Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:28 pm Temat postu: |
|
|
to z tego co podalas wychodzi ze to byl Twoj 18 dzien cyklu (dzien w ktorym sie kochalas). Jesli Twoj ostatni cykl wynosil 37 dni to 18 dzien cyklu to prawie polowa. A wiec mogla byc wtedy owulacja ale tez nie musiala. masz nieregularne cykle wiec nigdy nie wiadomo. jesli piszesz ze facet przed wytryskiem wyszedl to mozesz byc spokojna - moim zdaniem. Przeciez chyba czul ze nadchodzi co nie a do zaplodnienia potrzebny jest wytrysk noi plmemniczki. Dla pewnosci mozesz zrobic test 12 dni po stosunku, pozdrawiam i mysle ze bedzie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
~malutka~
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:38 pm Temat postu: |
|
|
dzięki za pomoc. juz nawet kupilam test ale za wczesnie chyba zeby go zrobić. poczekam kilka dni. chłopak mówi ze zdązył wyjac przed wytryskiem ale nie jest na 100% pewny, a ja nic nie czulam a to sie chyba czuje...?? nie wiem bo to byl nasz pierwszy raz i to tak pechowo sie zlozylo ze to byly dni plodne. teraz tylko mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie a na przyszlosc nie bede juz taka glupia zeby bez zabezpieczenia...
a i chyba nawet jesli sa dnie plodne i jest wytrysk w srodku to nie jest jeszcze pewnosc ze bedzie zaplodnienie?? tak mi sie wydaje. moja intuicja mi podpowiada ze bedzie dobrze. nie moge sie doczekac okresu a to dopiero ok 14 stycznia... tyle czekania w stresie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:43 pm Temat postu: |
|
|
czy sie czuje czy ja wiem..ja tam nigdy nie czuje jak cos poleci ale facet wydaje mi sie ze czuje ze wytrysk nadchodzi. Przynamniej moj tak ma. Teraz tylko pozostaje Ci czekac i nie stresowac sie bo okres Ci sie moze spoznic przez stres. A test najwczesniej 12 dni po stosunku zrob, wtedy bedzie wiarygodny napewno nastepnym razem pamietaj chociazby o gumkach jak nie chcesz zostac mama tym bardziej ze jak sama wiesz masz nieregularne cykle ale na moje oko bedzie oki doki, 3 maj sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
~malutka~
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:47 pm Temat postu: |
|
|
dzieki CI bardzo odezwe sie jak zrobie ten test, tylko o mnie bedzie kosztowalo sporo odwagi... to czekanie na wynik, ale lepiej miec wczesniej pewnosc niz czekac czy brzuszek urosnie Ty tez 3 maj sie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ktośtam
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 5:27 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: |
Ktośtam, dzień przed okresem to dni niepłodne i to bez względu na długość cykli. |
Wybacz ze jeszcze tutaj mące, ale chciałbym się jeszcze czegoś dowiedzieć : w kalendarzyku miała zaznaczony 1 styczen, ale ona mo okres co 26 lub 27 dni i na dodatek dzis jest już 2 a ona nie ma tego okresu - czemu ? Jesli okers nastąpi to na 100% znaczy ze nie jest w ciązy ?
Własnie dowiedziałem się ze nie ma miesiączki ale za to jest dużo śluzu ... co robić ... co to znaczy.. pomóżcie, prosze ...
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 7:01 pm Temat postu: |
|
|
hmm duzo sluzu w sumie ja tez czasem mam dosc duzo sluzu przed okresem ale to jakos 5-6 dni przed.. w ciazy napewno nie jest. Wiec pewnie przez stres spoznia sie jej okres. Poczekajcie spokojnie jeszcze kilka dni napewno wszystko jest dobrze. Zawsze mozecie jeszcze zrobic test jak chcecie sie dodatkowo uspokoic, pozdrawiam
a i odpowiedz na pytanie z oprzedniego postu ktośtam jesli dostanie okres to ciazy nie ma, dobrze myslisz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Polo123456
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
Jesli minie 72 h od zapłodnienia to bede miała jakies zaburzenia ? Wymioty, ból głowy, brzucha ... ? coś w tym stylu ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 9:02 am Temat postu: |
|
|
jasne ze nie jak juz dziewczyny pisaly na froum takie objawy wystepuja znacznie pozniej. napewno nie tak szybko jak w waszym przpadku, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pumka
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 1:54 pm Temat postu: |
|
|
Witjcie,
wiem, że pewnie nie raz była o tym mowa le chciałam zapytać jak to jest z tą szyjka?
zobserwowałam że moja jest jakby większa. Dłuższa i ma większą średnicę niż zwykle. Czuję pod palcami tak, jakby urosła i to dość dziwne. Ponadto jest jak na moją ocenę twarda i nisko (chyba) położon...
Będę wdzięczna za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewerka
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie
mam straszny problem i prosze o mozliwie szybką i szczerą odpowiedz
"kochalam sie" z chlopakiem 31grudnia... z tym,ze nie wszedl we mnie...mozna powiedz ze to byly bardzoooozaawansowane pieszczonty
spuscil mi sie na piersi a po wszystkim jeszcze taka mała palcówka (byla chyba na jego dłoni sperma) okres skończył sie w czwartek (27 grudnia, a prawde mówiac nie wiem jaka jest długośc cyklu bo ostatnio to było 28 dni ale czesto 30-31 dni...aaaa i jescze w ten dzien (32.12) mialam taki dziwny jakby jasno żółtawy śluz....to normalne???
z góry wieeeeeeelkie dzięki za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|