Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 09, 2011 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja dodam ze w dni NIEpłodne nie mozna zajsc w ciaze.
wiec nie panikuj a na przyszlosc albo sie wstrzymaj z sexem albo b.dobrze zabezpiecz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kati2089

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 12:32 am    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam się ze swoim chlopakiem ale mam nieregularne cykle i nie wiem czy nie bede w ciazy nie bylo wytrysku bo on wyszedl przed ale i tak martwie sie ze moge zajsc w ciaze nie wiem co robic:(

----Na poczatek zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba było się zabezpieczyć a nie teraz się martwić ....
Skoro wytrysku nie było szanse są minimalne ale zależy jak szybko wyszedł przed wytryskiem

Powrót do góry
kati2089

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyszedl na dlugo przed wytryskiem wiec szanse sa nikle?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli dlugo to nie ma szans na ciaze jesli wyjał na styk to wtedy moze byc nieciekawie Confused

Powrót do góry
Lucynka

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Nie Lut 13, 2011 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
od roku biorę tabletki antykoncepcyjne, w okresie 2-8 lutego miałam przerwę z odstawienia, 10 lutego doszło do stosunku, nastepnego dnia zapomniałam wziąść tabletki (3 w opakowaniu) wziełam ją razem z następną -tj. czwartą, wedlug ulotki istnieje możliwość zajścia w ciążę, oczywiście zrobię badanie na beta hcg po odpowiednim czasie, ale czy ryzyko jest duże?
dziękuje i pozdrawiam
Powrót do góry
asiulabe

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Lut 18, 2011 5:24 pm    Temat postu: czy mogę być w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam małe doświadczenie dlatego pytam czy można przytulając się z chłopakiem i będąc w ubraniu zajść w ciążę ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku było to ok 6 tyg temu miałam ok 3,5 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł wydaje mi się że z dnia na dzień mam większy ale nie wiem czy to nie są moje urojenia tylko bo się stresuje, kolejny okres mam mieć za 2 dni zazywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze

Przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do odpowiedniego tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Lut 18, 2011 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiulabe, nie ma szans na żadną ciążę Rolling Eyes przez ubranie, jakiekolwiek pieszczoty nie dochodzi do zapłodnienia, nie masz co się martwic ..po prostu sobie uroiłaś ten brzuch Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 18, 2011 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiulabe
popieram Plusa Razz
ale musze wtracic swoje 5groszy: skoro zazywasz tabletki to je zazywaj tak jak jest napisane na ulotce a nie kiedy Ci sie zechce, tak postepujac nie masz całkowitej ochrony jaka zapewniaja tabletki. wiec albo je bierzesz regularnie i bez pomijania albo odstaw na dobre . przeciez to hormony sa, rozumiesz chyba>? to nie wit C ze wezmiesz ja kiedy bedzie potrzeba.
co do przytulanek to plemniki to nie rambo ktore przebija sie przez materiał i dotra do pochwy a potem wgłab w poszukiwaniu komorki... daj spokoj z takimi myslami.. Neutral

Powrót do góry
sebko

PostWysłany: Sob Lut 19, 2011 2:18 pm    Temat postu: czy może być w ciązy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Ostatnio współżyłem z moją dziewczyną pierwszy raz. Robiliśmy to bez zabezpieczania jednak bez finału wewnątrz niej. Miała lekkie krwawienie od razu po stosunku. Stosunek odbył sie 13.02 a okres powinna dostac najpozniej dzisiaj 19.02
Czy po moze byc ona w ciązy? Czy okres po pierwszy razie moze sie spozniac.
Dodam, ze kilka miesięcy wczesniej miała nieregularne cykle miesiączkowe i bardzo często bolał ją brzuch.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 30 z 40