Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 12:51 am Temat postu: |
|
|
Desperka, moim zdaniem szanse na ciążę istnieją jeżeli masz za 14 dni dostać okres (czyli najbardziej płodne dni) i nie wiesz, czy coś nie pociekło.
plamienie może być spowodowane albo zbyt intensywnym stosunkiem (podrażnienia), nadżerką lub np. plamieniem okołoowulacyjnym..
z testem się wstrzymaj do dnia spodziewanej miesiączki.
ewentualnie jeżeli nie minęły jeszcze 72h od stosunku, to możesz iść do ginekologa po tabletkę "po" stosunku (escapelle lub postinor duo).
a wytrysk nastąpił od razu (po kilku sekundach) po wyciągnięciu penisa czy nie?
elin29, a zabezpieczacie się jakoś? najlepiej zrób test. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
evlin29
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 1:33 am Temat postu: Re: CZY JESTEM W CIAZY!!!!!!!! |
|
|
no własnie nie tak na wyczucie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasienka1308
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 8:44 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | tak jest w 100% pewny nie no co Ty ja nie mowie ze zaszłas w ciaze,tylko ze jest wieksze ryzyko po porodzie ) pewnie ze nie musialo nic kapnac i pewnie tak jest
tak zachodzisz i mowisz ze chcesz zrobic badanie krwi - spr. czy jestes w ciazy aha i wez ze soba kase w zal. od labolatoriow : 20-40 zł |
zrobiłam 3 test jakis KOMFORT strumieniowy (wyszedł negatywnie)bo nie mialam odwagi na test z krwi. ale okresu jak nie ma tak nie ma. chyba musze udac sie do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda1822
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 12:22 pm Temat postu: prosze o pomoc |
|
|
Czesc wszystkim mam problem...... mianowic mam dni plodne i kochalam sie z chlopakim. Nie spuscil sie w srodku ale po wytrysku po kilku minutach zrobilismy to znowu. Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze??? Blagam odpiscie
-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie umyl sie i bylas blisko owulacji to szanse na ciaze sa - jak najbardziej... swoja droga gdzie macie rozum? kochac sie w płodne nie dosc ze bez zabezpieczenia to i drugi raz... nie dziwie sie ze 3/4 to wpadki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 4:47 pm Temat postu: Pomocy ! |
|
|
Wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem, do zblizenia doszlo wiele razy ale byl to stosunek przerywany, po wszystkim szedł pod prysznic aby zmyć resztki spermy jednak kilka razy tego nie zrobil. Dzisiaj sprawdzilam na podstawie ostatniej miesiaczki ze mialam dni płodne, strasznie się boję ze mogę zajść w ciąze bo penetrowal mnie dosyć intensywnie ... niby jestem przeziebiona ale czy to ma jakieś znaczenie ... Co mam robić, błagam o pomoc, jakąs rade nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 7:25 pm Temat postu: |
|
|
polak madry po szkodzie... coz smutna prawda... nie mogliscie uzyc gumek? jezuuu najpierw sie mysli a potem działa.. . jesli nie umyl sie dokładnie to mogł przeniesc "resztki" spermy a Ty jesli byłas w okolicach owulacji to chyba wiesz czym to grozi. jesli nie minelo 72h mozesz zastosowac tabletke"po". zrob test po 12 dniach od stosunku. i mysl nastepnym razem, bo przyjemnosc przyjemnoscia ale w pieluchy chyba nie chcesz sie pakowac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 3:34 pm Temat postu: |
|
|
od kilku dni dziwnie sie czuje bo boli mnie rzołądek albo brzuch trace ochote do jedzenia i nieraz jest mi niedobrze dlaczego tak jest ???? nieraz lepiej mi sie robi po gorącej cherbacie.boje sie odpiszcie
-----edited by emilka-----
czemu piszesz ciągle to samo w róznych działach?! jeszcze jeden taki post a pokasuje wszystkie.
ps. i błagam po raz drugi: ortografia! Żołądek, Herbata.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alabastrowa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 4:17 pm Temat postu: |
|
|
no teraz juz wiem ze nigdy nie bede uprawiac seksu w taki sposob, wtedy bylam spokojna, on się mył po stosunku i nie wątpie że zrobił to dokladnie, no tylko kilka razy wszedł we mnie nie biorąc przedtem prysznicu ale to byly znowu dluzsze odstepy czasu i plemniki bedące na zewnatrz zginęly ( pytanie tylko co z tymi, ktore byly wewnątrz) dopiero pozniej bazując na ostatniej miesiaczce stwierdzilam ze mam dni płodne... tylko ja znowu nie mam regularnych a w tym miesiacu bylam chora w dodatku zjada mnie stres bo jutro piszę mature :/ o Boze ... zrobię test za 10 dni. A czy ktoś mogłby mi wytlumaczyć jakie działanie mają tabletki do "72h" ... ? u mnie minęlo juz jakies 56 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kalor90
|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 5:09 pm Temat postu: prosze o szybka odpowiedz |
|
|
witam...dokladnie w nocy z 17 na 18 kwietnia (sobota/niedzila) odbylem stosunek z moja dziwczyna, ktora lada dzien powinna dostac okresu. pekla nam prezerwatywa ale nie bylo wytrusku. Dziewczyna zazywala tabletki antykoncepcyjne przez okres ok roku ale skonczyla brac tak mniej wiecej w styczniu. okresu po stosunku dostala w czwartek. Od tej pory zaczela na nowo zazywac tebletki anty...i wlasnie 3 dni temu (czyli 2 tygodnie po stosunku) dostala okresu co jest troche dziwna sprawa...czy moze byc w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|