Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób sobie test z krwi. Ginekolog może jeszcze nic nie zauważyć, ale hormon już wzrośnie.
malenstwo_18555

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję, wiec wszystko okaze się jutro, jesli bedzie niepewnosc zrobie badania krwi. Jutro dam Wam znac Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
qwerty85

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 11:13 am    Temat postu: Proszę o pomoc!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, mam takie pytanie... Moj cykl srednio trwa 29 dni, ale miesiac temu spoznil mi sie okres i cykl trwal 32 dni (okres miałam 13 stycznia), teraz powinnam dostac 10 lutego. Kochałam się z chlopakiem 7 lutego (czyli bezplodne) bez zabezpieczenia i skonczyl we mnie, jednak po pol godzinie dostalam okres! Czy mogę być w ciązy? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam.

Nie zakładaj nowego tematu jeśli istnieje już pokrewny. PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM.

Przyłaczyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież dostałaś okres, więc jest ok.

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jak biore tabletki antykon,uzywamy prezerwatyw,nie mialam dni plodnych moge byc w ciazy?regularnie biore,uwazamy,konczy poza mna.strasznie sie boje...
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czego sie tu bac?
same tabletki sa wystarczajacym zabezpieczeniem, a wy stosujecie jakby nie bylo...4 Wink
spokojnie, to niemozliwe.

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze to glupie,ale kochalismy sie tyle razy i sie boje.mam wrazenie ze mi brzuch rosnie Razz
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może po prostu przytyłaś, albo zbliża ci sie okres, a wtedy to normalne ze ma sie twardszy i wiekszy brzuch, a przynajmniej takie uczucie.
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak bierze tabletki to nie zbliża jej się okres...
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak nie okres, to krwawienie, skoro panikuje, to wnioskuję, że jest teraz w trakcie przerwy i nie dostała okresu, ja mimo tabletek, czułam normalne "bóle" okresowe.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42