Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
John12

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak oczywiście już będę uważał

wielkie dzięki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kamila111

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Sob Sty 01, 2011 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam seks z chłopakiem około 9/10 dni przed okresem, bez zabezpieczenia.. Nie doszedł we mnie, a do wytrysku było baaardzo daleko, penis był wilgotny ale czytałam ze płyn preejukacyjny pojawia się chwile przed wytryskiem, a wydzielina poajwiajaca sie podczas podniecenia nie ejst w stanie zaplodnic. Mam w miare regularne cykle 30/31 dni. W grudniu okres zaczał się 11 a skonczył 15. Kolejno od lipca do listopada moje cykle wyglądały nastepujaco: 31,31,29,33,31. Czy możliwe jest zajście w ciąże?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Sty 01, 2011 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli okres po stosunku był normalny taki jak zawsze to ciązy nie ma

Powrót do góry
Kamila111

PostWysłany: Sob Sty 01, 2011 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja nie miałam jeszcze okresu, dopiero powinien być 11 stycznia gdzieś
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 01, 2011 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamila przed okresem sa dni niepłodne. nie doszło do wytrysku wiec nie ma mowy o ciazy Smile

Powrót do góry
Kamila111

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 12:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale czy 10 dni przed to nie aby za dużo?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 2:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamila111, zależy od cyklu .. mnie się wydaje, że były to dni niepłodne już .. ale nie jesteś w ciąży .
mala.mi

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam pytanie. Ostatnio uprawialam z moich chopakiem petting,on doszedl. po kilku godzinach troche nas ponioslo i wszedl we mnie kilka razy bez zabezpiecenia. moj cykl trwa ok 30 dni a to byl 27 dzien cyklu. czy mozliwe zebym byla w ciazy? bardzo sie boje...prosze o szybka odpowiedz i z gory dzikeuje

Ostatnio zmieniony przez mala.mi dnia Nie Sty 02, 2011 4:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kamila111

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 3:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mam kolejne pytanie.. jaki powinien być sluz przed okresem? Bo czytałam, że powinno być sucho a u mnie wręcz odwrotnie przed okresem zawsze sluzu mam duzo, czuje ze mam mokro, ciagle sprawdzam czy to okres;p więc jak to jest?? A co do tej ciąży to zawsze mam taki paraliżujący lęk ze moge zajść..nie wiem co z tym zrobić, wiem powiecie ze widocznie nie jestem dojrzała do seksu skoro nie licze sie z tym ze z kazdego stosunku moze byc dziecko, mam 22 lata i przez to nie moge cieszyc sie seksem, nie wiem jak bym sie zabezpieczyła to zawsze się boje..
Powrót do góry
Patrycjaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 4:46 pm    Temat postu: czy napewno zajdę w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć mam do was pytanie i mam nadzieje że odpowiecie na nie jak najszybciej... Smile wiec tak ostatnio współżyłam ze swoim narzeczonym i doszło do wytrysku nie zabezpieczaliśmy się, na drugi dzień dostałam okresu czy napewno zajdę w ciąże ?

---nie zakłądaj nowych tematów tylko pisz już w istniejących --tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 9 z 40