Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co myslicie dziewczyny na temat mojej historii:
9grudnia dostalam okes 26,27,28,29 kochalam sie bez zabespieczenia oraz jakos 4,5 stycznia "okres" dostalam 18 stycznia byl slaby trwal tylko 4 dni bez ciagu cyzli caly dzien sucho a raz czy dwa razy dziennie upływy krwi do tej pory zastanawiam sie czy to okres czy poprostu jakies krwawienie. Krwawienie skonczylo sie 21stycznia a 24 stycznia poraz kolejny kochalam sie bez zabezpieczenia i 28 stycznia Jakie sa szanse na ciaze zrobilam 2 testy ale jeden jakos zaraz po nowym roku a drugi 8stycznia wyszly negatywne (mozliwe ze bylo za wczesnie) moje obiawy sa takie ze odczuwam lekkie zawroty glowy brzuch mam twardy kłuje mnie caly czas w roznych miejscach ogolne zle samopoczucie oraz nagłe rzucenie papierosów... a dzis wymiotowalam...nie wiem czy sobie wkrecam czy to faktycznie moze byc ciaza:) zamierzam zrobic test kolejny w poniedzialek czy wynik bedzie wiarygodny? czy ktoras miala podobnie jak ja i okazalo sie ze wynik pozytywny?? prosze o rady i o swoje spostrzezenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  
jolik

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KoffanaAgoosia ja takie właśnie objawy miałam w drugiej ciąży ,zawroty głowy , mdłości odrzucenie papierosów kłucie i pobolewanie w podbrzuszu i jeszcze cały czas towarzyszące wzdęcia , wydaje mi się że w twoim przypadku to ciąża. Smile
Powrót do góry
anulka21

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Sad mam pytanko! "uprawiałam sex"(tzn. to było tylko pare ruchów-nawet nie wiem czy to można nazwać sexem)4 dni przed okresem bez zabezpieczenia tzn. 29stycznia, a planowo miesiączkę powinnam dostać 2 lutego. Mój chłopak nie skończył we mnie, bo jak już wspomniałam trwało to bardzo krótko. Wszędzie obliczałam,że to są dni niepłodne (mam nieregularne cykle,średnio co 26dni) ale oczywiście brałam pod uwagę +/- 3 wszędzie wychodziło,że to okres niepłodny.Strasznie się boję,że jednak coś tam w tym płynie z wydzieliny mogło się przedostać no iiiii Sad( bo wkońcu nie jestem na 100% pewna,że to moje dni niepłodne:(Pomóżcie proszę!Bardzo się stresuje:((Czekam na miesiączkę od wczoraj (29) mam nadzieje,że przyjdzie 2lutego:(
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anulka21 nie nie nie i jeszcze raz nie bedziesz w ciazy! Przed okresem dni sa nieplodne w twoim przypadku ok 9 dni przed miesiaczka masz dni niepdlodne. Po drugie jesli wytrysk nie mial miejsca w tobie, a do wytrysku bylo daleko jak z Ciebie wyszedl to czym Cie mial zaplodnic? W plynie teoretycznie niema plemnikow, bo jest to plyn z prostaty, moga sie pojawic tam owszem ale na pare sekund przed wytryskiem. Wiec bez paniki, a na przyszlosc radze sie zabezpieczyc zeby uniknac takiej paniki.

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 3:21 am    Temat postu: Potrzeba wsparcia psychologicznego... zdesperowany. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, kochałem się z dziewczyna bez zabezpieczenia, poządanie wzięło góre, powinienm sie klepnąc w główkę... i to pożadnie... mam 19 lat i mature niedługo... moaj dziewczyna jest studentka Akademii Medycznej, zdała sesje postanowilismy to uczcić, poszło gładko, zaryzykowalismy, ale dopiero pozniej dotarło do nas co zrobilismy Sad Nie wiem co mam obic jestem zdesperowany szukalismy metody na leki poronne postinol, lekarze niestety nei wypisywali recept, nawet ginekolodzy. Dziewczyna i ja jestesmy 2 dni po stosunku... mam taką a nie inną sytuacje rodzinną i majac dziecko nie bedzie mi łątwo, ale jak przyjdzie sie z tym zmierzyc to "wezme to na klate" ... szczegóły? 10 dni przed okresem, nieregularne cykle... nie spuściłem sie do środka... zdązyłem wyjąć penisa i spuscic sie po prostu w powietrze, że tak powiem. Za głupote sie placi, ale mimo wszystko nie jestem gotowy na to by zostac tatą. pomozcie mi potrzebuje wpsarcie psychicznego, jakichs faktow mitow...o ciazy jaki jest procent zajcia tak na prawde, pomozcie mi... Sad

---edited by karioka---
Temat przenoszę do odpowiedniego działu i przyłączam do pokrewnego tematu.
Powrót do góry
kaaa

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,
2 dnia okresu kochaliśmy sie z chłopakiem ale tylko krótką chwile i nie do końca. Okres bardzo szybko mi sie skończył. Od tego zdarzenia mineły 4 dni i źle się czuję mam mdłości czuje sie słaba boli mnie brzuch..Sad Czy jest możlwie żebym byla w ciązy ? wydaje mi sie że to mało prawdopodobne ale jednak sie boję...
bardzo proszę o jakieś odpowiedzi Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 4ech dniach od stosunku, to objawów ciąży jeszcze nie będzie ;] zresztą z takiej sytuacji ciężko byłoby zaciążyć
zzzz

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka dziewczyny dostalam dzis okres moje podejzenia pewnie byly falszywe mysle ze jest on normalny , normalne mam bole brzucha normalnie mi leci... poczulam wielka ulge nie mam zadnych mdlosci do tej pory dobrze sie ogolnie czuje wyglada na to ze to przez stres bylo i przeziebiene ... mam nadzieje ze to jest dobry znak dla mnie mimo ze okres 3 dni mi sie spoznil ale ja mam nieregularny to roznie znim jest... wazne zeby chlopak sie w srodku nie spuscil szczegolniew dni plodne to bedzie dobrze
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze ani postinor ani escapelle nie są tabletkami poronnymi, tylko antykoncepcyjnymi

Napisz ile trwał u niej najdłuższy i najkrótszy cykl w ciągu ostatnich 12 miesięcy.

Teoretycznie na 10 dni przed okresem powinny już być dni niepłodne...Ale przy nieregularnych cyklach ciężko określić nie znając danych o które prosiłam.
gosi2

PostWysłany: Nie Lut 01, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!!mam pytanie mam 26 lat i.ja i mój chłopak się pieściliśmy miał kłopot bo mu nie stawał ale próbowaliśmy wszystkiego i wszedł we mnie ale bez rezultatu.teraz spóźnia się mi miesiączka już 2 tygodnie.czy w moim przypadku jest możliwe zajście w ciąże.proszę poradźcie.

NIE ZAKŁADAJ KILKU TAKICH SAMYCH POSTÓW W RÓŻNYCH DZIAŁACH!!! PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM. Post ze swojego działu skasowałam. / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Strona 40 z 43