Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem, jestem w takiej samej sytuacji, jeśli się bardzo boisz to możesz iść zrobić test z krwi, on jest pewny

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wtedy to nie był "typowy stosunek", ale wiem że nasienie mogło zostać przeniesione przez palec, więc panikuję...Zwłaszcza po tej bardzo słabej (ale jednak) kresce...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o ciąży z palca to ja jeszcze nie słyszałam ale jak ma Cię to uspokoić to powtórz test

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
w obecnej chwili oczekuje na okres(28maja) bo mam podobne objawy jak przed miesiączką. Obawiam się jednak że mogę być w ciążySmile) pierwsza ciąże poroniłam w pierwszym miesiącu i teraz boje się że tak samo może być;( pasek ciągnący się od podbrzusza do pępka zrobił mi się bardziej brązowy tak samo jak sutki, mam strasznie obolałe i ciężkie piersi;/ mam straszny apetyt na słodycze od ponad tygodnia chodzą za mnąRazz i o dziwo wysypiam się i wstaje o stałej porze bez budzika do pracy:D mam zgagę ale to tylko wieczorkiem i rzadko. Od tygodnia czuję jak jajniki mnie bola raz jeden raz drugi;/ i brzuch zrobił mi się bardziej okrągły i twardszy. Mam huśtawki nastroju jak na razie oczekuje na okres chociaż małą panikę już sieje a mój chłopak mówi mi że jak będę w ciąży to spotkało nas największe szczęście...Very Happy
co koleżanki sądzicie o moich objawach
P.S. moja koleżanka do 4miesiąca miała okres i czuła się fantastycznie
Powrót do góry
tequila87

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
jakieś 3 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem, zabezpieczaliśmy się, chociaż jest możliwe ,że na prezerwatywę dostały się jakieś niewielkie ilości preejakulatu. Następnego dnia od tego wydarzenia zaczęły się wg kalendarzyka moje dni płodne, chociaż faza szczytowa (czyli przezroczysty i uciągliwy śluz) nastąpiła dopiero po 4-5 dniach od seksu. Potem trochę się stresowałam tym,że jednak jakieś plemniki dostały się do mojej pochwy i że mogłam zajść w ciążę. Czekałam więc na okres który dostałam 2 dni przed przewidywaną datą, w ten czwartek w nocy. Na początku wszystko było ok i odetchnęłam z ulgą,ale wczoraj już miesiączka była dość skąpa (a 2 dzień u mnie zawsze jest bardzo obfity), a dziś już jej prawie nie ma. I znowu zaczęłam się niepokoić gdyz zawsze miesiączka trwa u mnie 5 dni i pierwsze 3 są dosyć intensywne.
Czy stres mógł mieć na to wpływ? Dodam że miałam wszystkie objawy przedmiesiączkowe jak zwykle, czyli bolące piersi i kręgosłup plus krostki na twarzy i wszystko tak jak zawsze zniknęło pierwszego dnia miesiączki.
Myślicie że mam powody do niepokoju?
Proszę o odpowiedź.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sandra zależy ile czasu minęło od stosunku, jak długie masz cykle...Wróżkami nie jesteśmy...

tequila nie sądzę. Jak ma Cię to uspokoić to zrób test. Najlepiej z krwi.
Sandra1986

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mam co 32-34 dni i przeważnie trwa tydzień ostatnia miesiączkę miałam 27 kwietnia, a współżyłam od 7 do 10 maja. Jaka narazię się nie martwię z tymi moimi objawami, bo może to bardziej objawowe napięcie przed miesiączką. A jak jestem w ciąży to nie tragedia będę się cieszyła
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to były dni niepłodne...U Ciebie przypadają od 12 do 23 dc...Więc jak możesz być w ciąży...
Sandra1986

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mhy w takim razie mówisz że nie mam się czego obawiaćSmile a jeśli mój chłopak został we mnie ostatniego dnia naszego współżycia?
to też nie mam powodu do obaw?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Maj 24, 2009 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie masz...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42