Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 11:05 am Temat postu: |
|
|
wiem, jestem w takiej samej sytuacji, jeśli się bardzo boisz to możesz iść zrobić test z krwi, on jest pewny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
oolka22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 11:17 am Temat postu: |
|
|
wtedy to nie był "typowy stosunek", ale wiem że nasienie mogło zostać przeniesione przez palec, więc panikuję...Zwłaszcza po tej bardzo słabej (ale jednak) kresce... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 1:16 pm Temat postu: |
|
|
o ciąży z palca to ja jeszcze nie słyszałam ale jak ma Cię to uspokoić to powtórz test _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1986
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 5:01 pm Temat postu: |
|
|
witam
w obecnej chwili oczekuje na okres(28maja) bo mam podobne objawy jak przed miesiączką. Obawiam się jednak że mogę być w ciąży) pierwsza ciąże poroniłam w pierwszym miesiącu i teraz boje się że tak samo może być;( pasek ciągnący się od podbrzusza do pępka zrobił mi się bardziej brązowy tak samo jak sutki, mam strasznie obolałe i ciężkie piersi;/ mam straszny apetyt na słodycze od ponad tygodnia chodzą za mną i o dziwo wysypiam się i wstaje o stałej porze bez budzika do pracy:D mam zgagę ale to tylko wieczorkiem i rzadko. Od tygodnia czuję jak jajniki mnie bola raz jeden raz drugi;/ i brzuch zrobił mi się bardziej okrągły i twardszy. Mam huśtawki nastroju jak na razie oczekuje na okres chociaż małą panikę już sieje a mój chłopak mówi mi że jak będę w ciąży to spotkało nas największe szczęście...
co koleżanki sądzicie o moich objawach
P.S. moja koleżanka do 4miesiąca miała okres i czuła się fantastycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tequila87
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
jakieś 3 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem, zabezpieczaliśmy się, chociaż jest możliwe ,że na prezerwatywę dostały się jakieś niewielkie ilości preejakulatu. Następnego dnia od tego wydarzenia zaczęły się wg kalendarzyka moje dni płodne, chociaż faza szczytowa (czyli przezroczysty i uciągliwy śluz) nastąpiła dopiero po 4-5 dniach od seksu. Potem trochę się stresowałam tym,że jednak jakieś plemniki dostały się do mojej pochwy i że mogłam zajść w ciążę. Czekałam więc na okres który dostałam 2 dni przed przewidywaną datą, w ten czwartek w nocy. Na początku wszystko było ok i odetchnęłam z ulgą,ale wczoraj już miesiączka była dość skąpa (a 2 dzień u mnie zawsze jest bardzo obfity), a dziś już jej prawie nie ma. I znowu zaczęłam się niepokoić gdyz zawsze miesiączka trwa u mnie 5 dni i pierwsze 3 są dosyć intensywne.
Czy stres mógł mieć na to wpływ? Dodam że miałam wszystkie objawy przedmiesiączkowe jak zwykle, czyli bolące piersi i kręgosłup plus krostki na twarzy i wszystko tak jak zawsze zniknęło pierwszego dnia miesiączki.
Myślicie że mam powody do niepokoju?
Proszę o odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 7:38 pm Temat postu: |
|
|
sandra zależy ile czasu minęło od stosunku, jak długie masz cykle...Wróżkami nie jesteśmy...
tequila nie sądzę. Jak ma Cię to uspokoić to zrób test. Najlepiej z krwi. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1986
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 8:21 pm Temat postu: |
|
|
okres mam co 32-34 dni i przeważnie trwa tydzień ostatnia miesiączkę miałam 27 kwietnia, a współżyłam od 7 do 10 maja. Jaka narazię się nie martwię z tymi moimi objawami, bo może to bardziej objawowe napięcie przed miesiączką. A jak jestem w ciąży to nie tragedia będę się cieszyła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 8:38 pm Temat postu: |
|
|
No to były dni niepłodne...U Ciebie przypadają od 12 do 23 dc...Więc jak możesz być w ciąży... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1986
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 8:50 pm Temat postu: |
|
|
mhy w takim razie mówisz że nie mam się czego obawiać a jeśli mój chłopak został we mnie ostatniego dnia naszego współżycia?
to też nie mam powodu do obaw? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie, nie masz... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|