Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
luter

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh dziewczyny Sad Dzis też nie ma tego zasranego okresu Sad Boli ją żołądek, podbrzusze poboluje od czasu do czasu Sad
HELP.....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
megi210

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli to byla owulka to pozostaje mi teraz tylko czekac Smile A po ilu dniach moge sprawdzic Smile?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi no najwczesniej to po 12 od stosunku...ale ja bym radziła w dniu spodziewanej @... Wink

Luter powinno byc ok. ile dni juz sie spoznia? to stres tak moze dzialac na opoznianie okresu... ;/ musi laska troche uspokoic sie...

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tylko nie wiem kiedy ta miesiaczka ma byc Sad skoro np wczoraj dopiero owulka byla w 26 dniu cyklu. A @ mialam 20 czerwca.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh ja tez nie wiem. czekaj i nie rob testu bo moze byc za wczesnie... ;/.

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiem teraz nie ale dlugo nei wytrzymam wiesz ze to sie nie da Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyobrazam sobie ale sama pomysl : po co robic test pare dni po stosunku jesli hormon ciazy jest jeszcze nie wykrywalny? Wink musisz uzbroic sie w cierpliwosc Cool Cool

Powrót do góry
Azerot

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 5:41 pm    Temat postu: Dziwne plamienie zamias okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie drogie panie:)
Jak się można domyśleć po dziale mam problem z objawami ciąży.
14 lipca powinnam dostać okres ale zamiast tego mam tylko ciemno brązowe plamienie. 2 dni przed okresem kochałam się z moim chłopakiem ale z prezerwatywą. Nie wiem co mam ma o tym sądzić. Prezerwatywa nie pękła nam jeszcze nigdy...przeszukałam wiele stron ale nie znalazłam odpowiedzi na mój przypadek.zawsze miałam normalny cykl. bardzo się tym denerwuję. Czy są jakieś szanse ze jestem w ciąży??

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu specjalnego

---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
Powrót do góry
julka1808

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, czy mogę prosić o to by ktoś jeszcze zerknął na mojego posta. Z góry dziękuje wszystkim.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Azerot jesli gumka nie pekła to jest OK Smile w ciazy nie jestes. tym bardziej ze kochaliscie sie tuz przed okresem,a wtedy przy regularnych cyklach sa juz dni niepłodne. napewno dostaniesz @ Smile tylko spokojnie i bez nervov Wink

Julka ojjj nieuwaznie czytasz, dostałas juz odp. cytuje:

emilka napisał:

julka1808, moim zdaniem małe bo małe ale jakieś szanse na ciążę są. w sumie to powinny już być dni nieplodne, ale masz dość długi cykl. dobre jest to, że miałaś lepki śluz, który mógł być juz objawem niepłodności

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41