Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szara
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 9:49 am Temat postu: |
|
|
To znowu ja. Zakupiłam sobie testy owulacyjne no i dzieją się cyrki, bo jak narazie nie widać mojej owulki. Zaczęłam testować w dniu , w którym tam piszą czyli 11-12 dc bo mam regularne i narazie 0. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
crayon
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 10:04 am Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny 2 lipca pisałam co mnie martwi. Poczekałam jeszcze troszkę, no i dalej mam wątpliwości. Zapomniałam wtedy dodać że zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy. Po zakończeniu się okresu (który był o jeden dzień krótszy) pojawiły się bóle w dole brzuszka tak jakbym się go dopiero spodziewała. Ogólnie samopoczucie mi się pogorszyło, często mnie mdli i robi mi się duszno. Nie wiem co o tym myśleć. Chciałam tylko zapytać kiedy najlepiej zrobić test, skoro teraz przyjmuję 2 tydzień kolejne opakowanie Cilestu. I czy w razie ciąży tabletki mogą uszkodzić płód? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zawstydzona??
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 11:02 am Temat postu: |
|
|
pomóżcie okres dostałam 23 czerwca trwał on pięć dni czyli do 27 czerwca.po 7 dniach od okresu kochałam się z chłopakiem czy jestem w ciąży??? prosze o szybką odp.błagam mam tylko17 lat!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
crayon
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 11:33 am Temat postu: |
|
|
PS. poprzednie objawy nie ustąpiły a sutki nie tylko swędzą ale i bolą, pieką? taike dziwne uczucie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 1:03 pm Temat postu: |
|
|
szara, no to ładnie. może masz długie cykle i owulka będzie opóźniona?
crayon, tabletki nie wpływają na wynik testu, więc możesz go zrobić nawet jutro - najlepiej z porannego moczu.
tabletki nie uszkodzą ewentualnego płodu, ale wydaje mi się, że w ciąży nie jesteś. może powinnaś zmienić tabletki, może to one Ci nie służą?
zawstydzona??, jeśli kochałaś się bez zabezpieczenia to pewnie, że mozesz być w ciąży. najpierw się myśli a potem sie robi. ale chuć widzę jest silniejsza. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marusia123
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 1:27 pm Temat postu: POmocy:( |
|
|
ja mam problem moze maly ale mam ostatnio zabawialam sie z chlopakiem najpierw ja mu potem on mi gdy doszlo do finalu wycieral sperme chusteczka ktora trzymal z rekach...potem doszlo do tzw.palcowki...czy jest jakas szansa ze moglo dojsc do zaplodnienia...wiem ze to malo prawdopodobne ale jednak wole sie upewnic....dodam ze jestem dziewica bo nigdy sie nie kochalam....prosze doradzcie z gory dziekuje...
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 7:05 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie Emilka, cykle mam co 28 dni i dlatego nic z tego nie rozumiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna30sierpien
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 7:39 pm Temat postu: ciaza? |
|
|
witam was wszystkie. mam pytanie: okres mialam niby normalnie ale jednak byl troszke dziwny bo mialam pol normalnego krwawienia a pol brazowego plamienia. dlugosc tego okresu normalna 5 dni. ale 3 dni po okresie zaczely mnie bolec piersi i okropnie. nigdy to u mnie po okresie sie nie zdarzalo, pierwszy raz mam cos takiego. a najgorzej bola przy dotyku( sutki tak samo)
czy to moze byc ciaza??????????????? prosze napiszcie
---edited by Wind_Of_Hope---
Proszę nie pisać dwoch takich samych tematów. Drugi został usunięty.
temat przenosze w odp. miejsce !!!! stosuj sie do regulaminu forum~! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mewa81
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 7:39 pm Temat postu: |
|
|
kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia (były to chyba dni płodne). od 2 tygodni bolą mnie piersi (nigdy tak nie miałam), mam wzdęcia i temperaturę ciała około 36,8-37,2, dziś powinnam dostać okres i ....cisza, za to od kilku dni męczą mnie zawroty głowy, czy to może być ciąża???test niczego nie wykazał, może robiłam go za wczesnie???mam cykle 30-36 dniowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Napisz więcej czy było jakies ryzyko ciąży? Jak wyglądało to krwawienie czy było bardziej skompe? Czy może miało inny kolor? A może piersi bolą cię bo zbliża sie owulacja? Niektóre kobiety tak mają _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|