Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SMUTNA21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 6:33 pm Temat postu: |
|
|
ostatni z chłopiakiem pozwoliliśmu sobie w seksie na troche szaleństwa i kilka dni pod rząd kochaliśmy sie beż zabezpieczenia i bęz zadnych ograniczeń a teraz dziwnie sie czuje okres spuznie mi sie już 2 tygodnie ja chodze czasami jakaś nie przytomna i troszke zmeczona oraz czyję sie jakaś pełna. niweiem co mam robić proszę o jakoś radę i szybką odpowiedz co mam dalej robić pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
smutna skoro "tak zaszaleliscie" to wiesz czym to moze grozic co nie? dlaczego nie pomyslałas o zabezp? przeciez 8zł to nie majatek..w porownaniu do tego ile kosztuje wychowanie dziecka tym bardziej jesli jest nieplanowane;/. zrob po 16 dnaich od stosunku test (albo ciazowy albo krwi). chyba ze nie mineło 72h? w co watpie... wtedy mogłaby pomoc tabletka "po" ale wowczas gdy wytrysk był w srodku a Ty mialas dni płodne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Evuller
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 12:07 am Temat postu: Prosze o szybką odpowiedź !! |
|
|
Witam! Mam problem wczoraj kochałem się z moją dziewczyną nie wiem dlaczego ale zapomnielismy o prezerwatywach ! Ona miała wczoraj dni płodne lecz nie doszło do wytrysku w srodku. Po kilku sekundach juz nazewnatrz nastapił wytrysk ! lecz nie w okolicach warg lecz na brzuchu z racji pozycji . Czy ona może być w ciązy ? Dzisiaj dodatkowo się dowiedziałem że ma ból brzucha czy to mogą być objawy ciąży ? Prosze o szybką odpowiedź ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 12:53 am Temat postu: |
|
|
Po pierwsze, na objawy ciąży jest duuuuuuuuuuuuuuuuużo za wcześnie.
Po drugie, zagrożenie ciążą jest i lepiej iść do ginekologa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Evuller
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 11:30 am Temat postu: |
|
|
A jak duże są szanse na to że zaszła w ciąże ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martyna21
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 12:19 pm Temat postu: pierwszy raz |
|
|
witam wszystkich kochałam się ostatnio z chłopakiem po raz pierwszy.On był zabezpieczony,doszło do wytrysku ale zdążył się wycofac czy mogę mieć jakieś obawy o zajścię w ciąże?do lekarza ide w przyszłym tygodniu i trochę się boję tej wizyty proszę o szybka odpowiedź
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwija
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam Martynko ! Moim zdaniem, jeżeli on był zabezpieczony plus do tego do wytrysku doszło na zewnątrz to nie masz absolutnie się czego obawiać ja również miałam podobne stresy po moim pierwszym razie
Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 2:38 pm Temat postu: Re: pierwszy raz |
|
|
Martyna21 napisał: | witam wszystkich kochałam się ostatnio z chłopakiem po raz pierwszy.On był zabezpieczony,doszło do wytrysku ale zdążył się wycofac czy mogę mieć jakieś obawy o zajścię w ciąże?do lekarza ide w przyszłym tygodniu i trochę się boję tej wizyty proszę o szybka odpowiedź
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego. emilka |
Na pewno w ciąży nie jesteś głowa do góry... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 5:18 pm Temat postu: |
|
|
Evuller ciężko określić...Nie wiemy czy była owulacja czy nie...Ja zaszłam w ciążę w teoretycznie niepłodnych dniach... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Evuller ja sadze ze nie bedzie ciazy ,ale dni płodne to nie zabawa w kotka i myszke. łatwo wtedy o ciaze;/ chyba rozumiesz o czym mowie...
jesli wytrysk byl na zew. i nic nie poleciało w srodku to mozesz byc spokojny.
brzuch moze bolec np z nerwow. zapłodnienie nie nastepuje w 5 seq. ;| plemniki musza pokonac ładnych pare godzin zeby wogole dostac sie do komorki o ile jeszcze zyje...bo ma na to ok.12-18h _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|