Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 3:47 pm Temat postu: |
|
|
a ja dodam ze w dni NIEpłodne nie mozna zajsc w ciaze.
wiec nie panikuj a na przyszlosc albo sie wstrzymaj z sexem albo b.dobrze zabezpiecz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kati2089
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:32 am Temat postu: ciaza |
|
|
kochalam się ze swoim chlopakiem ale mam nieregularne cykle i nie wiem czy nie bede w ciazy nie bylo wytrysku bo on wyszedl przed ale i tak martwie sie ze moge zajsc w ciaze nie wiem co robic:(
----Na poczatek zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 11:42 am Temat postu: |
|
|
Trzeba było się zabezpieczyć a nie teraz się martwić ....
Skoro wytrysku nie było szanse są minimalne ale zależy jak szybko wyszedł przed wytryskiem _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kati2089
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 12:04 pm Temat postu: |
|
|
wyszedl na dlugo przed wytryskiem wiec szanse sa nikle? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 2:49 pm Temat postu: |
|
|
jesli dlugo to nie ma szans na ciaze jesli wyjał na styk to wtedy moze byc nieciekawie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lucynka
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
od roku biorę tabletki antykoncepcyjne, w okresie 2-8 lutego miałam przerwę z odstawienia, 10 lutego doszło do stosunku, nastepnego dnia zapomniałam wziąść tabletki (3 w opakowaniu) wziełam ją razem z następną -tj. czwartą, wedlug ulotki istnieje możliwość zajścia w ciążę, oczywiście zrobię badanie na beta hcg po odpowiednim czasie, ale czy ryzyko jest duże?
dziękuje i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiulabe
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 5:24 pm Temat postu: czy mogę być w ciąży |
|
|
mam małe doświadczenie dlatego pytam czy można przytulając się z chłopakiem i będąc w ubraniu zajść w ciążę ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku było to ok 6 tyg temu miałam ok 3,5 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł wydaje mi się że z dnia na dzień mam większy ale nie wiem czy to nie są moje urojenia tylko bo się stresuje, kolejny okres mam mieć za 2 dni zazywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze
Przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do odpowiedniego tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 6:31 pm Temat postu: |
|
|
asiulabe, nie ma szans na żadną ciążę przez ubranie, jakiekolwiek pieszczoty nie dochodzi do zapłodnienia, nie masz co się martwic ..po prostu sobie uroiłaś ten brzuch _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 11:49 pm Temat postu: |
|
|
asiulabe
popieram Plusa
ale musze wtracic swoje 5groszy: skoro zazywasz tabletki to je zazywaj tak jak jest napisane na ulotce a nie kiedy Ci sie zechce, tak postepujac nie masz całkowitej ochrony jaka zapewniaja tabletki. wiec albo je bierzesz regularnie i bez pomijania albo odstaw na dobre . przeciez to hormony sa, rozumiesz chyba>? to nie wit C ze wezmiesz ja kiedy bedzie potrzeba.
co do przytulanek to plemniki to nie rambo ktore przebija sie przez materiał i dotra do pochwy a potem wgłab w poszukiwaniu komorki... daj spokoj z takimi myslami.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sebko
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 2:18 pm Temat postu: czy może być w ciązy? |
|
|
Witam! Ostatnio współżyłem z moją dziewczyną pierwszy raz. Robiliśmy to bez zabezpieczania jednak bez finału wewnątrz niej. Miała lekkie krwawienie od razu po stosunku. Stosunek odbył sie 13.02 a okres powinna dostac najpozniej dzisiaj 19.02
Czy po moze byc ona w ciązy? Czy okres po pierwszy razie moze sie spozniac.
Dodam, ze kilka miesięcy wczesniej miała nieregularne cykle miesiączkowe i bardzo często bolał ją brzuch. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|