Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 9:52 am Temat postu: |
|
|
no i super gin Ci wszystko wyjasni,,, _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ty987
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 12:19 pm Temat postu: Pomocy... |
|
|
Witam , spotkałem się z pewną dziewczyną 3-4 tygodnie temu doszło do tego że skończyłem na jej piersiach nic więcej nie miało miejsca , żadne dotykanie jej miejsc intymnych itp. Dziewczyna za nim wróciła do domu to sperma musiała wyschnąc , wejsc w ubranie potem jak twierdzi wykąpała się . Dzisiaj rozmawiamy i mówi że boli ją brzuch była u lekarza który stwierdził że istnieje możłiwosc ze jest w ciąży. Ona twierdzi że nigdy nie miała żadnego partnera seksualnego ... coo o Tym sądzicie.. ?
------edited by emilka------
temat przyłaczyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 2:30 pm Temat postu: |
|
|
są dwie możliwości:
- (sorry) albo dziewczyna "spotkała się" z kimś innym
- ginekolog ma słabe okulary
A ona w ogóle robiła test? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Zrobilam dzis testy pierwszy w 11 dzniu po stosunku i byl negatywny. Czy jest możliwosc ze jeszcze moglo nie wyjsc?? Dzi jest 36 dzien cyklu Wind_of_hope |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ty987
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 4:09 pm Temat postu: |
|
|
mówi że była u lekarza z podejżeniem wyrostku on skierował ją do szpitala gdzie dwaj lekarze na ratunkowym stwierdzili że to nie wyrostek i wysłali ją do ginekologa który zrobił usg itp i stwierdził że to może byc wczesna ciążą .. ?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 4:55 pm Temat postu: |
|
|
megi No Ty uparciuchu... hmm a nie mogłas jeszcze 2 dni wytrzymac? na 100% nie jestem pewna ale jakbys byla w ciazy to słabiutko byłoby widac 2ga kreske.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Witam to znowu ja. Wczoraj miałam dostać @ ... ale je nie ma do dzisiaj Nie mam żadnych objawów ciąży ale tak się jakoś inaczej czuję...zmęczona? Ciągle mi się w brzuchu coś przewraca, bulgoczeBoże chyba oszaleję w końcu się musi udać. Jutro zrobię test. Jak się w końcu udało to oznacza że te testy owulacyjne są rewelka. Trzymam kciuki za wszystkich starających się , a w ogóle to tak za wszystkich. Pozdrofka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 9:19 pm Temat postu: |
|
|
No nie mogłam Zobaczymy z pierwszym tez tak mialam ze zrobilam w 34 dniu cylku i nic nie wyszlo a w 41 juz byly 2 Dziwne jesli faktycznie mialam owulke to chyba powinno wyjsc A poza tym dalej nie mam oznak zblizajacej sie @. Tylko czasami zle sie czuje (kawy nie moge pic jak zawsze) i strasznie senna jestem. A tak wogóle dziś widziałam bocianów Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 9:21 pm Temat postu: |
|
|
ty987 niech zrobi test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Ty ja nie widze wogole szans na ciaze..nie było wytrysku w srodku wiec jak... chyba ze ci tuz przed orgazmem pociekło i nie zdazyłes wyjac a laska miala owulacje...jesli tak było to wtedy szanse sa.. a na cyckach napewno jej wyschło i to szybko ^^ . Bedzie oki za bardzo sie denerwuje...;/
Megiii ah co do bocianow: to ja ich dziesiatki widzialammm i co to dalo? nic.. nie wierz w to..mi nawet ciaza sie nie raz sniła i tez nic.. jak basz byc w ciazy to bedziesz, bocian nie ma tu nic do klekotania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|