Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiek22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 5:13 pm Temat postu: |
|
|
no niedoroslam do wszpolzycia:( i mam nadzieje ze dbrze mowicie ze nie jestem w ciazy:(:
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 7:03 pm
no na jakis moment goraca kapiel mi pozwolila zapomniec o tym:( jutro sie spotkam z moim chloapkiem i sobie porozmawiamy na ten temat:( dzieki za pomoc:(
---edited by emilka---
posty połączywszy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 10:01 pm Temat postu: |
|
|
no i git teraz wlacz sobie jakies filmosy i poogladaj w lozku. i dobrze ze jutro spotkasz sie z facetem - mam nadzieje ze On Cie w pelni uspokoi pozdrawiam
---edit by Wind_Of_Hope---
Ok proponuje zakończyc rozmowe na ten temat. Co miało byc powiedziane to zostało. Reszte watpliwosci prosze pisac, tłumaczyc na PM. Kasiek 22, mam nadzieje ze dotrało i nie bedzie trzeba 1001 raz mowic ze nie jestes w ciazy? pzdr. @LL |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fatalnie
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 6:10 am Temat postu: Czy to mozliwe |
|
|
Leżałem z moja dziewczyna nago... mój członek nie dotykał do jej pochwy ale gdy leżałem blisko jej wydzielina mogła sie złączyć z moja ... na koniec doszło wytrysku ale daleko od miejsca pochwy dotykałem siebie ale gdy wsadzałem jej palce były suche ... czy mogło dojść do zapłodnienia żyje w strachu do jej miesiączki...
----edited by emilka----
przyłączyłam do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KL
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 11:31 am Temat postu: |
|
|
mi sie juz spoznia 6-ty dzien ;/ jakie mialyscie nadłuzsze opoznienie? Zastanawiam sie nad pojsciem do gina.. ale az wstyd mu powiedziec czemu mam obawy, bo własciwie to gdyby nie moja zryta psycha to ich w ogole nie powinno byc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:29 pm Temat postu: uzywam tabltek a mimo to sa obawy |
|
|
przyjmowalam tabl 3 miesiace pozniej mialam miesiac przerwy i pozniej znowu zaczelam brac jasmin, przy okolo 9 tabl kochalismy sie bez zabezpieczenia, ale nigdy moj chlopak nie skonczyl we mnie. czy moglam zajsc w ciaze, od 2 tyg ciagle chodze siku, mam ucisk na pecherz, i moja szyjka macicy jest jakby wieksza. czy moglam zajsc w ciaze, nie wydaje mi sie, ale czeste oddawanie moczu mnie niepokoi oraz ta szyjka, bo jestem pewna ze jest wieksza... teraz mam 2 dzien przerwy i czekam na okres:/prosze o odpowiedz
----edited by emilka----
ten również przyłączyłam do tematu specjalnego:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KL
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Dziwią mnie określenia "biorę tabletki antykoncepcyjne, kochałam sie bez zabezpieczenia".. Tak dla Twojej wiadomosci tabletki anty są wystarczajacym zabezpieczeniem.. I bierze sie je głownie po to zeby mozna było zrezygnowac z prezerwatywy oraz maja najwyzsza skutecznosc. Nie sądze, ze jestes w ciazy, no chyba, ze ominęłaś jakas albo wziełas za pozno. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 1:57 pm Temat postu: |
|
|
no własnie chyba nie wiesz wszystkiego do końca...tab. anty jak sama nazwa wskazuje sa po to by zabezpieczac. napewno nie zajdziesz w ciaze jak bedziesz stosowała sie do zalecen . Wszystko jest ok. czekaj na okres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 3:25 pm Temat postu: cd |
|
|
no wlasnie bralam tabletki wydaje mi sie regularnie o tej samej porze i wogole...napewno nie pominelam zadnej, nie bralam tez innych tabletek wiec watpie w jakiekolwiek oslabienie dzialania...ale mimo sie obawiam...dzieki za odp
----edited by emilka-----
kontynuuj w jednym temacie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 4:54 pm Temat postu: |
|
|
fatalnie napisał: | Leżałem z moja dziewczyna nago... mój członek nie dotykał do jej pochwy ale gdy leżałem blisko jej wydzielina mogła sie złączyć z moja ... na koniec doszło wytrysku ale daleko od miejsca pochwy dotykałem siebie ale gdy wsadzałem jej palce były suche ... czy mogło dojść do zapłodnienia żyje w strachu do jej miesiączki... |
Fatalnie -> jak moze dojsc do zapłodnienia skoro nie bylo wytrysku w srodku??? Ty juz nie masz co wymyslac? czego na biologii ucza? dzisiejsza wiedza co poniektorych jest na poziomie mrowiska w lesie..
wsadziłes jej palce ze sperma? czy jak? bo nie czaje do konca.. napisz czy miala dni płodne bo ot tak sobie sie w ciaze nie zachodzi... musi byc ponadto owulacja zeby była mowa o poczeciu dziecka.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 5:18 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie owulacja odgrywa tu istotna i wazna role Ale i tak mysle ze na ciaze sa minimalne szanse - a nawet rzeklabym ze zadne. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|