Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 1:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka a na forum jest przykład ze bez wytrysku mozna zajsc w ciaze.. chyba wiesz o kim pisze.? ciekawa jestem co Ty na ten temat sadzisz..jak moze dojsc do zapłodnienia skoro nie było finału?albo było do niego daleko.

Paola Ty nie bierz tego do siebie co napisałam, bo wg mnie to bzdury Smile skoro był daleko to nie masz co sie martwic Very Happy Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Gru 20, 2010 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, haha, już chyba wiem o który przypadek Ci chodzi Mr. Green

a co do paola142, też uważam, że nie masz się czym martwić, a bóle brzucha i złe samopoczucie to owulka Wink
mirage007

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 10:42 am    Temat postu: Brązowe skrzepy śluzu ,co to może oznaczać ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć !
Mam pewien problem i zanim udam się do ginekologa prosiłabym was o opinię na temat tego co się ze mną dzieje bo zaczynam sie niepokoić.
Otoż, od kilku dni (około 3-4) wychodzi ze mnie przedziwna wydzielina koloru brązowego, bardziej są to skrzepy ,raz jest ich mniej , raz więcej ...różnie to bywa . Dodam, że okres powinien nastąpić co najmniej za 5 dni chociaz z moimi cyklami to nigdy nie wiadomo . Jeśli chodzi o sprawy intymne to 30 listopada uprawiałam sex analny,z zabezpieczeniem , na dodatek był to 3 dzień mojego okresu i miałam na sobie tampona .Wiem,że brzmi to absurdalnie i moje pytanie jest smieszne ,ale naprawde już zaczynam swirować ... czy uważacie ze moge miec jakakolwiek podstawe do tego zeby sądzic ze jestem w ciąży ?? przyjaciółka się smieje ,że niepokalane poczęcie raczej jest mało możliwe i w sumie nie oszukujmy się ,to dość surrealistyczny pomysł ,ale tyle się już naczytałam o tych plamieniach implantacyjnych , które wydają się wyglądać tak samo jak to co ja mam ,że kompletnie mi odbija ... zaczynam wpadać w paranoje i wymyslać że może jakimś sposobem sperma przeniosła się do pochwy przy zmianie tampona czy cos takiego ,no generalnie straszne bzdury ,ale pomóżcie bo zeświruuuuję a w ciążę zajść nie mogę, to byłaby dopiero katastrofa ... z góry wielkie dzięki i czekam na odpowiedz Smile

----Pisz w odpowiednich tematach---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W taki sposób może zaczynać się okres jak również może to świadczyć np o nadżerce. Stawiałabym raczej na rozkręcający się okres

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno...Najpierw poczytaj jak w ogóle dochodzi do zapłodnienia apotem zabieraj się za seks...

Skoro ne możesz zajść w ciążę to nie uprawiaj seksu i tyle...Bo żadna metoda antykoncepcyjna nie da Ci 100%zabezpieczenia przed ciążą.

Przez seks analny nie da się w żaden sposób zajść w ciążę.

A to plamienie to albo rozkręcająca się miesiączka, albo infekcja lub nadżerka
mirage007

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za szybką odpowiedz tosiu81 , miło ,że opowiedziałaś na moje durne pytanie a nie zaczęłaś oceniać mojego zachowania i mojej paranoi jak to ma miejsce w kolejnej odpowiedzi .
Jak od razu zaznaczyłam zdaje sobie sprawde ze moje podejrzenia i w ogole sam ten idiotyczny pomysł ciążowy jest chory,ale to co siedzi w glowie osoby spanikowanej i jakie idee z niej wychodzą to dopiero fenomen . A co do twojej rady Nowicjuszko żeby nie uprawiac seksu jak sie nie chce zajść w ciąze to chyba to mało prawdopodobne i myśle że 90 % ludzi musiałoby z tego zrezygnowac ...
Powrót do góry
Moniiaaa

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 1:57 pm    Temat postu: czy jestem w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam . Mam pewien problem ponad 1,5 miesiąca temu kochałam się z partnerem. W tym czasie doszło do niekontrolowanego wypływu nasienia. Byliśmy tym bardzo zdziwieni. Wtedy okres spóźnił mi się 4 dni był bardziej bolesny niż zwykle. Ale samo jego pojawienie uspokoiło nas. Teraz dostałam kolejną miesiączkę dostałam ją za wcześnie mimo regularnych krwawień, jest ona inna niż zwykle nie odczuwam żadnych bóli ani innych objawów które miałam do tej pory. Miesiączka trwa 3 dni i już jest jej końcówka a zawsze trwała do 7-8 dni. Zamiast tego mam zawroty głowy, nudności a dziś doszły wymioty, jestem senna i miewam szybkie zmiany humoru. Co jest ze mną ? Czy to może być ciąża ? Proszę o szybką odpowiedź .

--- Przeczytaj REGULAMIN zanim napiszesz posta. Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją juz pokrewne---tosia81
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moniiaaa, ciąża w Twoim przypadku nie jest wykluczona .. znam osobiście przypadek, że dziewczyna miała miesiączki regularnie i były one długie jak zawsze aż do 3 miesiączki, która była bardzo krótka i okazało się, że jest w ciąży .. radzę zrobić test ciążowy, powinien już wykazać czy jesteś w ciąży czy nie .
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Gru 21, 2010 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie MIESIĄCZKI!! Proszę raz na zawsze nie mylcie pojęć Twisted Evil Very Happy
Moniiaaa jeśli miałaś normalne krwawienie to nie ma obawy jednak jeśli krwawienie było inne niż zawsze to wykonaj test. Po takim czasie już wyjdzie na pewno wiarygodny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 4 z 40