Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiulabe
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 5:17 pm Temat postu: czy mogę być w ciąży |
|
|
więc co jest przyczyną ze nie mogę dostać okresu albo miałam taki krótki w poprzednim miesiącu strasznie się boje co może to być a po za tym tyle się na necie oczytałam o ciąży bez stosunku ze się przestraszyłam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Bieżesz tabletki z kilkugodzinnym opóźnieniem to się nie dziw...
Poza tym, krwawienie z odstawienia jest zwykle bardziej skąpe niż zwykła miesiączka to raz, a dwa przychodzi zwykle ok 4-6 dnia przerwy. Spokojnie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 12:04 am Temat postu: |
|
|
Sebko moze sie spozniac. jak najbardziej. winny za to jest stres troche nieodpowiedzialnie sie zachowaliscie. 1 raz i to bez zabezpieczenia? wogole wiecie jak sie liczy dni płodne, wiesz kiedy wypada owulacja? radze zaopatrzyc sie w gumki bo ani sie obejrzysz a zostaniecie rodzicami. chyba lepiej wydac 8zł niz 1000 na pieluchy co nie?
a skoro wytrysku w srodku nie było to i ciazy nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dupka21
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 12:44 am Temat postu: |
|
|
CZESC JESTEM TUTAJ NOWA I MAM PYTANIE KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM MIALAM DNI PŁODNE LECZ MIAL GUMKE NIE BYŁO WYTRYSKU CZY MOGE BYC W CIAZY?PROSZE O ODPISANIE
---To,że jesteś NOWA nie zwalnia z obowiązku czytania REGULAMINU!. NIe pytaj kilka razy o to samo w kilku tematach. Pisz w odpowiednim miejscu raz i wystarczy ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 1:36 pm Temat postu: |
|
|
No chyba logiczne ,że szans nie ma. Brak wytrysku a do tego gumka ...niby jakim cudem _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dupka21
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 4:35 pm Temat postu: |
|
|
a jesli bylby wytrysk? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 5:57 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli byłby wytrysk w gumce szanse na ciążę są wtedy, gdy prezerwatywa jest uszkodzona, i są dni płodne, gdy jest wszystko ok to ochroni ona przed wydostaniem nasienia, a więc i ciążą.. jednak osobiście uważałabym podczas dni płodnych nawet z gumką, ponieważ 100% pewności nigdy nie masz.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 6:09 pm Temat postu: |
|
|
dupka21 no przecież od czegoś stosowaliście gumkę , prawda? Jeśli nie było z nią problemów to szans na ciąże nie ma.
------ STOSUJ SIĘ DO REGULAMINU i pisz tylko w odpowiednim temacie a nie powielaj postów ---------- _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 6:19 pm Temat postu: Re: czy mogę być w ciąży |
|
|
asiulabe napisał: | mam małe doświadczenie dlatego pytam czy można przytulając się z chłopakiem i będąc w ubraniu zajść w ciążę ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku było to ok 6 tyg temu miałam ok 3,5 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł wydaje mi się że z dnia na dzień mam większy ale nie wiem czy to nie są moje urojenia tylko bo się stresuje, kolejny okres mam mieć za 2 dni zazywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze |
moim zdaniem wielkość brzucha sobie uroiłaś, bo nie jest możliwością, żeby urósł tak szybko. poza tym wcześniejszy okres był krótki, bo nie brałaś ich o jednej, stałej porze. w ciąży nie jesteś na pewno, bo przez ubranie się nie zachodzi. to tylko Twoje urojenia. wyobraź sobie co by było gdyby tak łatwo się zachodziło w ciążę. bądź spokojna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Dupka ja juz Ci napisałam! zdecyduj sie w ktorym dziale chcesz pisac bo jak Tosia zafunduje Ci niespodzianke to na Forum wiecej nie wejdziesz.
wiesz co to regulamin? nie to poszukaj i poczytaj. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|