Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cinderella
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 12:29 pm Temat postu: |
|
|
witam na waszym forum. jedno pytanie.. cholernie sie boje,bo po 1 od jakiegos tygodnia ciagle mam nudnosci.. bola mnie piersi i sa nie takie jak zwykle przed okresem.. ostatnio wogole nie moglam jesc chociaz troche juz mi przeszlo..no i bola mnie jajniki( jak widzialam ktos wczenisje juz o tym wpominal) ale to nie wszystko nie kochałam sie ze swoim chlopakiem! co najwyzej bylo to jakies 10 sekund "tego" tam gdzie nie trzeba.. no a te objawy wystapily 2 albo 3 dni po..z jednej strony ciaza wydaje sie nie mozliwa, ale tyle sie naczytalam wszystkich wypowiedzi w internecie ze juz nie moge . ja sie zalamalam i becze a moj chlopak nie wie jak mi pomoc. moze wy potraficie ?( miesiaczke powinnam miec jakos 6-8 stycznia takze czekam ale chce wiedziec cos wczenisje!) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 1:46 pm Temat postu: |
|
|
cinderella głowa do góry, w ciąży nie możesz byc jeśli wytrysku nie było w Tobie, a z tego co czytałam nie było (bynajmniej o tym nie wspomniałaś) do okresu jeszcze cały tydzień.. a jak już zaczniesz się zadręczac to normalne, że się spóźni, a Ty tylko będziesz się załamywac i miec te niepotrzebne mysli typu: a może w ciąży jestem, a może to ze stresu itp po co to? Nie lepiej już teraz traktowac wszystko ok, przecież nic się nie wydarzyło
buziaczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
no pewnie ! zgadzam sie z kolezanka . nie ma ciazy bez zapłodnienia u Ciebie do niego nie doszlo wiec sprawa jest jasna ciotka napewno sie pojawi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
pojawilo sie duuuuzo sluzu takiego bialego lepkiego na papierze toaletowym.... co to znaczy???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:42 pm Temat postu: |
|
|
pewnie dni płodne ...ktory dzien cyklu masz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:45 pm Temat postu: |
|
|
chodzi o to ze okres mam nieregularny i ostatnie krwawienie mialam w listopadzie 10-16... pozniej dwa razy kochalam sie z chlopakiem i przez caly grudzien niemialam okresu ale gumka niepekla:( aha i czy jezeli jest sie w ciazy to pojawiaja sie jakies sluzy czy cos?? jutro kupuje test ale chyba niebede w ciazy: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 5:32 pm Temat postu: |
|
|
ja nie wiem na co Ty wogole czekasz . strasznie zaniedbujesz siebie...jesli nie masz okresu od m-ca to marsz do lekarza...moze masz tobiele na jajniku,lub cysty...wiecej nic Ci nie poradze. Od tego jest lekarz. Sluz w ciazy wystepuje. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 5:38 pm Temat postu: |
|
|
no co ja na to poradze..pojde do gina.. ale mam male szanse zeby byc w ciazy czy sa jakies?? to jest moje ostatnie pytanie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
MASZ MALE SZANSE mam nadzieje ze widac wyraźnie. Koniec pytań. bo bede usuwała. Teraz poczytaj to co pisałas od poczatku i zobaczysz ze wkółko jest o tym samym. Jak nie pojdziesz do lekarza to nikt Ci nie pomoze ! koniec i . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|