Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 12:01 am Temat postu: |
|
|
o matko ;]
dwudziesty pierwszy wiek a Ty nadal siedzisz w stereotypach, że jak to jest pierwszy raz to się w ciążę nie zajdzie??
poza tym może to nie był taki stosunek o jakim marzyłaś, tylko bardziej "techniczny" ale jednak z penetracją
to prawda że w płynie wydzielanym przez członka mogą znajdować się plemniki zdolne do zapłodnienia.
co do rad- jeśli nie chcesz być w ciąży to się zabezpieczaj.
poza tym- za wcześnie zrobiłaś testy ciążowe. mogłaś ich zrobić nawet 10 a jestem pewna że każdy by Ci pokazał wynik negatywny.
co do tego czy jesteś w ciąży- nie podałaś czy to były Twoje płodne czy niepłodne dni. tak to ciężko coś powiedzieć. to coś jak wróżenie z fusów
co do miesiączki- skoro masz nieregularne to może po prostu i teraz Ci się spóźnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 12:16 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | to prawda że w płynie wydzielanym przez członka mogą znajdować się plemniki zdolne do zapłodnienia. |
blad, plemniki moga sie pojawic przed samym wytryskiem, a wtym plynie ktory wydobywa sie podczas podniecenia nie ma plemnikow bo to jest plyn z prostaty a prostata plemnikow nie produkuje...
przed wytryskiem moga sie pojawic a zaraz po tym nastepuje wytrysk ( nie kazdy facet tak ma )... tyle razy bylo to tutaj walkowane wiec prosze nie wprowadzac w blad ...
Dodano po 3 minutach:
kacper1203 prawdopodobienstwo jest zadne... nie doszlo do wytrysku wiec co za tym idzie w ciazy nie bedziesz...
ale tak na przyszlosc test robi sie minimum 12 dni po stosunku i lepiej sie zabezpieczac bo stosunek przerywany jest niebezpieczny zwlaszcza jak ma sie nieregularne miesiaczki
a co do plynu ktory wydobywa sie podczas podniecenia sprostowalam to wyzej ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zagubiona20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 11:31 am Temat postu: |
|
|
ostatnio w 3 dni przed miesiączką kochałam sie ze swoim facetem:to były moje dni niepłodne
pękła nam prezerwatywa po trzech dniach zrobiłam test ciążowy czyli w trakcie spodziewanej miesiączki wyszedł negatywnie a ja w dalszym ciągu nie mam miesiączkidziś wypada 29 dzień cyklu czy test w dniu spodziewanej miesiączki mógł zrobiony być za wcześnie ? bo przecież kochałam sie trzy dni przed zrobieniem testu?
czy moge być w ciąży? błagam pomóżcie?
Dodano po 6 minutach:
chciałam jeszcze dodać że dzień przed spodziewaną miesiączką okropnie bolał mnie brzuch w podbrzuszku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 11:33 am Temat postu: |
|
|
test bedzie wiarygodny 14 dni po stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
giw18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 12:01 pm Temat postu: Czy to objaw ciąży?? |
|
|
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie
Mam pytanie czy jednym z pierwszych objawów ciąży może być obfitsze niż zwykle wydzielanie sie śluzu A drugie pytanie to takie czy test ciążowy po 3 tyg od stosunku bedzie wiarygodny
Prosze o odpowiedz, dziękuje.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 12:20 pm Temat postu: |
|
|
tak, bedzie wiarygodny.
14 dni od stosunku test juz jes wiarygodny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
hannah300
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 1:39 pm Temat postu: czy jestem w ciazy |
|
|
no tak nie zazywam juz tabletek zrobilam test ale wyszedlne gatywnie a ja czuje ze jestem w ciazy wczoraj wyszedl mi dziwny sluz taki gesty bylo go niewiele ale dzisiaj juz dwa razy poczulam ciagle cos ze mnie sie wylewa ale to juz jest jak woda niewiem co sie dzieje zemna zle sie czuje sprawdzalam tempm ale bylam oslabiona brzuch mnie boli i mam apetyt chociaz dzisiaj to chce mi sie wymiotowac mam test ale zaczekam do jutra i zrobie go rano prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 1:53 pm Temat postu: |
|
|
hannah300, a kiedy współżyłaś? ile dni po odstawieniu tabletek? ja osobiście uważam, że to hormony po odstawieniu płatają Ci figle a w ciąży nie jesteś, ale napisz coś więcej _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 1:54 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | plemniki moga sie pojawic przed samym wytryskiem |