Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 2:50 pm Temat postu: |
|
|
tabletki anty nie zaburzają wyniku
Antybiotyki zazwyczaj osłabiają działanie tabletek anty ale nie jest powiedziane ,że odrazu zaczniesz jajeczkować )). Zazwyczaj dzieje się tak przy pierwszym opakowaniu. Spokojnie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
|
olaprawo, dziewczyny mają rację, antybiotyk tylko osłabia .. ale to nie oznacza, że jesteś w ciąży nie potrzebnie wywalasz kasę w błoto jak i tak wiadomo, że ciąży nie ma i nie było .. gwarantuję Ci, że z badania krwi wyjdzie Ci, że nie jesteś w ciąży, no .. ale przynajmniej będziesz miała święty spokój
po to bierzesz chyba tabletki, żeby nie zajść w ciążę, tak ? więc za bardzo panikujesz _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaprawo
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 9:10 pm Temat postu: |
|
|
ehh:P dziewczyny:D mam wyniki:)
poziom hormonu HCG wynosi u mnie <0.1 mIU/ml czyli w ciąży nie jestem:) dzięki wam piękne:)!!
Dodano po 22 minutach:
a tak jeszcze z czystej ciekawości: kiedy poszłam do pani labolatorantki, to powiedziałam, że chciałambym sprawdzić czy jestem w ciąży poprzez badanie krwi. i na mojej zacnej karteczce jest jednak hormon hcg, a nie jak czytałam beta-hcg..czym one się różnią? (dla ścisłości- nie boję się już ciąży, bo pod spodem mam podane normy dla kobiet ciężarnych, w których na pewno się nie łapę)- to czysta ciekawość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
John12
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:04 pm Temat postu: Czy można zajść w ciąze po przez preejakulat |
|
|
Witam
Czy można zajść w Ciąże po przez preejakulat(nie miałem orgazmu) ,który mógł znajdować się na palcu którego partnerce włożyłem w pochwę ? z tego co wiem są to upośledzone plemniki w małej ilości.
Wydaje mi się że to odpowiedni dział ponieważ dotyczy to ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:28 pm Temat postu: |
|
|
john jesli było to tuz przed samym wytryskiem to szansa jest.jesli wytrysk nastapił duzo duzo pozniej to było to zwykłe podniecenie a w nim nie ma plemnikow wiec nie ma ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
ola widzisz! i po co wydawac pieniadze na apteczne badziewie? nie lepiej isc na badanie krwi? tam stezenie hormonu ciazy jest wieksze mozesz spac spokojnie co do pytania to nie jest przypadkiem to samo? trzeba bylo zapytac laborantke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
John12
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Masz u mnie noworocznego szampana nie było wytrysku a do niego trochę brakło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:43 pm Temat postu: |
|
|
heh dziekuje,zaraz podam adres
John12 napisał: | do niego trochę brakło |
tzn ile? 5 min , krocej? dluzej?
Dodano po 1 minutach:
aha.. i najwazniejsze..to jak długie ma cykle i w ktorym dniu to sie działo.. bo moze to wszystko jest niepotrzebne bo okaze sie ze miała dni niepłodne
na przyszlosc pamietaj ze sperma to nie zabawka od tego zachodzi sie w ciaze,czy to palec czy to penis, wystarczy tylko owulacja no i pech _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
John12
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:45 pm Temat postu: |
|
|
okolo 4 tak na oko ,ale palec włożyłem dopiero po jakiś 5 minutach do 10 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 10:48 pm Temat postu: |
|
|
wiec było daleko wg mnie to podniecenie. moge sie mylic bo lekarzem nie jestem,ale powinno byc ok uwazajcie na przyszlosc, patrzcie na dni czy płodne czy nie no i jak zabawa paluszkami to tylko czystymi... jasne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|