Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik, przecież valkrija pisze, że to NIE jest jej okres, tylko dostała dziwnego krwawienia w 22 dc, a do miesiączki zostało jeszcze kilka dni, więc to nie jest moim zdaniem normalne .
valkrija

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odnoszę się od niskich temperatur. Wahały się pomiędzy 36,2 do 36,5
Mierzę o 7 rano przed wstaniem z łóżka. W pochwie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Niunia85

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 6:03 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, mam nadzieję, że mi pomożecie
24 grudnia miałam ostatnią @ owulacja około 10-11 stycznia. 24 stycznia zrobiłam test ciążowy (mocz) i wyszły dwie kreski, 25 stycznia powtórzyłam i również 2 kreski, 26 to samo, 27 zrobiłam badania krwi i wyszło<0,100 czyli brak ciąży a dzisiaj rano zrobiłam test znowu i wyszły 2 kreski, czy ktoś może mi to wyjaśnić, bo już nic nie rozumiem

---Proszę nie powielaj postów w rożnych tematach---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niunia85no dziwna sytuacja. możliwe,że wystąpił błąd w laboratorium

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niunia85, popieram zdanie tosi, to musi być jakiś błąd w laboratorium .. najlepiej powtórz badanie krwi .

Dodano po 51 sekundach:

valkrija, a robiłaś test ciążowy ?
hippi

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie kochalam sie z chlopakiem bez zabeczpieczenia i wytrysk byl we mnie 7 stycznia bylam wtedy 2 dni po okresie moj caly cykl trwa 34 dni czy jest mozliwosc ze bede w ciazy ?? okres msm dostac dopiero 3 lutego robilam dzis test i wyszlo ze nie jestem ale czy test mi prawde pokaze ???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi a ile trwa okres?

Dodano po 1 minutach:

wgole to sama nie wiesz jak dlugie masz cykle.najpierw piszesz ze regularne co 28dni a teraz ze 34, wiec wkoncu jakie?
test wykonaj po 16dniach od stosunku.
ps- gratuluje odpowiedzialnosci. sex bez zabezp. po okrsie - rewelacja. nie dziw ze potem chodza małolaty z brzuchem

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi, zgadzam się w koleżanką wyżej, jeśli nie chcesz zajść w ciążę i nie planujesz dziecka to taka sytuacja jest nie na miejscu .. zawsze po okresie zaczynają się dni płodne, plemniki mogą w twoim śluzie płodnym doczekać owulacji i ciąża murowana .. po za tym za wcześnie wykonałaś test .. tak jak pisze wind - min. 16 dni od stosunku, teraz wyjdzie Ci nieprawidłowy ..
xasiax123

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nieregularny cykl miesiaczkowania.zdarza sie ze co 28 lub 35 dni nawet.
ostatni okres mialam 26 grudnia 2010r.i nadal nie dostalam. ostatnio tj.21stycznia 2011r wspolzylam ze swoim chlopakiem(z zabezpieczeniem-prezerwatywa) ale i tak boje sie ze moge byc w ciazy, poniewaz nie wiem czy moje obliczenia dni nieplodnych(jesli takowe sa w moim okresie) sa dobre.wlasnie wedlug moich obliczen 21 stycznia wyszlo mi ze mam jeszcze dni nieplodne.dzis mija 34 dzien a ja nadal nie mam okresu.mysle ze na test za wczesnie...wiec czy moze istniec prawdopodobienstwo ciazy?!!....

Dodano po 37 minutach:

dodam jeszcze ze od paru dni tzn.4 jestem przeziebiona...czy to tez ma jakis konkretny wplyw na to wszystko?...

------ Nie zakłądaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. REGULAMIN!!----tosia81
Powrót do góry
hippi

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo tak mam okres 6 dni i potem po skonczeniu okresu 28 dni odliczm i mam nastepny a cykl sie liczy razem z okresem a czy po okresie sa dni nieplodne ??????

Dodano po 1 minutach:

minely juz 3 tygodnie dzis test wykonalam i wyszedl ze nie jestem w ciazy juz wykonalam 4 testy i kazdy pokazal ze nie jestem w ciazy do tego mam niedoczynnosc tarczycy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40