Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 4:50 pm Temat postu: |
|
|
mikmik jaki Ty jesteś ostry:P Dziewczyna się martwi a Ty ją jeszcze bardziej wpędzasz w histerię Popraw się
---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze trzymać sie tematu i nie zmieniac jego tresci Takie uwagi proponuje na PM a nie tu, bo zaraz bedzie off topik i bede musiała odkurzyc zbedne smieci..
----------edited by yalissea--------
wiem wiem - porządek jakiś musi być- oczywiscie. ale tego typu uwagi (jak mikmik'a) są jak najbardziej potrzebne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 5:03 pm Temat postu: Re: Licze na wsparcie |
|
|
Olafina napisał: | Jestem dziewica,ale z moim chlopakiem wiadomo dochodzi do zblizen. Jakis czas temu podczas wlasnie zblizenia, piescilam go, a on mial wytrysk, ja bylam w bieliznie, ale jego wydzielina znalazla sie na moim brzuchu. poszlam do lazienki sie umyc, i nie jestem pewna czy mialam czyste rece po tym czy nie,ale kiedfy sie kapalam, to boje sie ze wprowadzilam do siebie plemniki. Czy to mozlwe? Prosze Was odpowiedzcie. To sie zdarzylo 10 dni przed okresem. Po tym normalnie mialam mieisaczke. Ale czuje sie zle, nie wymiotuje,ale mam zawroty glowy i nudnosci. Moze to wynik stresu, albo to,ze sobie cos uroilam. |
Olafina jak moze dojsc do zapłodnienia skoro nie było wytrysku? przeciez to nienormalne...ile Ty masz lat ze tak głupio myslisz... matko boska...coraz gorzej z ta edukacja... 10 dni przed okresem to dni nieplodne wiec nie masz co sie bac. ogolnie to bzdurne myslenie... do ciazy potrzebne sa dni płodne, musisz miec owulacje i wytrysk w srodku...chyba brzuch nie jest podziurawiony nie? i nie masz macicy na zewnatrz tylko w środku... :O spokojnie czekaj na okres, jestem pewna ze sie pojawi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jex_land
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 6:40 pm Temat postu: Witam wszystkich |
|
|
siema..jestem nowy...chciałem spytać o pewną rzecz ekspertów...czy jeżeli uprawiałem z dziewczyną sex mając założoną prezerwatywe...dobra doszło do wytrysku wszystko ładnie pięknie ...ściągnąłem gumke i wytarłem członka papierem toaletowym...godzine później robiliśmy to znowu..tym razem bez prezerwatywy tzw "sex przerywany" skończyłem na jej brzuszku...dodam tylko jeszcze że dziewczyna miała ostatni dzień okresu...nap[rawde resztki które były niewidoczne...Problem tkwi w tym..otóż: boje się że po pierwszym stosunku nie oddałem moczu...czy sperma mogła zostać jakoś w kanalikach cewki i przedostać się do pochwy przy drugim stosunku? Prosze o rade ekspertów..pozdro
---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego w dziale "objawy ciazy" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Ekspertem nie trzeba byc ale miec trochę w głowie... Moze mikmik się wypowie bo lubi takie tematy:P _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 6:45 pm Temat postu: |
|
|
jex moim zdaniem nie masz sie o co martwic, to byl ostatni dzien okresu wiec dni nieplodne, a czlonka wytarles i miedzy jednym stosunkiem a drugim minelo duzo czasu wiec na pewno nic tam "nie przetrwalo" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 7:42 pm Temat postu: jejciu ja jestem chyba w ciazy:((( |
|
|
okres mialam 23pazdziernika a pozniej 17listopada skonczyl mi sie 21listopada a z mim facetem kochalismy sie do konca za kazdym razem do 30listopada czy moge byc w ciazy napiszcie do mnie bo oszaleje:(((
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 8:01 pm Temat postu: |
|
|
jesli dobrze licze to 30 listopad to byl Twoj ok 14 dzien cyklu... kurcze.. to troche kiepsko. Czemu tak ryzykowaliscie i sie nie zabezpieczaliscie.. ? Rozumiem ze o male bejbi sie nie staracie (tak wynika z Twojego postu). Musisz zrobic test jesli chcesz sie dokladnie dowiedziec czy jestes w ciazy bo w twojej sytuacji Wszystko jest mozliwe ..masz regularne cykle? pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Olafina Nie musisz się bać, ze względu na to, że plemniki w wodzie umieają. Żeby mogły żyć potrzebują do tego odpowiednich warunków. Tym bardziej żeby być w ciąży to plemniki musiałyby być pchnięte głębiej w pochwę. Spokojna główka[/url][/u] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 10:28 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie w 100% z Max1508 mialas dni nieplodne i co najwazniejsze nie bylo wytrysku wewnatrz Ciebie - wiec nie ma mowy o ciazy okres na bank przybedzie, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martyna025
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 10:29 pm Temat postu: |
|
|
czesc wszystkim , chcialam sie poradzic na tym forum bo za bardzo nie orientuje sie w tych sprawach. Jestem dość młoda mam 17 lat i chyba spodziewam sie dziecka. nie uprawialam seksu z moim chlopakiem tylko peeting jednak doszlo do tego ze jego sperma znalazla sie we mnie. mam co do tego watpliwosci nie wiem czy to mozliwe ale mam objawy takie jak:nudności, zazwyczaj ejstem spokojna a teraz czesto sie denerwuje i nie potrafie sie opoanowac , moglabym caly czas spac itp. czytalam ze podobno obajwy ciazy sa od 3 tygodnia ja jednak mam je po tygodniu od tego zdarzenia...prosze odpiszcie mi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|