Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Malutka16
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Moze okresu dostaniesz? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
promyk
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 2:45 pm Temat postu: |
|
|
kurcze no pojawila sie krew, normalna jak zawsze na poczatek okresu.. ale kurcze zastanawia mnie czy moze to byc nie okres a jakis objaw zagniezdzania sie zarodka, nie wiem dokladnie po jakim czasie ten proces zachodzi.. i czy mozliwe ze to moje wszystko obolale po tym pierwszym razie tak dziwnie zareagowalo na poczatek okresu? jeezu chyba i tak zrobie test dla pewnosci.. ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga19
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 3:47 pm Temat postu: POMOCY!!!!! |
|
|
Hej, błagam niech mi ktos napisze cos na ten temat bo zaraz zwariuję. Miałam okres 6 lipca, skonczył się 11, 14 kochałam się z chłopakiem i... pękła gumka jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciazę, dodam, że cykle mam 28 czasem 32 dniowe, boję sie cholernie!!!! Robiłam test quick Vue tydzien po stosunku, wynik był negatywny, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, pomocy!!!!!!! od pażdxiernika zaczynam wymarzone studia, nie moge miec dziecka:((
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 3:55 pm Temat postu: |
|
|
aga kochalas sie z chlopakiem 9 dnia cyklu a teoretycznie od 10 masz plodne wiec mozliwe ze wam sie udalo ale nie mozesz byc tego pewna w 100%... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
promyk napisał: | o boze! i przed chwila zobaczylam ze mam taki brudnawy sluz.. cholera chyba jestem w ciazy!!! ;( |
ej no jasne w 9 m-cu nawet
wez sie uspokoj to po 1wsZe.
po 2gie: jesli była gumka to jak do cholery mozesz zajsc w ciaze?
po 3cie: ile masz lat dziewczyno ! . chyba rozumiesz ze gumka nie jest do ozdoby meskiego przyrodzenia tylko do bezpieczenstwa co nie! jesli nie pekła to nie jestes w ciazy.
po 4rte: po co uprawiasz sex skoro nie wiesz wielu podst. rzeczy na ten temat... dzyjjjjjjjjjjjzzzzzysssssssssss sory no ale nosi mnie juz...kolejna niedouczona panienka...
Aga19 a Ty nie wiesz co to jest tabletka "PO" ??? boze ludzie sami sobie szkodzicieeeeeeeeeee zanim pojdziecie do łozka przyswojcie wiedze o zabezp. w razie wpadki itp...
aga coz jesli byłas blisko owulki to zamiast nosic zeszyty na wykłady bedziesz nosic dziecko na rekach...taka prawda błedy i niewiedza koszttuja..co my tu mozemy poradzic? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga19
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 7:47 pm Temat postu: załamka |
|
|
Pituszka, mowisz, że od 10 dnia dni płodne i ja juz zgłupiałam... 21 miałam bóle lewego jajnika, tak jakby na owulację(zawsze tak mam) i to byłby 16 dzień cyklu, więc czy to możliwe zebym już w 10 dniu miała dni płodne??? dziś mój śluz jest bezbarwny i ciągliwy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
aga napisalas ze masz cykle 28 -32 wiec ja obliczylam plodne dni do cyklu 28 dniowego czyli najgorsza wersja... jezeli czulas ze 16 dnia masz owulacje to twoje dni plodne zaczely sie 12 dnia cyklu wiec dla ciebie lepiej i plemniki pewnie nie przezyly do owulacji ale czas pokaze bo pewnym to nigdy nie mozna byc .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga19
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:26 pm Temat postu: :( |
|
|
Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, pozdrawiam i jeszcze raz dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 9:00 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny mam pytanie ... czy jeżeli mam 29 dniowe cykle a 13 dnia cyklu kochałam sie to mogło dojść wreszcie do zapłodnienia ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
No mogło bo plemniki mogły przeżyć _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|