Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pijarinho

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 7:04 pm    Temat postu: Zabawy a sex Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień przed dniami płodnymi kochałam się z moim facetem. Zaczęliśmy, jak to się zwykło mawiać, od gry wstępnej. Podczas zabaw on dostał wytrysku. Zaraz potem umył ręce itd. Kiedy wrócił znów powróciliśmy do tego co zaczęliśmy. Później kochaliśmy się, ale z zabezpieczeniem. Tuż przed dojściem wyszedł ze mnie i dokończył w 'bezpiecznej' odległości.
Teraz zastanawiam się czy była możliwość (wiem, ze zawsze jakaś jest), że mogłam zajść w ciążę? I czy teraz w 13 dniu cyklu możemy się kochać z zabezpieczeniem, czy jest też to bardzo ryzykowne?
Po stosunku mój chłopak sprawdzał, czy prezerwatywa nie jest pęknięta czy coś w tym stulu nalewając do niej wody i wszystko było w porządku.
Jako starsze i bardziej doświadczone kobiety proszę was o udzielenie porady.

-----edited by emilka------
temat przeniosłam do właściwego działu i tematu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kochamage

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przepraszam i dziękuje RazzVery HappyVery Happy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Annka22 Trudno cokolwiek powiedziec, skoro byla prezerwatywa to nie powinnas byc w ciazy, chyba ze facet dotykal spermy palcami a potem "do ciebie" ale to tez musiałoby mieć miejsce podczas dni płodnych żeby mówić o jakimś ryzyku. Jeśli gumka nie pękła to w ciaży nie będziesz a okres może Ci się spóźniać ( a raczej napewno Ci się spóźnia) z powodu zmiany klimatu.
I prosze nie piszcie "nikt mi nie odpisał itp" bo naprawde tak jak Wind pisze nie każdy siedzi na tym forum 24h / dobe, a zapewne nie dostałaś odpowiedzi bo Twój post był na drugiej stronie. My też nie jesteśmy maszynami do odpisywania...

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 7:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam Sad

Tak zgadza się prezerwatywa nie pękła, ale jak pisałam czasami zdarzało się że moj chłopak dodtykał swojego penisa a potem mojej pochwy, ale nie pamiętam czy miało to miejsce w czasie dni płodnych.

Okresu dalej nie widać, wczoraj podczas prysznicu i dziś rano pobolewał mnie brzuch tak jak podczas okresu.

Dzisiaj jakby niektore objawy mi ustały, troche sie uspokoiłam, więc może to wszystko jest spowodowane zmianą klimatu plus objawy są spowodowane nerwami?!

jeśli nie jestem w ciąży to ok, ale... tak poprawdzie.... chciałabym mieć dzidziusia Rolling Eyes
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Annka22 jezeli na palcach nie mial nasienia to nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy.
A stres i zmiana klimatu robia swoje... i mysle ze to jest przyczyna braku okresu. Nie stresuj sie tak bo jeszcze gorzej bedzie. A jesli dzidzia nie byla by problemem to tym bardziej nie ma co sie stresowac:) Wszystko bedzie dobrze:)
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pijarinho, jeżeli z gumką było wszystko w porządku, to powinno być wszystko ok
megi210

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze o odpowiedz na posta ze strony 36 dziekuje Smile
Powrót do góry
annka22

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Annka22 jezeli na palcach nie mial nasienia to nie ma mozliwosci zebys byla w ciazy.

No właśnie nie pamiętam Confused Ale wydaje mi się, że wtedy kochaliśmy sie dwa razy (on tylko zmienił prezerwatywe). I zakażdym razem jak miał wytrysk to nie wychodził ze mnie.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Megi jesli okres był normalny obfity tak jak zawsze to na pewno nie jesteś w ciąży. Czasem mów się o okresie w ciąży ale jest on wtedy o wiele skąpszy niz zwykle a wlasciwie ma charakter plamienia i trwa o wiele krocej.
Ale jesli mialas normalnie 5 dniowy okres to nie ma mowy o ciąży. A dziwne samopoczucie to mysle ze to kwestia psychiki.

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 2:12 am    Temat postu: ratuunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich, mam dziwne pytanie eh az sie krepuje ale trudno...chodzi o to ze miesiaczke mialam 14 lipca , kochalam sie z moim mezczyzna 8 sierpnia bez zabezpieczenia i od tamtej pory swedzi mnie pochwa i wycieka z niej sluz ktory nie ma zapachu...czy moge byc w ciazy??blagammm powiedzcie ze nie Sad

-------edited by emilka------
temat został przylączony w odpowiednie miejsce
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41