Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro z gumką było wszystko spoko to ciąży brak, niewiem co mozę oznaczać ten ból ale nie ciąże.
Malutka16

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mialam zaledwie 40 zl prosilam zeby za tyle mnie przyjal ale to nic nie dalo.

Wydaje mi sie ze zdarzyl "wyjąc" ale boje sie ze mial wytrysk kropelkowy. Ajak by to byla ciaza to po jakim czasie sa jakies obiawy ciazy? Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 8:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jesli nie dostaniesz okresu wogole... tzn jakies 4,5 tyg od stosunku...

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta odpowiedz byla do mnie?? Smile 4,5 tyg od stosunku????? Myslalam ze test moge zrobic 12-14 dni od stosunku czyli 12 dzien jest w niedziele Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi nie do ciebie... tylko do kolezanki wyzej... ;/.
pytała sie kiedy widoczne sa objawy ciazy wiec mowie ze 4-5 tyg. od stosunku a test robisz po 12-14 dniach ;] Cool

Powrót do góry
promyk

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy możliwe żeby po 14 dniach od stosunku odczuwać już jakieś objawy ciąży?? To był moj pierwszy raz i juz nastepnego dnia czulam ze cos jest nie tak.. nieznaczny ból w podbrzuszu, biegunka, ale to chyba z nerwów. % dnia po poszlam do ginekologa ktory uspokoil mnie i powiedzial ze tak sie zdarza i sie to minie. Uspokoilam sie owszem minelo na pare dni ale teraz 15 dnia po i w sumie od jakichs 4 dni czuje bol w podbrzuszu, nawet taki palący, nieznaczny, jakby na okres, ale to cos innego.. Okres mam nieregularny, kochalam sie 9 lipca po okresie trwajacym o 1 , czyli juz w dni plodne, dodam ze zabezpieczylismy sie prezerwatywa, i niby wszystko bylo z nia ok, jednak nie jestesmy pewni.. Na dniach powinnam dostac kolejny jednak czuje ze cos sie na to nie zanosi. Jest inaczej niz zwykle. Teraz normalnie dostaje w glowe i chyba zrobie dzisiaj test ciazowy.. Do tego sluz mam jakis taki bialawy grudkowaty ale nie lepki.. Czy mozliwe zeby to juz byly objawy ciązy? a moze mam jakies zapalenie albo cos takiego?
Powrót do góry
Malutka16

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakies inne obiawy? Np. bole podbrzusza, mdłości, sennośc? Teraz to najbardziej mnie bola jajniki i nie wiem co jest grane Sad
Powrót do góry
promyk

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, innych objawów nie mam.. tylko te bóle i rano mogłam dosłownie wyczuć palcami swój lewy jajnik.. Kurcze juz nie wiem co robic.. Najgorsze ze jestem z tym wszystkim sama...
Powrót do góry
Malutka16

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Promyczku to nie bylo do Ciebie Smile Mam podobny problem co Ty Smile Sad
Tylko ze ja mam takie objawy jak napisalam wyzej Sad
Powrót do góry
promyk

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o boze! i przed chwila zobaczylam ze mam taki brudnawy sluz.. cholera chyba jestem w ciazy!!! ;(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41