Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 3:37 pm Temat postu: |
|
|
fire nie ma co sie martwic. nie doszlo do wytrysku w srodku wiec nie panikuj.na przyszlosc pomysl o zabezpieczeniu. tym bardziej ze nie jestescie doswiadczeni..;/ po co Wam kłopot niepotrzebny? 8zł na gumki to chyba nie duzo co nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
rózyczka18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
CzESCC kOCHANII mam pytanie kochalam sie okolo meisiac tem uze swoim chłopakiem najpierw bez zabezpieczenia a potem z prezerwatywą gdy juz niedlugo miał byc koniec.... okres spoznia mi sie juz 6 dni;/;/ i nie wiem co robic??! zrobilam test ciazowy po 1 dniu spozniajacej sie miesiaczki iwyszedł negatywny czy moge byc w ciązy skoro zrobilam go tyle dni temu a dalej okresu nie ma? odpiszciee |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 8:11 pm Temat postu: |
|
|
test powinien byc wiarygodny, jesli zrobilas go 14 dni po stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
rózyczka18
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 9:02 pm Temat postu: |
|
|
chyba zrobilam go wczesniej niz 14 dnii poo i to napewno wczesniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 9:06 pm Temat postu: |
|
|
to zrob drugi raz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
:( Beattta
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 1:48 am Temat postu: dziewczyny pomóżcie:(( |
|
|
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy:( ostatnio z moim chłopakiem doszło do pieszczot, polegało to na tym;; jego członek dotknał mojej pochwy:( oczywiście nie wszedł do srodka,z jego członka wydobyła sie jakas substancja,z mojej strony takze.. podkreślam ze miałam dni niepłodne.. czy istnieje mozliwosc że zaszłam w ciąze? nie wiem co mam o tym myslec ..szczerze sie trochę boje:( czy przez takie zabawy mozna zajść w ciąże? pomózcie kochane:( odpiszcie jak najszybciej:(proszę!!
Nie rób śmietnika z forum!!!
Przeczytaj regulamin!!!Jest zamieszczony w każdym dziale!!!
Przyłaczyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 1:50 am Temat postu: |
|
|
przez takie pieszczoty można zajść w ciążę, ale jeśli nie doszło do wytrysku to nie masz się czym martwić. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cherry82
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 2:25 am Temat postu: |
|
|
Proszę o odpowiedz bo niedługo od tego zamartwiania sie zwariuje. Otóż 23 listopda kochalam sie z chłopakiem 6 dni poźniej nastapiło dziwne plamienie i wtedy juz wiedzialam ze moze to być plamienie impaltacyjne, ponad tydzien później zrobiłam test i wyszły dwie kreski druga bardzo słaba ale była. tydzien pózniej dostałam okres ogromne skrzepy krwi był taki jak zawsze. Trzy tygodnie i 4 dni od tamtego stosunku poszlam do ginekologa żeby w koncu wyjasnił sprawę, zbadała mnie rękami potem zrobiła USG i pwodziała że nie jestem w ciąży na 100% i nie było też żadnego poronienia. Problem w tym że wyczytałam potem w internecie że dopiero po 6 tygodniach można cos wykryć na USG. Dodam jeszcze że do tego czasu miałam już 3 normalne miesiączki.
I jeszcze jedna sprawa nie wiem dokładnie jaki jest sluz w ciąży ale ja mam wrażenie że codziennie mam dni płodne bo sluz jest bardzoo rozciągliwy praktycznie w każdy dzień.
Bardzo proszę o odpowiedz bo nerwy zaczynają mnie zżerać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 2:29 am Temat postu: |
|
|
A zrób test z krwi. Będziesz wiedzieć na 100%.
Co do śluzu...On zmienia charakter dopiero po owulacji. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cherry82
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 2:32 am Temat postu: |
|
|
nie mam już sił szczerze pisząc, mam dość nerwów przez te miesiące, mam tylko pytanie co uważacie czy lekarz mógł mnie zapewnic że nie jestem w ciąży a jednak nie być tego pewnym? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|