Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiek22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zrobic dzisiaj ten test?Sad moj chlopak mial lekki wytrysk ale gumka nie pekla:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KL

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja zrobilam 8 dni po terminie spodziewanej miesiaczki.. na tescie bylo napisane, ze jesli termin miesiaczki minał to mozna zrobic go o dowolnej godzinie, a jesli nie minał to trzeba rano. Ty mowilas ze okres juz mialas.
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio mialam od 10 do 16 liztop...a kochalam sie z chlopakiem 18 list....wiec nie wiem kiedy mam yen test zrobic bo mam nieregularny:(
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie możesz już zrobić i będzie wiarygodny (najlepiej tak pod koniec tego tyg, ale ok). poza tym ten test to chyba tylko dla uspokojenia samej siebie a nie w celach informacyjnych Wink

Ostatnio zmieniony przez emilka dnia Sro Gru 05, 2007 6:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny sie wypoweidzialy ze mie bede w ciazy bo gumka nie pekla a milaam dni nie plodne wiec chyba nie bede ale dla pewnosci zrobie ten test:( mam go teraz zrobic???

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 6:46 pm

juhu!!! SmileSmileSmile zrobilam ten test i byl negatywny!!! SmileSmileSmile aleeeeeeeeeee sie ciesze SmileSmile

----edited by emilka----
posty połączyłam:)
Powrót do góry
KL

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mówiłam, ze najlepiej zrobic test i sie uspokaja Smile chociaz przy jego robieniu trzesły mi sie rece..
Powrót do góry
Max1508

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heyah Smile Mam pytanko. Czy jeśli przykładowo dziweczyna jest w ciąży od 1-3 miesiąca to ma miesiączke?? jeśli tak to jest bardzo mało obfita?? Moja dziewczyna miała obfitą i teraz niby znowu szykuje się na okres, test był pozytyw. O co może chodzić?? POZDRAWIAM
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Max test mogł sie pomylic...kobiety w ciazy maja jedynie plamienia,ale i to bardzo rzadko i mało obfite...powinna to skonsultowac z lekarzem... mi to wyglada na normalny okres i nie była wcale w ciazy... Rolling Eyes

Powrót do góry
Olafina

PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 3:19 pm    Temat postu: Licze na wsparcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorry,ze zakladam nowy temat, nie znam sie na tym i kiepsko sie orientuje w tym wszytskim. Chcialabym sie tylko jakos komus wygadac, bo jestem na siebie wsciekla.Wiem,ze to idiotyczne... Ale po prostu nie wiele potrzeba niejednej dziewczynie, zeby ja wpedzic w jakas paranoje. Mam watpliowsci i licze na odpowiedz. Jestem dziewica,ale z moim chlopakiem wiadomo dochodzi do zblizen. Jakis czas temu podczas wlasnie zblizenia, piescilam go, a on mial wytrysk, ja bylam w bieliznie, ale jego wydzielina znalazla sie na moim brzuchu. poszlam do lazienki sie umyc, i nie jestem pewna czy mialam czyste rece po tym czy nie,ale kiedfy sie kapalam, to boje sie ze wprowadzilam do siebie plemniki. Czy to mozlwe? Prosze Was odpowiedzcie. To sie zdarzylo 10 dni przed okresem. Po tym normalnie mialam mieisaczke. Ale czuje sie zle, nie wymiotuje,ale mam zawroty glowy i nudnosci. Moze to wynik stresu, albo to,ze sobie cos uroilam. POmozcie.

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze o odp. miejsce. Na przyszlosc staraj sie czytac regulamin działu.
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastepna;] dobrze że sama powiedziałas ze to idiotyczne oszczedziłas mi pisania;) ogólnie chyba sie w życiu słabo orientujesz?? żal mi scika nie powiem co jak czytam takie posty;] ludzi którzy zaczynaja sie bawić ale sami nie wiedza w co;] a potem sa tragedie i płacz;] a tak łatwo temu zapobiedz skoro juz ktoś nie potrafis ie powstrzymać to to minimum merytorycznego przygotowania chociaż zeby mieć......

nie ma opcji zebyś była w ciązy ale ogarnij sie na przyszłośc
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 10 z 46