Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Złota:)

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 12:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.
Mam pytanko i prosze o odpowiedz Smile
Chcialabym miec dziecko i w tamtym tygodniu kochalam sie z mezem podczas dni plodnych a teraz jak mam juz dni nieplodne i leci mi jakis strasznie gesty i bialy sluz to jest nadzieja na dziecko? Smile
Prosze o odpowiedz Smile Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
megi210

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj wind_of_hope Dzis rano przezylam cso dziwnego wstalam rano i wyplynelo ze mnie bardzo duzo "czegos" myslalam ze to okres ale nie. Czy moze to byc oznaka c...?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi a skad ja mam wiedziec ? Razz nie byłam w ciazy wiec nie wiem...ale co to był skrzep krwi? ile to trwało? moze plamienie?... moze owulka..? Neutral.. nie mam pojecia... nie przezywaj tak bo moze sie okAZac ze znow nici.. i na co Ci rozczarowanie..jak Ci jest dziecko pisane to wkoncu zajdziesz Smile

Powrót do góry
myszeczka878

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 7:49 pm    Temat postu: czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

27 czerwca dostalam okresu wiec dni plodne powinnam miec od 6 do 14 lipca a 15 (wtedy kiedy zaczely mi sie dni plodne) sie kochalismy i nistety skaczyl we mnie jakie.okres powinnam postac gdzies od 23-26 i go nie dostalam . Jest prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze w dniach nieplodnych ?. prosze o szybka odpowiedz

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie owluka nie raczej byla wtedy i skrzep tez nie To było tak jakby chlup wody takie plynne przezroczyste i duzo nirmalnie mnie zmoczylo jak @ Smile Juz bym chciala dostac ile mozna czekac Sad
Powrót do góry
Jana

PostWysłany: Nie Lip 27, 2008 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was 7 dni temu zazylam tabletki ,,po,, dzis dostalam krwawienia.Po jakim czasie moge sprawdzic czy tabletki zadzialaly i czy nie jetem w ciazy?cierpliwie czekam na odp
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myszeczka878, w dni niepłodne w ciążę nie zajdziesz, ale sam kalendarzyk nie jest na tyle wiarygodny, żeby pokazać Ci, kiedy są dni płodne a kiedy nie. tak więc mogłaś zajść w ciązę. zrób test

Jana, 2-3 tygodnie od stosunku
sasha

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Mam dziwne bóle podbrzusza. Mam teraz owulację i w sumie nie powinno w tych bólach być nic dziwnego, ale zazwyczaj podczas owulacji boli mnie jajnik a teraz oprócz jajnika boli mnie też na środku podbrzusza. Czuję pieczenie i szczypanie w tym miejscu. 23 lipca współżyłam. Cykl mam 28 dniowy czasami 30dniowy a ostatnia @ zaczęła się 16 lipca więc 23 lipca miałam jeszcze dni niepłodne, czy dobrze liczę? Bo już sama nie wiem. Użyliśmy prezerwatywy, ale mimo wszystko obawy są.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli była prezerwatywa i nie zsunęła się, nie pękła itd, to nie powinnaś mieć obaw Smile
megi210

PostWysłany: Pon Lip 28, 2008 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam dzis jest 38 dzin cyklu i zaczynaja mnie dopiero bolec piersi i mam caly czas mokro i leci mi zółty śłuz Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41