Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 17)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
margaretka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 6:50 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy myślicie, że ja mogę być w ciąży?
Już wcześniej opisałam tutaj swoją sytuację. Czytałam że wcześniej z członka wydobywają się plemniki (przed wytryskiem czy jakoś tak) ale wytrysk miał miejsce wcześniej (poza mną) w prezerwatywie. Za ok. 15 minut mój chłopak ściągnął prezerwatywę wyczyścił pisiorka, no i później pieściliśmy się tylko (dotykał członkiem moich okolic imtymnych, czułam go, ale zaznaczam że nie wsadzał mi go do pochwy!) boję się że coś jednak zostało, przecież plemniki są mikroskopijnej wielkości i nie są dostrzegalne gołym okiem. Albo że wtedy mogły się ''wydostać" tak jak wcześniej wspomniałam. Chcę dodać także że wsadzał mi palca do środka pare razy..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

margaretka w ciąży nie będziesz. I może zajmij się nauką a nie seksem... Bo później będzie kolejna tragedia...
margaretka

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eh mam nadzieje ;] okres mam dostać około 20.. i nie jestem pewna czy wtedy kiedy sie kochalismy mialam dni plodne.. bo moje cykle raczej nie sa do konca reguralne

Dodano po 1 minutach:

byl to 4 (5?) dzien po miesiaczce
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak wyliczyć dni płodne jest napisane tu:

http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html
hanna kucharek

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 9:58 pm    Temat postu: cioza czy nie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc hania . mam maly problem czy mozecie mi pomóc . robilam sobie 2 testy i wyszly negatywnie ale caly czas boli mnie podbrzusze i mi burczy ,bola mnie tesz troche piersi i nie wiem co jest. biore tabletki kwas foliowy CZY mozecie mi pomuc bo niewiem co sie dzieje Sad

Nie zakładaj nowego tematu skoro istnieje juz pokrewny. PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rozumiem, masz okres? nie masz okresu? chcesz byc w ciąży?
sprecyzuj swoje zapytanie.

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to znowu ja Smile bylam dzisiaj u lekarza, ale przed wizyta dostalam okres, wiec ciazy nie ma co jednak mnie zasmucilo... dostalam microgynon zaczynajac od dzis...

hanna kucharek - burczenie w podbrzuszu to moga byc jelita Smile czasem tez tak mam Smile
Powrót do góry
madziulek20

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
byc moze moje pytanie wyda wam sie banalne, ale mnie to straznie porzeraza. Otoz 25.stycznia dostalam okres trwal do 31 stycznia do rana wieczorem razem z chlopakiem uprawialismy peeting wytrysk byl niedaleko pochwy roraz na mojej rece ktora wytaralm a potem poszlam do toaety zalatwic sie. Boje sie ze jakos dziwnym trafem jestem w ciazy. Nie wystepuje u mnie zaden sluz boli mnie brzuch sutki brazowieja sama nie wiem o tym myslec... a i od 9lutego biore luteine na wyregulowanie okresu i zmniejszenie endometrium moze te objawy sa wlasnie po luteinie?
prosze pomozcie mi
pozdrawiam i z gory dziekuje
Powrót do góry
ollapunk

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 10:59 am    Temat postu: martwie się Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie,współzyłam z chłopakiem w przedostatni dzień miesiączki i wytrysk był w środku,mam długi cykl bo 31dniowy,ostatnią miesiączkę miałam 8go stycznia i powinnam dostać znów 8go lutego,więc kochaliśmy się znów 8go lutego i znów wytrysk był w środku,bo myślałam że dostanę okresu.Dziś jest 12ty a ja wciąż nie mam mięsiączki,mam wypryski na twarzy i wydaje mi się że trochę pobolewają mnie jajniki ale okresu nie mam.Bardzo się stresuje nic prawie nie jem i siedzę w domu od niedzieli,nie mogę spać po nocach,bardzo się boję bo zawsze miałam dość regularne miesiączki najdłużej okres spózniał mi się 3dni a teraz?Proszę o odpwoiedz!!!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziulek20 Spokojnie czekaj na okres. Plemniki żyją bardzo krótko w niesprzyjających warunkach. Poza tym na ewentualne objawy ciąży jest jeszcze zbyt wcześnie, także nie panikuj tylko spokojnie poczekaj. Jesli ma Cię to uspokoić, to zrób test ciążowy jak minie 14-16 dni od stosunku. Najlepiej zrobić go rano, z nocnego moczu. Ewentualnie możesz zrobić test z krwi.

ollapunkZrób test ciążowy. Jeśli zaszłaś w ciążę w poprzednim miesiącu już będzie wiarygodny.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 7 z 42