Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lorena[b] to jest roznie towarzyszyć moge temu sters czy zmiana klimatu mi nawet 2 tyg sie kiedys spoznil...

Dodano po 23 sekundach:

lorena[b] to jest roznie towarzyszyć moge temu sters czy zmiana klimatu mi nawet 2 tyg sie kiedys spoznil...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lorena

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mogłabyś napisać mi coś więcej na ten temat np. jak to było w twoim przypadku tzn. kiedy miałaś ostatnią miesiączke i kiedy zaczoł ci sie następny okres (odnośnie tamtego przypadku) ponieważ chciałabym sobie porównać z góry dziękuje
Powrót do góry
anula_22

PostWysłany: Pią Sty 23, 2009 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie mierze
Powrót do góry
lena20

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 12:50 am    Temat postu: dzien dibry Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam miesiaczke co 28 dni okres mialam 4 stycznia a mi sie skonczyl 11 stycznia a z chlopakiem sie kochalam 16 stycznia i sie spuscil do mnie do srodka moge byc w ciazy odpiscie mi prosze szybko czekam Sad
Powrót do góry
raffi

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 9:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie moja dziewczyna ma cykl 28 dnowy zawsze dokladny, tyle ze kochalismy sie 12 dni przed pierwszym dniem cyklu i 5 dni po(stosunku) dostala krwawienia ktore trwalo 1,5 dnia i do tego bolol ja czasami brzuszek dodam ze ogolnie jest chora i przyziebiona ale nigdy wczesniej nie zdarzaly sie takie krwawienia prosze o pomocy
ps. do planowanego okresu jeszcze dwa dni i sie troszke martwie
a powod zawiodla prezerwatywa test byl robiony wlasnie wlasnie 5 dnia
pozdrawiam raffi
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raffi Test byl robiony stanowczo za wczesnie. test powinniscie robic ok 12-14 dni po stosunku. Jesli okres sie nie pojawi zrobcie koniecznie test.

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak by to o demnie zalezalo robil bym go codzienie ale moze dzis zrobi albo jutro a co myslisz o tym krwawieniu o to sie martwie czy to nie powod ale w 5 dniu obiawy sam nie wiem Sad a ja chyba zdazylem wysc tylko czy na pewno nic sie nie przedostalo Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raffi Czyli jak rozumiem 16 dnia cyklu sie kochaliscie - skoro 12 dni przed miesiaczka mam racje?... przy 28 dniowych cyklach powinno byc juz po owulacji aczkolwiek jeszcze byly to dni plodne - nalezy miec poprawke na ewentualne przesuniecia, ale skoro mowisz ze zawsz 28 dniowe cykle ma dziewczyna wiec spalabym spokojnie i czekala na miesiaczke.

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiec ona ez mowi ze to nie mozliwe skoro zawsze ma normalne ale naczytala sie w internecie ze po zapłodnieniu wystepuje plamienie implantacyjne wiec dlatego tylko mamy obawe nigdy sie to nie zdarzylo Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raffi owszem.... wystepuje cos takiego... moglo tez to byc krwawienie owulacyjne i wtedy sytuacja jest niewesola. Ja bym jednak trzymala opcji tej ze kochaliscie sie po owulacji i nic z tego nie bedzie. Zreszta teraz i tak juz nic sie nie da zrobic, tak to mozna by bylo isc po tabletke "po" ale minelo 72h to juz nic nie da. Czekajscie na okres, nie stresujcie sie bo miesiaczka sie opozni ze stresu, jesli miesiaczka pojawi sie i bedzie normalnie obfita jak zawsze to ok. Jesli bedzie skapa lub tez znowu sie pojawi takie krwawienie w srodku cyklu radze wybrac sie do ginekologa.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 31 z 43