Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Złota:)
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 12:58 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
Mam pytanko i prosze o odpowiedz
Chcialabym miec dziecko i w tamtym tygodniu kochalam sie z mezem podczas dni plodnych a teraz jak mam juz dni nieplodne i leci mi jakis strasznie gesty i bialy sluz to jest nadzieja na dziecko?
Prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj wind_of_hope Dzis rano przezylam cso dziwnego wstalam rano i wyplynelo ze mnie bardzo duzo "czegos" myslalam ze to okres ale nie. Czy moze to byc oznaka c...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 5:39 pm Temat postu: |
|
|
megi a skad ja mam wiedziec ? nie byłam w ciazy wiec nie wiem...ale co to był skrzep krwi? ile to trwało? moze plamienie?... moze owulka..? .. nie mam pojecia... nie przezywaj tak bo moze sie okAZac ze znow nici.. i na co Ci rozczarowanie..jak Ci jest dziecko pisane to wkoncu zajdziesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszeczka878
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 7:49 pm Temat postu: czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy |
|
|
27 czerwca dostalam okresu wiec dni plodne powinnam miec od 6 do 14 lipca a 15 (wtedy kiedy zaczely mi sie dni plodne) sie kochalismy i nistety skaczyl we mnie jakie.okres powinnam postac gdzies od 23-26 i go nie dostalam . Jest prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze w dniach nieplodnych ?. prosze o szybka odpowiedz
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Nie owluka nie raczej byla wtedy i skrzep tez nie To było tak jakby chlup wody takie plynne przezroczyste i duzo nirmalnie mnie zmoczylo jak @ Juz bym chciala dostac ile mozna czekac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jana
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam was 7 dni temu zazylam tabletki ,,po,, dzis dostalam krwawienia.Po jakim czasie moge sprawdzic czy tabletki zadzialaly i czy nie jetem w ciazy?cierpliwie czekam na odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 12:19 am Temat postu: |
|
|
myszeczka878, w dni niepłodne w ciążę nie zajdziesz, ale sam kalendarzyk nie jest na tyle wiarygodny, żeby pokazać Ci, kiedy są dni płodne a kiedy nie. tak więc mogłaś zajść w ciązę. zrób test
Jana, 2-3 tygodnie od stosunku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 12:28 am Temat postu: |
|
|
Witajcie! Mam dziwne bóle podbrzusza. Mam teraz owulację i w sumie nie powinno w tych bólach być nic dziwnego, ale zazwyczaj podczas owulacji boli mnie jajnik a teraz oprócz jajnika boli mnie też na środku podbrzusza. Czuję pieczenie i szczypanie w tym miejscu. 23 lipca współżyłam. Cykl mam 28 dniowy czasami 30dniowy a ostatnia @ zaczęła się 16 lipca więc 23 lipca miałam jeszcze dni niepłodne, czy dobrze liczę? Bo już sama nie wiem. Użyliśmy prezerwatywy, ale mimo wszystko obawy są. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 12:34 am Temat postu: |
|
|
jeżeli była prezerwatywa i nie zsunęła się, nie pękła itd, to nie powinnaś mieć obaw _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 12:21 pm Temat postu: |
|
|
witam dzis jest 38 dzin cyklu i zaczynaja mnie dopiero bolec piersi i mam caly czas mokro i leci mi zółty śłuz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|