Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 11:00 pm Temat postu: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11) |
|
|
Prosze tutaj kontynuowac rozmowe
|
|
|
phoebee
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 12:38 am Temat postu: kontynuujac poprzedni wątek... |
|
|
20 dzien cyklu, ktory ma 29 dni, jest juz nieplodny, prawda? bo ja jeszcze czekam i analizuje...
-----edited by emilka----
tutaj kontynuujemy rozmowę pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 9:03 am Temat postu: |
|
|
tak, wydaje mi sie ze to juz jest dzien nieplodny i po owulacji, wiec glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Barbie no ja jestem pewna powiedzmy tak na 99% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Barbie
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka mam nadzieje ze nie mieszcze sie w tym 1% :] :roll: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwka18
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 11:44 am Temat postu: |
|
|
czescDziewczyny.
Pisze tu dosc czesto i chyba znacie moja sytuacje...a tym razem biega o to ze dokładnie w terminie dostałam okres. Pierwsze 2dni byly strasznie obfite i bolesne jak zawsze (z tym ze w krwi byly takie jakby kawalki mocno zbitej czarnej krwi albo innej dziwnej gestej sustancji..)Musze jeszcze dodac ze dodatkowo okropnie bolaly mnie jajniki. Dzis miesiaczki prawie nie widac juz sama nie wiem co sie dzieje..
Jak to jest z tymi miesiączkami w czsie ciąży bo np w ktores z gazet przeczytalam, ze jet niemozliwe...Czy mogę być w ciąży??
Opowiedzcie szczerze prosze..
czekam niecierpliwie
3majcie sie mocno
PS: Barbie ja jakies 2-3m-ce temu mialam identyczna sytuacje i w ciazy nie bylam, takze glówka do góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amorosso21
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 6:21 pm Temat postu: czy moja dzieczyna ejst w ciązy?? |
|
|
siemka mam pytanie?? Moja dziewczyna przyjechała do mnie kochalismy sie 6 razy oczywiscie bez gumki wsrodku się spuszczałem bylo cudownie.. no i to bylo oko 4 dni przed okresem i ostatni raz kochalismy sie dzien przed i na drugi dzien dostala okres czy jest mozliwe zajscie w ciaze jak dostala okres na drugi dzien prosze o odpowiedz pilne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
danuta 23
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 6:48 pm Temat postu: AAAAaaa.. czy jestem w ciąży ?? czy postinor opuznia okres ? |
|
|
A wiec kochalismy sie 5 tyg temu i cos moglo sie przedostac lecz niejestem pewna okres mi sie spuznia 25 dni juz.. martwie sie chociaz bralam postinor duo po jakis 37 h robilam test domowy tydzien po stosunku negatywny... nastepnie u lekarza bylam test na krew hcg i tez nic niewykrył.. bylam tez na usg czy jestem chora czy moze przes to mi sie spuznia i niec jestem zdrowa niewiem co mam robic.. niechce miec teraz dzidziusia ..POMOCY!!!!!!!
----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
phoebee
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 7:51 pm Temat postu: |
|
|
jak badanie krwi nie wykrylo, to dzidziusia nie bedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dagmara565
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
hejka opisywalam moja historie jakis czas temu przypomne ze zaraz po stosunku dostalam okres 5 dni wczesniej mam nieregularne cykle a na dodatek okres byl bardziej skapy niz zawsze. Co moze oznaczac to? w ciazy chyba raczej nie ma szans ze jestem? Prosze niech ktos mi odpowie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|