Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiek22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wszystkim za pomoc:(SmileSmile jakby sie co dzialo to bede pisac:)Smile czekam do okresu i pozniej zobacze papa:) a i jeszcze jedno...ile moga mnie te jajniki bolec?? bo to juz trwa juz 4 dni:(SadSad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  
karol87

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 5:25 pm    Temat postu: czy moge byz w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie jak w temacie a oprócz tego jeszcze podczas stosunku i po bardzo bolał mnie brzuszek Sad czy to normalne? a co do tej gumki to chłopak powiedziałmi że się zsuneła jak wyjął ale powinnam mieć terz okres i dupa Twisted Evil piersi mnie bola ale nic poza tym nie widać.

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu "czy jestem w ciazy? part.9 "
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol87- mnie tez brzuch bolal podczas stosunku a to bylo 2 tyg temu i daleij mnie boli:( tylko ze gumka nie pekla i powinno byc wszustko oki....a jajniki mnie juz bola prawie 4 dni:(Sad:(czy to normalne???
Powrót do góry
karol87

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiek22 no ja nie mam też pojęcia o co kaman? też jak ty szukam pomocy może ktoś to wie Wink
Powrót do góry
kasienia

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 9:07 pm    Temat postu: spóźnianie się miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 15 lat i 9 miesiecy. ostatni okres skonczylam 2 września... martwie się. w ciąży na pewno nie jestem bo jestem dziewicą;p.. o co kaman? Sad nie chce iść do ginekologa bo sie wstydze i boje okropnie.. heh mama sie zjazyla ze nie mam sporo okresu no i dlugo nie pociagne chyba. co zrobic?!?!?!
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lis 30, 2007 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odpowiedz jest prosta: MUSISZ isc do gina..bo masz pewnie jakies zaburzenia w organizmie i tylko on jest w stanie Ci pomoc Exclamation pozdrawiam Wink
Powrót do góry

kasiek22

PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niewiem czy to jest normalne ze mnie tak te jajniki bola:(SadSad

----edited by emilka------
wstawiaj max 3 emotki obok siebie
Powrót do góry
KL

PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nadal nie mam okresu Sad jestem juz naprawde załamana :'(
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KL- powiedz ile masz lat i opisz swoja sytuacje:(Sad

i ja mam jeszcze pytanko bo nieprzesztaly mnie bolec te jajniki i dzisiaj rano mialam tak jakby zgage:(SadSad zaczynam sie bac:(gumka nie pekla ale ku*** czemu sie tak czuje Sad:(pomocy:(SadSad
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już ludzie sie wypowiedzieli na ten temat;] teraz pozostaje Ci uspokojenie sie;] na najlpeszym rozwiązaniem jest udac sie do ginekologa a nie ku****** bo to nic już nie zmieni;]było trzeba myśleć wcześniej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 5 z 46