Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ktośtam

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 7:36 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałem sex z dziewczyną bez zabezpieczenia... Przed wytryskiem wyciągnełem go i sperma trafiła obok pochwy.Do srodka raczej nie wleciała obok były slady, nie wiem czy spermy czy potu... Odrazu po tym poszła do ubikacji obmyła się i oddała mocz. Czy mogła zajsc w ciąze ?
Jest dzien przed okresem, czy jesli zaszła okres pojawi sie normalnie ?
prosze o pomoc !

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce Smile pzdr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktośtam nie ma mowy o ciazy,bo jest dzien przed okresem a to na bank dni niepłodne. a po 2gie: wytrysk nie nastapił w srodku,a gdyby nawet to marne szanse na dziecko Wink mozesz byc spokojny Cool Very Happy

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rowniez popieram Wind Smile dzien przed okresem to na 100% dni nieplodne wiec nawet jakby polecialo troszke spermy to i tak ciazy nie bedzie. A Ty i tak mowisz ze zostala obok wiec wszystko jest dobrze. Okres napewno przybedzie Smile

mik mik i co cieszy Cie to Question jak beda pytania zwiazane z ciaza lub jej podejrzeniami to bedziemy na nie odpowidac bo taka jest rola tego forum Smile

kasiek nie wiem co my mamy Ci odpisywac Rolling Eyes Przeciez Twoja sprawa w tym dziale byla juz tyle razy walkowana. Ja juz dawno bym na Twoim miejscu poszla do ginekologa. Rany...przeciez gdybys zrobila to na poczatku tej sytuacji to teraz dawno byla bys juz po wizycie Exclamation Wszystko bys wiedziala na 100% i mniej stresy by bylo a co za tym idzie okres by przyszedl sszybciej. W Tobie musi sie wszystko rozluznic. A tak tylko kiszka bo sama wpedzasz sie wdola...Przeciez okres moze sie spozniac takze przez chorobe Confused pedz do gina jutro i zapisz sie na wizyte - on Ci wszystko wyjasni oko w oko, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zapisze sie do gina jak najszybciej...ale i tak mi sie wydaje ze niebede w ciazy a co do tego spuznionego okresu to przesowa mi sie przez stres bo rozstalam sie z tym chlopakiem "co to z nim robilam" ehhhh:( dzieki za wszystko:( jutro kupie test ale i tak chyba bedzie negatywny z reszta taka mam nadzieje

---edit by Wind_Of_Hope---
Przypominam koniec off topiku... chcesz cos znow dodawac to pisz na PM ;/;/
Powrót do góry
agusia111

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 11:03 pm    Temat postu: czy jestem w ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Mam takie male pytanko...Bo za bardzo nie znam sie na sprawach typu dni plodne i nieplodne wiec blagam pomozcie.... kochalam sie chlopkiem bez zabezpieczenia i pech chcial ze skonczyl we mnie... okres mam dostac 12 stycznia a kochalam sie z nim 31 grudnia wiec to byly dni plodne czy nieplodne?? jezeli mozecie to pomozcie bo ja w tym to jestem zielona!! i czy jest duze prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy... z gory dziekuje!!

-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
Ktośtam

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam ze was jeszcze męcze ... Mam nadzieje ze nie mam się czego bać ale nurtuje mnie jeszcze jedno - moja dziewczyna ma okres co 26, 27 dni, a wyczytałem ze w takiego typu okresach są one płodne ? to prawda?
EDIT : Aha, z jej kalendarzyka wynika ze okres ma być 1 stycznia, wiec chyba nic nie przekreciłem Wink
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia111, no tak, to były jeszcze płodne. są szanse na ciążę. zrób test w dniu spodziewanej miesiączki, czyli tego 12.01.

Ktośtam
, dzień przed okresem to dni niepłodne i to bez względu na długość cykli.
~malutka~

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 1:22 pm    Temat postu: pomózcie!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kilka dni temu kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia... wiem to głupie ale emocje wziely górę... teraz bardzo zaluję. to chyba były dni płodne ;(( to było tylko kilka ruchów i przed wytryskiem wyszedł ale ja nie jestem pewna czy nie poczułam czegoś na wargach sromowych. kurcze boję się strasznie bo nie chce miec dzieci i nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby okazalo sie najgorsze.... ja nie dopuszczam takiej opcji ze moglabym zajsc w ciąze!! czekam teraz na okres powinien byc za 2 tygodnie. a i zauwazylam ze ostatnio wydziela mi sie duzo sluzu... co to moze oznaczac??? prosze napiszcie co o tym myslicie. Pozdrawiam

-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu podwieszonego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak masz duzo sluzu to moze to oznaczac dni plodne Confused ale jesli mowisz ze do wtrysku bylo daleko to chyba nie masz sie czym martwic..a ile trwa Twoj cykl i w ktorym dniu byl ten stosunek Confused:bo to jest bardzo wazne i czy masz regularnecykle ? Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
~malutka~

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam regularnych cylki wahaja sie miedzy 28 a nawet 37 dni ostatnio mialam 37 dni. okres trwa 7 dni skonczyl mi sie 20 grudnia, a kochalam sie w poniedzialek 31.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 39 z 46