Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
julka1808
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Wind_of_hope, jak najbardziej czytam uważnie i dziękuję za odpowiedź, ale myślałam że, ktoś ma jeszcze inne zdanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Azerot
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 8:46 pm Temat postu: |
|
|
to prawda mialam lepki,bialy sluz.ale czy to na pewno jest oznaka ze nie moglam zajsc w ciaze?po jakim czasie od zapldnienia dziala test ciazowy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina2068
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 9:31 pm Temat postu: czy jestem w ciazy??? |
|
|
witam mam pytanie jesli kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie,on skonczyl we mnie.czy jest mozliwe ze jetem w ciazy od tygodnia troche pobolewa mnie brzuch i jest taki nabrzmialy jak przed miesiaczka,piersi mi troche wieksze sie zrobily i czasem nie kuja .dodam ze mam nie regularne cykle,bardzo bym chciala byc w ciazy pozdrawiam
--edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina2068
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
witam mam pytanie jesli kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie,on skonczyl we mnie.czy jest mozliwe ze jetem w ciazy od tygodnia troche pobolewa mnie brzuch i jest taki nabrzmialy jak przed miesiaczka,piersi mi troche wieksze sie zrobily i czasem nie kuja .dodam ze mam nie regularne cykle,bardzo bym chciala byc w ciazy pozdrawiam
_________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Szanse są jakieś napewno ale cykl musiała byś mieć z reguły krótki a że są nieregularne to niewiesz kiedy wystąpią płodne i kiedy się kochać żeby dzidzi było. A ile to czasu po stosunku że doszukujesz się objawów? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kotek2359
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 10:52 am Temat postu: czy to moze byc ciaża? |
|
|
Bralam tabletki przez 4 lata i teraz 4 miesiace temu zrobilam sobie przerwe,10 dni temu zaczelam brac znowu i od okolo tygodnia mam plamienia i strasznie napuchniete i bolace piersi.Czy to moze byc ciaza czy moze to od tabletek?robilam test trzy dni temu i niby wyszedl negatywny ale nie wiem czy nie zrobilam go za wczesnie.
------edited by emilka------
temat przyłaczyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Azerot test ciazowy robi sie najwczesniej 12 dni po stosunku. Ale Ty w ciazy napewno nie jestes przed okresem sa na 100% dni nieplodne. Nie wazne czy sie ma regularne cykle czy tez nie, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 11:55 am Temat postu: Re: czy to moze byc ciaża? |
|
|
kotek2359 napisał: | Bralam tabletki przez 4 lata i teraz 4 miesiace temu zrobilam sobie przerwe,10 dni temu zaczelam brac znowu i od okolo tygodnia mam plamienia i strasznie napuchniete i bolace piersi.Czy to moze byc ciaza czy moze to od tabletek?robilam test trzy dni temu i niby wyszedl negatywny ale nie wiem czy nie zrobilam go za wczesnie. |
ja myślę, że to tabletki. a po ilu dniach od ew. niebezpiecznego stosunku robiłaś test? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kotek2359
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:40 pm Temat postu: |
|
|
mialam dwie takie niepewne sytuacje jedna okolo 3 tygodnie temu a droga mniej wiecej 10 dni ,zaraz zanim zaczelam brac tabletki.czy powinnam zrobic jeszcze jeden test?
------
test zrobilam 3 dni temu czyli tydzien od tego ostatniego razu
posty połączyłam. emilka ------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Okres spóźnia się 3 dzień..dziewczyne boli żołądek, ma gorączke 37,5 (u niej to dosyć sporo) i nie najlepiej się czuje.. co to może być? pomocyyy bo się boję.... nie chcemy ciąży bo nie jesteśmy gotowi na to jeszcze ....
poza tym bez wytrysku jak moze byc ciążą? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|