Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
milusia17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 29, 2008 9:16 pm    Temat postu: xxx Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem...taki maly klopot....mam chlopaka od czterech miesiecy i uprawoamy pettig gdzies pod koniec grudnia zaczelismy....od dluzszego czasu robi mi palcowke i wsadza palce coraz glebiej.czy jest mozliwosc ze przebil mi blone??????a i jeszcze mam jeden klopot.czy jesli robilam chlopakowi masaz czlonka i wydobyla sie wydzielina z niego i gdyby mial ta wydzieline na placu i by mi go wsadzil gleboko do pochwy i zrobil palcowke jest mozliwosc zajscia w ciaze jesli od dzisiejszego dnia boli mnie glowa i jestem senna a w czwartek mialam wydobycie sie krwi z pochwy i nadal mam????czy ta wydzielina mogla jakos sie przedoatc do srodka??moge byc w ciazy???oboje z chlopakiem jestemy w starchu...prosze o szybka odpowiedz

---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego

---edit by Wind_Of_Hope---
temat przenosze w odp. miejsce Smile PITUSZKA part.10 jest zablokowany Razz Razz

a sorka Wind zagapilam sie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lut 29, 2008 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze przebic błone, dlaczego nie? u jednej jest ona blisko a u drugiej głeboko. takze moze przebic ale nie musi. czasem nawet nie ma krwawienia.
co do płynu-to jest płyn z prostaty(podniecenie), nie zawiera plemnikow wiec nie ma mozliwosci zajscia w ciaze. A miałas dni plodne? bo to tez ma znaczenie. w niepłodne raczej nie zajdziesz Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
monia39

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:03 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie a raczej problem.Okres miałam bardzo obfity( jak zawsze) 11 styczniado 16 stycznia.z chłopakiem kochałam sie 19-21 stycznia.Używalismy prezerwatywy ,no nie zawsze ale w "fazie koncowiej zawsze".Kilka dni pozniej dostałam strasznego uczulenia i przyjmowałam nastatyne.Po kilku dniach od zakonczenia brania tabletek zaczeły mi sie brunatne upławy połaczone z krwia.Pozniej jak zblizał mi sie okres te upaławy były bardziej intensywne i wiecej było krwi.No i pozniej przerwa dwa dni bol krzyza i silne krwawienie..bardzooo silne.Tak było 2 dni na 3 juz leciało malutko a zazwyczaj mam okres do 5 dni.(zaznaczam ze okres zaczął mi sie w terminie)Teraz zbliza mi sie okres a raczej powinien,ale boli mnie pecherz i w sumie od dwoch tygodni mam nabrzmiały brzuch czesto oddaje mocz.Zadnych nudnosci ani napadow głodu nie mam.I teraz powiedzcie mi prosze czy to wynik tego ze brałam leki skrocił mi sie okres czy moze to ciaza.Moze to wydawac sie wam głupie ale bardzo sie boje,teraz nie wiem czy sie wkrecam z ta ciaża czy faktycznie istnieje takie prawdopodobieństwo.Bardzo prosze o odpowiedz Sad

-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli boisz się o ciązę, zrób test.
mi się wydaje, że skrócenie okresu jest wywołane infekcją (btw nystatyna na uczulenie? dziwne).
możliwe, że masz jakieś zapalenie pęcherza. może przeniosłaś sobie bakterie z pochwy do cewki. ja bym proponowała wizytę u ginekologa.
monia39

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilko masz racje .źle napisałam.nastatyne brałam na stan zapalny pochwy,nie było to uczulenie.Raczej grzybica ktorą mam niestety często.Ale czy przy tak silnym krwawieniu mozliwa jest ciąza?

Ps.Zawsze mam bardzo silne krwawienia.

------edited by emilka-----
staraj się nie pisać dwóch postów bezpośrednio pod sobą. jak chcesz coś dodać, używaj opcji "zmień", znajdującej się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na początku ciąży czasami pojawia się krwawienie w terminie miesiączki ale powinno różnić się czymś. albo czasem trwania albo obfitością albo wyglądem krwi. ale wydaje mi się, że jeżeli używaliście prezerwatywy i nic się z nią złego nie stało, była cała itd, to ciąża mało prawdopodobna.
btw, jak masz nawracające grzybice to zrób posiew. leczyłaś partnera? <kurcze, to nie ten dział> Wink
monia39

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje ślicznie,no nic do miesiaczki pozostało mi jeszcze 10 dni.może to są objawy nadchodzącego krwawienia i sama sie wkręcam. Rolling Eyes
Powrót do góry
anicia_s

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. Mam pewne pytanko. Tydzień temu kochałam sie ze swoich chłopakiem w połowie cyklu, z tym ze bylimy zabezpieczni - prezerwatywa+ patentex oval, prezerwatywa nie pekła. Lecz póżniej zaczęłam mieć lekkie zawroty głowy, bywało mi niedobrze i bardzo pobolewa mnie podbrzusze. Dlatego zrobiłam w środe test ciążowy, kóry wyszedł negatywnie. Mimo to moge być w ciąży?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji. wszystko było ok. globuki i gumka. ciazy nie ma na bank Exclamation Exclamation Wink

Powrót do góry
anicia_s

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie skąd te dolegliwości? mogą pojawić sie przy stresie? ostatnio sie troche (bardzo) stresowałam tą sytuacją
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 3 z 41