Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tabletki anty nie zaburzają wyniku Wink
Antybiotyki zazwyczaj osłabiają działanie tabletek anty ale nie jest powiedziane ,że odrazu zaczniesz jajeczkować Wink)). Zazwyczaj dzieje się tak przy pierwszym opakowaniu. Spokojnie Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

olaprawo, dziewczyny mają rację, antybiotyk tylko osłabia .. ale to nie oznacza, że jesteś w ciąży Wink nie potrzebnie wywalasz kasę w błoto jak i tak wiadomo, że ciąży nie ma i nie było .. gwarantuję Ci, że z badania krwi wyjdzie Ci, że nie jesteś w ciąży, no .. ale przynajmniej będziesz miała święty spokój Wink

po to bierzesz chyba tabletki, żeby nie zajść w ciążę, tak ? więc za bardzo panikujesz Mr. Green
olaprawo

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh:P dziewczyny:D mam wyniki:)
poziom hormonu HCG wynosi u mnie <0.1 mIU/ml Smile czyli w ciąży nie jestem:) dzięki wam piękne:)!!

Dodano po 22 minutach:

a tak jeszcze z czystej ciekawości: kiedy poszłam do pani labolatorantki, to powiedziałam, że chciałambym sprawdzić czy jestem w ciąży poprzez badanie krwi. i na mojej zacnej karteczce jest jednak hormon hcg, a nie jak czytałam beta-hcg..czym one się różnią? (dla ścisłości- nie boję się już ciąży, bo pod spodem mam podane normy dla kobiet ciężarnych, w których na pewno się nie łapę)Smile- to czysta ciekawośćSmile
Powrót do góry
John12

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:04 pm    Temat postu: Czy można zajść w ciąze po przez preejakulat Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Czy można zajść w Ciąże po przez preejakulat(nie miałem orgazmu) ,który mógł znajdować się na palcu którego partnerce włożyłem w pochwę ? z tego co wiem są to upośledzone plemniki w małej ilości.

Wydaje mi się że to odpowiedni dział ponieważ dotyczy to ciąży
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

john jesli było to tuz przed samym wytryskiem to szansa jest.jesli wytrysk nastapił duzo duzo pozniej to było to zwykłe podniecenie a w nim nie ma plemnikow wiec nie ma ciazy Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ola widzisz! i po co wydawac pieniadze na apteczne badziewie? nie lepiej isc na badanie krwi? Smile tam stezenie hormonu ciazy jest wieksze Smile mozesz spac spokojnie Wink co do pytania to nie jest przypadkiem to samo? trzeba bylo zapytac laborantke Wink

Powrót do góry
John12

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz u mnie noworocznego szampana Wink nie było wytrysku a do niego trochę brakło
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh dziekuje,zaraz podam adres Razz

John12 napisał:
do niego trochę brakło

tzn ile? 5 min , krocej? dluzej?

Dodano po 1 minutach:

aha.. i najwazniejsze..to jak długie ma cykle i w ktorym dniu to sie działo.. bo moze to wszystko jest niepotrzebne bo okaze sie ze miała dni niepłodne Smile
na przyszlosc pamietaj ze sperma to nie zabawka Smile od tego zachodzi sie w ciaze,czy to palec czy to penis, wystarczy tylko owulacja no i pech Razz

Powrót do góry
John12

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okolo 4 tak na oko ,ale palec włożyłem dopiero po jakiś 5 minutach do 10
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec było daleko Smile wg mnie to podniecenie. moge sie mylic bo lekarzem nie jestem,ale powinno byc ok Smile uwazajcie na przyszlosc, patrzcie na dni czy płodne czy nie no i jak zabawa paluszkami to tylko czystymi... jasne Mr. Green Question Cool

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 8 z 40