Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kochamage

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

więc tak. mam pytanie a mianowicie.. dostałam okres 24 lipca..mam cykl około 30 dni w miare regularnie. i teraz 27 kochałam sie z moim chłopakiem..prezerwatywa nie pękła ale przed stosunkiem dotknął swoim członkiem moich narządów..zaznaczam że tylko dotknął. 7 lipca znowu kochałam sie z chłopakiem i znowu ta sama sytuacja. i dokładnie od wczoraj boli mnie co jakiś czas lewy jajnik. Czy jest mowa o ciąży?? wydaje mi sie że nie ale boje sie co z tym jajnikiem...mam też ból gardła..Co to może być ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
megi210

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj wind_of_hope To ja Mam pytanie Juz wiesz jak to u nie jest Mam problem Jak wiesz z mężem się nie zabezpieczamy pisałem wcześniej że chyba miałam owulke jak się kochaliśmy czyli 15 lipca . Okres dostałam 29 lipca po 39 dniach. Robiłam 1 test po 10 diach od stosunku i był negatywny. Okres był normalny i trwal 5 dni. Martwie sie bo od paru dni sie zle czuje konkretnie od ponidziałku 04.08 Nie mam ochoty na seks w poniedziałek nie mogłam jesc było mi żle i tak cięzko na żoładku i do dzis w sumie nie mam apetytu specjalnego i czasem pobolewa i wydyma mi brzuch i dziwny jezyk mam tak jakby metaliczny Smile I kawa mi nie smakuje i piwko jak kiedyś. Czy moze to byc ciaza?? Czy moze jakies zatrucie po prostu lub niestrawnosc. Dzieki z gory za odpowiedz
Powrót do góry
kochamage

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze czy możecie mi odpisać szybko ?? ja sie naprawde boję chociaż pewnie nie mam czego ..
Powrót do góry
japan1717

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie po okresie juz nie brala.brala tylko do okresu.w piatek dostala okres i w piatek sie kochalismy a okres byl do wtorku.czy sa szanse na ciaze??
Powrót do góry
annka22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi tez nikt nie odpisuje Sad
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi tez Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ejj ludzie wyluzujcie Exclamation myslicie ze my nie mamy nic innego tylko siedziec tu 24h na dobe i odpisywac kazdemu z kolei? ;/;/. Twisted Evil kazdy doczeka sie na swoja odp.,tylko trzeba czasu ...
Megi znow za wczesnie robisz ten test Sad Rolling Eyes ja nie rozoumiem Twego postepowania Sad wiesz dobrze ze to za wczesnie - mimo tego i tak robisz..i co? widac ze wynik negatywny a i tak snujesz domysły...to zrob go w odp. czasie albo pojdz na bHcg i nie bedziesz miala watpliwosci.
to o czym piszesz moze swiadczyc zarowno o ciazy jak i niestrawnosci..poza tym ...te objawy pojawiaja sie ok.7 tyg..czasem pozniej...a u Ciebie tyle nie mineło co nie? Rolling Eyes

kochamage a Ty wiesz jak sie zachodzi w ciaze? ;/ jesli myslisz ze od dotkniecia to gratulacje...gdzie byłas jak uczyli tego na biologii... Rolling Eyes
wybaczcie ale tu jest tyle bzdur w tym co piszecie (nie wszyscy)ze szkoda słow:(

Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to nie minelo Bo chodzi o to ze po tym stosunku 15.07 mialam okres ale zastanawiam sie czy moge byc w ciazy pomimo tego ze okres mialam. O to mi chodzi. Bo objawem jest tylko to dziwne samopoczucie. Pomijajac ten okres teraz to tamten wczesniejszy skonczyl mi sie 25.06 pozniej byl ten stosunek 15.07 (chyba owulka) po tym zrobilam test po 10 dniach i pozniej w 39 dniu dostalam okres normalny 5 dniowy I chodzi o to ze teraz zaczelam sie tak czuc I czy to mozliwe jest ze to moze byc ciaza pomimo okresu?? Smile
Powrót do góry
megi210

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A i jeszcze tak mis ie dziwnie napina ten brzuch od paru dni i mam takie bialawy sluz.
Powrót do góry
annka22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nadal czekam na odp
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41