Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

luiza Ty wiesz o czym mowisz?
tabletki wczesnoporonne ? a kto Ci je przepisze? w Polsce sa całkowicie zabronione.
Tabletka "po" to nie to samo co poronna...zapoznaj sie najpierw z tymi terminami a dopiero pozniej pisz... Neutral
co do Twego przypadku:
jesli facet nie doszedł i był daleko od tego to jak mozesz zajsc w ciaze? w podnieceniu nie ma plemnikow, pojawiaja sie tuz przed wytryskiem a ze wytrysku nie było wiec ciazy tez nie ma Neutral..proste nie?.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zdenerwowana_Luiza

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope - A nawet jeśli doszło do kropelkowania, a miałam dni płodne, to jest jakieś ryzyko zajścia w ciążę? Przypominam, że facet parę razy wyjmował członek i go wkładał, a parę minut przed orgazmem wyjął ostatecznie i nie miał wytrysku w ogóle. On twierdzi, że miał około minuty do orgazmu, na pewno nie parę sekund.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boże, sory dziewczyny ale najpierw sie mysli a potem się działa..
sory
wind_of_hope przepraszam ale musiałam to napisać:p
Powrót do góry
Jana

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc dziewczyny,wziolam tabletke ,,po,, po 34h po stosunku.Mialam naturalnie bole glowy, i troche zle samopoczucie.Dzis spostrzeglam krew troche w moczu.Ale tylko za pierwszym razem.Jesli wziolam tabletki wczoraj to krawienie nastapic powino po paru dniach zgadza sie?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdenerwowana_Luiza napisał:
Wind of hope - A nawet jeśli doszło do kropelkowania, a miałam dni płodne, to jest jakieś ryzyko zajścia w ciążę? Przypominam, że facet parę razy wyjmował członek i go wkładał, a parę minut przed orgazmem wyjął ostatecznie i nie miał wytrysku w ogóle. On twierdzi, że miał około minuty do orgazmu, na pewno nie parę sekund.

Pozdrawiam

no jesli byłas blisko owulacji i doszło rzeczywiscie na 100% do kropelkowania to szanse na ciaze sa, jak najbardziej. tyklo nie pisz bzdur co do tabletek poronnych bo nikt ci ich nie przepisze..jak juz to pedz do gina po tablletke "po". jesli nie mineło 72h...
ps- dalczego nie zabezpieczyliscie sie gumkami? przeciez dni płodne sa niebezpieczne Neutral jak sama nazwa wskazuje... Rolling Eyes chyba dziećmi juz nie jestescie prawda?

Justynka ok Smile nie gniewam sie hehe Wink

Jana a jak jest w ulotce napisane? zwykle po paru dniach nastepuje krwawienie ale zwiazane jest ono z przyjeciem tabletki a nie z okresem Wink

Powrót do góry
kawama

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 7:34 pm    Temat postu: może to już... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim....
Czy to już może być ciąża?? Dziś miałam dostać @, podbrzusze mnie pobolewało , ale falowo jak na @... ale do tej pory jej nie mam i mam nadzieje ,że jutro też nie przyjdzie... a ten śluz co pisałam wcześniej to był jednorazowy, jedno podtracie, a potem już nic nie miałam...więc to chyba nie infekcja.... jutro robię test.. trzymajcie kciuki, żeby to była moja upragniona dzidzia!!!

Pozdrawiam Was aLLL
Powrót do góry
Zdenerwowana_Luiza

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:

no jesli byłas blisko owulacji i doszło rzeczywiscie na 100% do kropelkowania to szanse na ciaze sa, jak najbardziej. tyklo nie pisz bzdur co do tabletek poronnych bo nikt ci ich nie przepisze..jak juz to pedz do gina po tablletke "po". jesli nie mineło 72h...
ps- dalczego nie zabezpieczyliscie sie gumkami? przeciez dni płodne sa niebezpieczne Neutral jak sama nazwa wskazuje... Rolling Eyes chyba dziećmi juz nie jestescie prawda?

A kiedy dokładnie następuje kropelkowanie? Parę sekund przed orgazmem? Facet twierdzi, że miał jeszcze daleko do orgazmu, conajmniej minutę. Nie wszedł jeszcze w fazę plateau.

Prawda jest taka, że ja nie chciałam się z kim kochać. Zrobił to wbrew mojej woli i na siłę. Dlatego się nie zabezpieczył. Odpowiadam tylko i wyłącznie na Twoje pytanie i nie chcę kontynuować tego wątku.

Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o matko Neutral odpowiedziałabym cos ale nie chcesz poruszac tego to nie... tylko miej kobieto rozum i zostaw tego samca, ktoremu jak sie chce sexu to gotow do wszystkiego... pamietaj ze nie jestes dmuchana lala i masz swoje zdanie...
co do kropelkowania to napewno minuta to długo Smile ja facetem nie jestem ale wydaje mi sie ze to kwestia paru sekund Razz

Powrót do góry
Malutka16

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie. Znowu mam problem Sad Bylam na pogotowiu tak jak radziliscie mi wczesniej ale nie chcieli mnie przyjac a ginekolog chcial prawie 60 zl za takie spotkanie i to nie od razu tylko po 3 dniach bym dopiero sie z nim spotkala czyli 6 dni po stosunku. Teraz moim problemem jest to ze mam mysli ze jestem w ciazy a raz mysle ze nie jestem. (Wierze ze nie jestem) a w dodatku leci mi jakis sluz Question co to moze byc Question Prosze o odpowiedz wierze ze mi ktos pomoze Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malutka to ze zazyczył sobie 60zł to mnie zdziwilo...prywatny ginekolog tyle bierze ale lekarz pogotowia Neutral ??? szok... a nie miał Ci kto pozyczyc tej kasy?.... kurde ;/.
w takim razie na tabletke "po" jest juz za pozno. pozostaje czekac do okresu... Rolling Eyes a jak mu pociekło to on był w Tobie? w srodku ? czy wyjal i wtedy od razu poleciało/.??

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41