiedz

Stosunek podczas okresu lub tuz po uznaj się za bezpieczny choc to zależy od długości cyklu. Zabezpieczenie było więc nie ma szans na ciąże.

Co do owulacji...skąd wiesz kiedy była?To sprawdzisz tylko podczas usg Wink w żaden inny sposób . I nie mogła byc krótsza czy dłuższa. Owulacja to uwolnienie komórki jajowej .
Stosunek w czasie okresu+ zabezpieczenie + negatywny test = brak ciązy w 100%

Powrót do góry
chickenpower

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dlaczego nie ma miesiaczki???
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy Ty mylisz ,że miesiączka zatrzymuje się tylko z powodu ciąży? Wystarczy przeziębienie, branie leków, stres, zaburzenia hormonalne itd i okres może przyjść wcześniej lub opóźnić się albo w ogóle nie przyjść.

Powrót do góry
chickenpower

PostWysłany: Pon Sty 31, 2011 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

caly czas sie martwie, mam dziwne wrazenie ze jednak cos poszlo nie tak.Wiem tylko ze dziewczyna tuz przed domniemanym okresem miała przez jeden dzien goraczke a pozniej poszla na solarium, gdzie bardzo zakreciło jej sie w glowie i musiala wyjsc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 31, 2011 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 1 to nie wiesz kiedy była owulacja. tylko lekarz jest w stanie okreslic,wykonujac usg. Ty mozesz tylko sie domyslac.
jesli nie było wytrysku to i ciazy nie bedzie.
a zawroty głowy to efekt chodzenia na te głupie solarium. nie dosc ze niszczy sobie skore i za pare lat bedzie wygladała jak 40stolatka to na dodatek powoduje zwroty głowy. skad wiesz czy nast razem nie zemdleje podczas opalania?
solarium nie ma wplywu na okres. tyle ze w regulaminie jest napisane zeby nie korzystały z niego dziewczyny ktore sa w trakcie okresu.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 27 z 40